0

مبحث 121 طرح صالحین: «راسخون از ابتدا تاکنون»

omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

پاسخ به:مبحث 121 طرح صالحین: «راسخون از ابتدا تاکنون»

نقل قول salma57

شیطونه نمیذاره من ساکت بمونم.

یه تاپیک داریم بنام شایعات راسخونی

دیروز خواستم پست بذارم وقت مناسب نبود الان اینجا میگم.

شایعه شده چون برنامه نویسی جدید سایت که قرار بود دو سال پیش رونمایی بشه قدیمی شده، واحد فنی اون رو گذاشتن کنار و یه سایت جدید رو دارن برنامه نویسی میکنن.

اگه میبینید رونمایی از سایت جدید طول کشیده به این دلیله! cool

خب این سایت جدید هم که دوباره اقدام به برنامه نویسیش کردن اگه مثل قبلی این همه طول بکشه، سال دیگه هم مثل الآن میگن این هم قدیمی شده. با این منوال، این فرآیند بصورت تناوبی تکرار میشه و آخر هم هیچی که هیچی، بی نتیجه. به قول جناب خان: خلاص!!!!  (یه لحظه فکرشو کردم، خندم گرفت!!!!!)

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

جمعه 19 شهریور 1395  1:51 PM
تشکرات از این پست
salma57 ehsan007060 nargesza zaker7007 hojat20 ravabet_rasekhoon
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

از مشارکت و همراهی همه دوستان کمال تشکر را داریم.

این مبحث، به مدت یک هفته تا روز جمعه 26 شهریور تمدید می شود.

یا حق

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

جمعه 19 شهریور 1395  1:52 PM
تشکرات از این پست
salma57 ehsan007060 nargesza zaker7007 hojat20 ravabet_rasekhoon
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

نقل قول salma57

مورد اول

نمیدونم شما تا حالا در مسابقه ای که به طور مثال سی روز پشت سر هم اجرا شده شرکت کردین یا نه؟

از همونایی که باید هر روز شرکت کنید!

و شما هم هر سی روز شرکت کردین. 

بعد یه نفر میره درخواست میده که مسابقه رو چند روز تمدید کنید و موافقت میشه!

و شما حرص میخورید که چرا با تمدید مسابقه تعداد رقبای شما بیشتر شده (این مورد برای من پیش اومده)

اما 

یه بار پیش اومده یکی دو روز در این وسط دسترسی به نت نداشته باشین و یا اینکه مشغله تون زیاد باشه؟ بعد خدا خدا میکنید کاش یه نفر بره درخواست تمدید و باز شدن مسابقه رو بده که شما هم بتونید کامل در مسابقه شرکت کنید. (جالبه این مورد هم برام پیش اومده)

خب من سری اول از تمدید مسابقه ناراحت شدم و سری دوم ذوق زده شدم.

مسئولین هم فکر میکنم بسته به درخواست کاربران اقدام به تمدید مسابقات میکنند.

بهتر هست فقط خودمون رو نبینیم و شرایط دیگران رو هم در نظر بگیریم.

خب این مورد اول

سلام. اینکه این موضوع باب شده خیلی بده! چرا عکس این موضوع رایج نشه!مثلا من بدونم یک مسابقه تا فلان تاریخ فقط برگزار میشه و به هیچ وجه تمدید نمیشه دیگه برا همیشه حساب کارمو میکنم.

البته دیدگاه کمی حضور شرکت کننده ها هم باعث این تمدید ها میشه! چون مثلا اگر ده تا کاربر بگن جوایز افزایش بدین باز هم به نظرات کاربران توجه میشه؟!! 

شنبه 20 شهریور 1395  12:17 AM
تشکرات از این پست
salma57 omiddeymi1368 nargesza zaker7007 hojat20 ravabet_rasekhoon nargesi
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

نقل قول ehsan007060
نقل قول omiddeymi1368

سلام. به نظر بنده، با توجه به مطالب دوستان در تاپیکهای مختلف، تنها قسمتی که دادِ همه رو درآورده واحد مسابقاته! همچنین طرحهای بدون نتیجه!

دو روز دیگه محرم میاد، یه عالمه طرح اعلام میشه، قبلیا به فراموشی سپرده میشه، میره تا بعد محرم و صفر!!!! باز نتیجه طرحهای محرم میفته به ماه رمضون سال دیگه!

نمیدونم چه وضیه اصن! این طور طرحها اگه برگزار نشه همه دوستان راحت ترن بخدا.

الآن نتیجه جشنواره مطالعه کریمانه چی شد؟ کلاً یکی دو روز کار داره که نتایج اعلام بشه. اون همه کِش دار برگزار شد، کِش دار هم نتیجش اعلام بشه که خیلی داغونه دیگه!

تمدید کردن بیخودیه طرحها و برنامه ها هم رسم جدیدیه. معنی نداره همش تمدید تمدید!

یه سری مسابقات دورهمی(!!!!) هم از طرف کاربرا دیده شده که برگزار میشه ولی کلاً بعدش خبری نیس. مثل اون مسابقه زبان انگلیسی و خیلی چیزای دیگه. اینا هم درست و حسابی ساماندهی بشه خیلی خوبه.

بنظر بنده هم نقد آقای دیمی کاملا وارده!

یکی از راه حل هاهم استفاده از ظرفیت کاربران در برگزاری مسابقاته که البته کم و بیش استفاده میشه!

یک نکته که همیشه به چشم میاد توجه مسئولین به برگزاری هر طرح و برنامه ایی که اجرا میشه!پس نباید برنامه ها رو طوری اجرا و تمام کرد که این شائبه ها برا کاربران سایت پیش بیاد

سلام

ممکنه بیشتر توضیح بدید. درمورد ظرفیت کاربران و شائبه هایی که براشون پیش میاد؟

شنبه 20 شهریور 1395  4:47 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 salma57 hojat20 ehsan007060 ravabet_rasekhoon
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

مورد اول

نمیدونم شما تا حالا در مسابقه ای که به طور مثال سی روز پشت سر هم اجرا شده شرکت کردین یا نه؟

و شما حرص میخورید که چرا با تمدید مسابقه تعداد رقبای شما بیشتر شده (این مورد برای من پیش اومده)

اما 

یه بار پیش اومده یکی دو روز در این وسط دسترسی به نت نداشته باشین و یا اینکه مشغله تون زیاد باشه؟ بعد خدا خدا میکنید کاش یه نفر بره درخواست تمدید و باز شدن مسابقه رو بده که شما هم بتونید کامل در مسابقه شرکت کنید. (جالبه این مورد هم برام پیش اومده)

خب این مورد اول

سلام خوش آمدید

چه خوب که همه تجربه ای دارید و حال همه رو درک می کنید. البته من همیشه سعی کردم خودمو بگذارم جای بقیه، یعنی معترضین، و زود و بیجا قضاوت نکنم.

شنبه 20 شهریور 1395  4:47 PM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

نقل قول omiddeymi1368

از مشارکت و همراهی همه دوستان کمال تشکر را داریم.

این مبحث، به مدت یک هفته تا روز جمعه 26 شهریور تمدید می شود.

یا حق

سلام

خیلی ممنون که مبحث رو تمدید کردید.

شنبه 20 شهریور 1395  4:48 PM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

نقل قول ehsan007060
نقل قول salma57

مورد اول

اما 

خب این مورد اول

سلام. اینکه این موضوع باب شده خیلی بده! چرا عکس این موضوع رایج نشه!مثلا من بدونم یک مسابقه تا فلان تاریخ فقط برگزار میشه و به هیچ وجه تمدید نمیشه دیگه برا همیشه حساب کارمو میکنم.

البته دیدگاه کمی حضور شرکت کننده ها هم باعث این تمدید ها میشه! چون مثلا اگر ده تا کاربر بگن جوایز افزایش بدین باز هم به نظرات کاربران توجه میشه؟!! 

دوست گرامی مگه اینجا کجاست؟ کنکور سراسری نیست که زمان و ساعتش به هیچ وجه تغییر نکنه که البته بنا به شرایطی اونم تغییر می کنه ( برای مثال عرض کردم). سایت و انجمن راسخون یه سایت پربیننده و پرکاربر هست. نمی خوام بی جهت دفاع کنم نواقصی هم داره که البته قسمت انتقاد و پیشنهاد داره. که البته یکی از نواقصش که ذکرش تو انتقاد و پیشنهاد هم فکر نکنم اثری داشته باشه اینه که اینجا هم مثل خیلی جاهای دیگه نمیشه راحت حرف دلت رو بزنی که اینم به اقتضای موقعیتشه. جنگ که نداریم باهم. بگذریم.
من به شخصه از یک کلامی بودن بدم میاد درمقابلش از دم دمی مزاج بودن هم بدم میاد. تو مسابقاتی مثل مسابقات هفتگی و یا بعضی موارد مسابقات دوره ای که مدتی نسبتاً طولانی ادامه داره تمدید کردن شکل خوبی نداره. مسابقه از مسابقه بودن میفته، ولی تو مسابقات دوره ای که هربه یک مدت بنا به مناسبتی برگزار میشه فکر نمی کنم تمدید صورت و شکل بدی پیدا کنه. همونطور که مدیر گرامی آجی سلما اشاره کردن شاید کسی وقت نکنه یا اینترنتش جوابگو نباشه برا من بارها پیش اومده مخصوصاً همین هفته که مدیریت این مبحث رو قبول کردم. ببخشید سرتونو درد آوردم. بقیش باشه برا بعد. فعلاً

شنبه 20 شهریور 1395  4:49 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 salma57 hojat20 ravabet_rasekhoon
saeedmahammadi
saeedmahammadi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 61
شنبه 20 شهریور 1395  4:49 PM
تشکرات از این پست
nargesza omiddeymi1368 salma57 hojat20 ehsan007060
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

درباره تمدید مسابقات و طرح ها زیاد صحبت شده.

و البته هم موافق وجود داره و هم مخالف.

من یادمه زمانی که از تمدید مسابقات خبری نبود  اعتراض میشد و درخواست ها برای تمدید زیاد بود.

خب، گاهی اوقات بعضی مشکلات قابل پیش بینی نیستند و مثلا در طرح های سی روزه ، یکی دو روز ممکنه کسی نتونه به هیچ وجه به اینترنت دسترسی پیدا کنه و یا موقعیتش جور نشه.

و چون قانون طرح شرکت کامل در مسابقه هست، فرصت شرکت در قرعه کشی (که ممکنه گاها جوایزش خاص باشه) گرفته میشه.

البته غیر از تمدید مسابقه میشه راه حل دیگه ای برای این مشکل در نظر گرفت و اون هم اینه که مثلا در دوره سی روزه، کاربرانی که بیش از 25 روز در طرح شرکت کردند را در نظر بگیرند.

که البته پیشنهاد دادن و قبول کردن و اجرا کردن همین مورد، باید هفت خوان رو بگذرونه. تازه اگه موافقت بشه باز هم امکان داره کاربرانی پیدا بشن و بگن ما 24 روز شرکت کردیم و....

قبول دارم گاهی اوقات بعضی برنامه ها بیش از حد تمدید میشن، یعنی یه طرح سی روزه به مدت سه چهار روز تمدید بشه شاید قابل قبول باشه ولی اینکه طرح سی روزه، سی روز دیگه هم تمدید بشه یه کم کسل کننده و گاها بی سلیقگی محض هست.

ان شالله اگر قراره طرحی تمدید بشه بسته به ظرفیت و میزان استقبال و البته در حد معقول تمدید بشن. 

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

شنبه 20 شهریور 1395  10:25 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 nargesza hojat20 ehsan007060
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

سلام خدمت دوستان عزیز راسخونی

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

یک شنبه 21 شهریور 1395  10:31 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 nargesza ehsan007060
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

نقل قول hojat20

سلام خدمت دوستان عزیز راسخونی

سلام خدمت شما

خوش آمدید

یک شنبه 21 شهریور 1395  1:45 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 ehsan007060
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1

نقل قول nargesza

نقل قول ehsan007060

نقل قول omiddeymi1368

سلام. به نظر بنده، با توجه به مطالب دوستان در تاپیکهای مختلف، تنها قسمتی که دادِ همه رو درآورده واحد مسابقاته! همچنین طرحهای بدون نتیجه!

دو روز دیگه محرم میاد، یه عالمه طرح اعلام میشه، قبلیا به فراموشی سپرده میشه، میره تا بعد محرم و صفر!!!! باز نتیجه طرحهای محرم میفته به ماه رمضون سال دیگه!

نمیدونم چه وضیه اصن! این طور طرحها اگه برگزار نشه همه دوستان راحت ترن بخدا.

الآن نتیجه جشنواره مطالعه کریمانه چی شد؟ کلاً یکی دو روز کار داره که نتایج اعلام بشه. اون همه کِش دار برگزار شد، کِش دار هم نتیجش اعلام بشه که خیلی داغونه دیگه!

تمدید کردن بیخودیه طرحها و برنامه ها هم رسم جدیدیه. معنی نداره همش تمدید تمدید!

یه سری مسابقات دورهمی(!!!!) هم از طرف کاربرا دیده شده که برگزار میشه ولی کلاً بعدش خبری نیس. مثل اون مسابقه زبان انگلیسی و خیلی چیزای دیگه. اینا هم درست و حسابی ساماندهی بشه خیلی خوبه.

بنظر بنده هم نقد آقای دیمی کاملا وارده!

یکی از راه حل هاهم استفاده از ظرفیت کاربران در برگزاری مسابقاته که البته کم و بیش استفاده میشه!

یک نکته که همیشه به چشم میاد توجه مسئولین به برگزاری هر طرح و برنامه ایی که اجرا میشه!پس نباید برنامه ها رو طوری اجرا و تمام کرد که این شائبه ها برا کاربران سایت پیش بیاد

سلام

ممکنه بیشتر توضیح بدید. درمورد ظرفیت کاربران و شائبه هایی که براشون پیش میاد؟

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

استفاده از ظرفیت کاربران در کمک به اجرا و پیش برد برنامه ها

شائبه در مورد اینکه برنامه ها باری به هر جهت داره پیش میره

دوشنبه 22 شهریور 1395  7:38 PM
تشکرات از این پست
salma57 nargesza omiddeymi1368
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1

نقل قول nargesza
نقل قول ehsan007060
نقل قول salma57

مورد اول

اما 

خب این مورد اول

دوست گرامی مگه اینجا کجاست؟ کنکور سراسری نیست که زمان و ساعتش به هیچ وجه تغییر نکنه که البته بنا به شرایطی اونم تغییر می کنه ( برای مثال عرض کردم). سایت و انجمن راسخون یه سایت پربیننده و پرکاربر هست. نمی خوام بی جهت دفاع کنم نواقصی هم داره که البته قسمت انتقاد و پیشنهاد داره. که البته یکی از نواقصش که ذکرش تو انتقاد و پیشنهاد هم فکر نکنم اثری داشته باشه اینه که اینجا هم مثل خیلی جاهای دیگه نمیشه راحت حرف دلت رو بزنی که اینم به اقتضای موقعیتشه. جنگ که نداریم باهم. بگذریم.
من به شخصه از یک کلامی بودن بدم میاد درمقابلش از دم دمی مزاج بودن هم بدم میاد. تو مسابقاتی مثل مسابقات هفتگی و یا بعضی موارد مسابقات دوره ای که مدتی نسبتاً طولانی ادامه داره تمدید کردن شکل خوبی نداره. مسابقه از مسابقه بودن میفته، ولی تو مسابقات دوره ای که هربه یک مدت بنا به مناسبتی برگزار میشه فکر نمی کنم تمدید صورت و شکل بدی پیدا کنه. همونطور که مدیر گرامی آجی سلما اشاره کردن شاید کسی وقت نکنه یا اینترنتش جوابگو نباشه برا من بارها پیش اومده مخصوصاً همین هفته که مدیریت این مبحث رو قبول کردم. ببخشید سرتونو درد آوردم. بقیش باشه برا بعد. فعلاً

--------------------------------------------------------------------------------------------------

بلاخره نظم چیز بسیار خوبیه! فرقی هم بین کنکور سراسری و بقیه موارد نیست تو منظم بودن!

دوشنبه 22 شهریور 1395  7:42 PM
تشکرات از این پست
salma57 nargesza omiddeymi1368
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول ehsan007060

استفاده از ظرفیت کاربران در کمک به اجرا و پیش برد برنامه ها

شائبه در مورد اینکه برنامه ها باری به هر جهت داره پیش میره

خب در مورد استفاده از ظرفیت کاربران، تا جایی که من اطلاع دارم و اخیرا هم فراخوان اجرایذطرح توسط کاربران اعلام شد باید بگم که کاربران و گاها مدیران بیشتر علاقه دارند که شرکت کننده برنامه باشند و نه اجرا کننده.

برای دهه ولایت اعلام کردند که کاربران طرحی که صفر تا صدش رو خودشون اجرا کنند ارائه بدهند.

شما به تاپیک مراجعه کنید، همه گفتند این اجرا بشه خوبه، فلان مسابقه خوبه.

من به شخصه ندیدم کاربر یا مدیری اعلام کنه من در نظر دارم فلان مسابقه رو اجرا کنم، یا ....

البته از صندوق پیام مسئولین اطلاعی ندارم.

ولی پیام آقای قریشی مسئول روابط عمومی نشان داد که کاربران فقط خواهان شرکت در برنامه هستند، نه اجراکننده برنامه.

دوشنبه 22 شهریور 1395  8:35 PM
تشکرات از این پست
nargesza ehsan007060 omiddeymi1368
salma57
salma57
کاربر طلایی1

به نظرم ما به عنوان کاربر، از خیلی از سلسله مراتب تصمیم گیری و دلایل کار و تصمیماتی که در بخش های مختلف از جمله انجمن گرفته میشه، بی خبریم و طبیعی هست که اتفاقات و موارد پیش آمده که باب میلمان نیست برحسب اطلاعات و خواسته های خودمون میسنجیم و 

مثلا

نمیدونیم بودجه انجمن چقدر هست، چه میزان جایزه میتونن برای هر برنامه در نظر بگیرند. ولی دلمون میخواد برنامه های اجرا شده علاوه بر امتیاز، جایزه هم داشته باشه.

ما که خبر نداریم ولی

امکان داره بودجه ای که مسئولین برای یک مسابقه در نظر گرفتند و از محلی قول بهشون داده شده، به موقع به دستشون نرسه.

امکان داره تقاضای کاربران برای زیاد کردن جوایز با توجه به بودجه فعلی پذیرفته بشه ولی ممکنه تاخیر از جای دیگه صورت بگیره.

یا اینکه نیروی کار کافی در برخی بخش ها وجود نداشته و یک نفر در چند بخش مشغول به کار هست و گاها کارهایی که بر عهده اش هست با تاخیر انجام میده.

و یا هزاران مشکلی که در هر موسسه و اداره ای پیش میاد.

تصورش رو بکنید در این صورت کدام جواب یک مسئول میتونه همه ی کاربران شرکت کننده در یک برنامه رو راضی نگه داره.

اینها همه مثال هست.

ممکنه هیچ کدوم از اینها نباشه و مشکلات ، درخواست ها، تصمیمات و خلاصه عوامل دیگری در تصمیم گیری های یک برنامه دخالت داشته باشند.

مشکل اصلی هم این هست که اکثر ما فقط خودمون و خواست خودمون برامون اهمیت داره.

دوشنبه 22 شهریور 1395  8:51 PM
تشکرات از این پست
nargesza ehsan007060 omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها