0

مبحث 121 طرح صالحین: «راسخون از ابتدا تاکنون»

nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

پاسخ به:مبحث 121 طرح صالحین: «راسخون از ابتدا تاکنون»

نقل قول borkhar

معرفی مسئولین سایت؟این سوالتون رو متوجه نشدم...............

* راهکارهای پیشنهادی شما برای بهتر شدن سایت؟ان شاالله و امیدواریم با حضور و فعالیت کاربرای خوبی که داره شاهد پیشرفت هر روز سایت راسخون باشیم.

* مهم ترین نقطه قوت و ضعف سایت ار دیدگاه شما؟یه نقطه قوتی قبلن سایت داشت البته از نظر من قبلن رابطه ی کاربر و مسئولین بیشتر بود الان متاسفانه خیلی کم شده و یا اصلن نیس

* پیش بینی شما برای آینده سایت؟بهترین سایت مذهبی در کل جهان

منظورم معرفی مسئولین در هر بخش سایت هست. فلان خانم یا آقا در چه سمتی مشغول به کار هستن. اگه اشکال نداشته باشه.

پنج شنبه 18 شهریور 1395  4:23 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 ehsan007060 ravabet_rasekhoon zaker7007
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

نقل قول maryamjoon

بنظر بنده سایت از نظر محتوا هیچ مشکلی نداره و خیلی هم کامل هست
اگر می شود تعداد جوایز را زیاد کنید  خوب می شود ودر قسمت قرعه کشی فروشگاه تعداد برندگان را زیاد نمایید

سلام

منظورتون زیاد کنند دیگه؟

پنج شنبه 18 شهریور 1395  4:24 PM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

نقل قول nezarat_ravabet
نقل قول ehsan007060

یکی از بزرگترین انتقاداتی که به سایت وارده حذف بی سر و صدا و گاها بی دلیل پست توسط واحد نظارته!

با درود و سپاس از شما

با اطلاع می رساند واحد نظارت بی دلیل پستی رو حذف نمیکنه، اما با توجه به اینکه تعدادی کاربران منابع مشخص و یکسانی رو واسه ارسال پست های خود در نظر می گیرند مثل باشگاه خبرنگاران جوان و... تعداد پست های تکراری زیاد میشه
بنده اگه کمی فاصله زمانی بین ارسال پست های تکراری باشه سعی میکنم پست رو حذف نکنم اما گاها پست ها با فاصله زمانی خیلی کم تکراری میشن، حتی به فاصله چند دقیقه
خب قوانین هم مشخصه ولی بنده سعی میکنم تا جایی که راه داره حذف نکنم.

در مورد حذف بی سر و صدا، بنده پیام میدم که پستتون حذف شد، اما تعدادی معدود بی اعتنا به پیغام دریافتی همچنان کار خودشون رو دنبال میکنن که من هم دیگه پیغامی مبنی بر حذف پست به ایشان ارسال نمی کنم.

بعضی اوقات هم یه پست در برترین ها یا لینک های چرخشی هست و کاربر بازم اقدام به ارسال همون پست میکنه نمیگم عمدی ولی حداقل یه نگاه اجمالی به پست ها داشته باشه

بعضی از کاربران هم علی رقم تذکرات قبلی، اقدام به ارسال پست های نجومی میکنن که پر از لینک و ... هست، خب اگه بنده بخواهم تک تک پست ها رو ویرایش کنم که تایید پست ها و تایید امتیازات به تعویق می افته و کاربران اعتراض دارن که به حقه، وقتی کاربری بی توجه به قوانین کار خودشو انجام میده اگر بنده وقت برای ویرایش پست هاش بزارم در حق دیگر کاربران اجحاف میکنم، چون اون کاربر خودش وقت واسه ویرایش و ارسال صحیح پست هاش نمی گذاره و توقع داره من انجام بدم.

درو دل زیاده بخدا اما حیف که وقت نیست
مطمئن باشین پستی بی دلیل حذف نمیشه

سلام و سپاس از حضورتون

بله درسته. فکر می کنم مدیران این مسئله رو درک می کنن. چون باید مرتب به تالار تحت مدیریتشون سر بزنن و اونو کنترل کنن.

پنج شنبه 18 شهریور 1395  4:26 PM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

نقل قول omiddeymi1368

سلام. به نظر بنده، با توجه به مطالب دوستان در تاپیکهای مختلف، تنها قسمتی که دادِ همه رو درآورده واحد مسابقاته! همچنین طرحهای بدون نتیجه!

دو روز دیگه محرم میاد، یه عالمه طرح اعلام میشه، قبلیا به فراموشی سپرده میشه، میره تا بعد محرم و صفر!!!! باز نتیجه طرحهای محرم میفته به ماه رمضون سال دیگه!

نمیدونم چه وضیه اصن! این طور طرحها اگه برگزار نشه همه دوستان راحت ترن بخدا.

الآن نتیجه جشنواره مطالعه کریمانه چی شد؟ کلاً یکی دو روز کار داره که نتایج اعلام بشه. اون همه کِش دار برگزار شد، کِش دار هم نتیجش اعلام بشه که خیلی داغونه دیگه!

تمدید کردن بیخودیه طرحها و برنامه ها هم رسم جدیدیه. معنی نداره همش تمدید تمدید!

یه سری مسابقات دورهمی(!!!!) هم از طرف کاربرا دیده شده که برگزار میشه ولی کلاً بعدش خبری نیس. مثل اون مسابقه زبان انگلیسی و خیلی چیزای دیگه. اینا هم درست و حسابی ساماندهی بشه خیلی خوبه.

سلام

بله درسته خیلی از نتایج از بس دیر اعلام میشن اصلاً فراموش میشن. چند روز پیش اعلام نتایج مسابقات ماه رمضان رو تو قسمت مسابقات دیدم. تعجب کردم الآن کی و ماه رمضان کی. البته اعلام نتایج هم کار آسونی نیست. ولی میشه طرح ها رو کمتر و ساده تر برگزار کرد تا اعلام نتایجشونم راحت تر و زودتر باشه. این نظرمه.

درمورد تمدید مسابقات مخالفتی ندارم. چون پیش اومده که خودم سر موقع ندیدم یا وقت نکردم و در وقت تمدید تونستم شرکت کنم. ولی بیش از حدش هم ...........

پنج شنبه 18 شهریور 1395  4:27 PM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

دوستان راسخونی عزیز با تشکر و سپاس مجدد از حضور همگی، علاوه بر موارد ذکر شده در تاپیک اول نظرات شخصیتونو در این موارد هم بیان کنید.

* چه موضوعی باعث شده همچنان عضو راسخون باقی بمونید؟

* خاطره ای، چه خوش و چه ناخوش از حضورتون در سایت بیان کنید.

* هر سوال و اشکالی راجع به هر تالار و مدیر و مسئولی دارید بپرسید تا انشاالله پاسخگویی بشه.

پنج شنبه 18 شهریور 1395  4:29 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

نقل قول nezarat_ravabet
نقل قول ehsan007060

یکی از بزرگترین انتقاداتی که به سایت وارده حذف بی سر و صدا و گاها بی دلیل پست توسط واحد نظارته!

با درود و سپاس از شما

با اطلاع می رساند واحد نظارت بی دلیل پستی رو حذف نمیکنه، اما با توجه به اینکه تعدادی کاربران منابع مشخص و یکسانی رو واسه ارسال پست های خود در نظر می گیرند مثل باشگاه خبرنگاران جوان و... تعداد پست های تکراری زیاد میشه
بنده اگه کمی فاصله زمانی بین ارسال پست های تکراری باشه سعی میکنم پست رو حذف نکنم اما گاها پست ها با فاصله زمانی خیلی کم تکراری میشن، حتی به فاصله چند دقیقه
خب قوانین هم مشخصه ولی بنده سعی میکنم تا جایی که راه داره حذف نکنم.

در مورد حذف بی سر و صدا، بنده پیام میدم که پستتون حذف شد، اما تعدادی معدود بی اعتنا به پیغام دریافتی همچنان کار خودشون رو دنبال میکنن که من هم دیگه پیغامی مبنی بر حذف پست به ایشان ارسال نمی کنم.

بعضی اوقات هم یه پست در برترین ها یا لینک های چرخشی هست و کاربر بازم اقدام به ارسال همون پست میکنه نمیگم عمدی ولی حداقل یه نگاه اجمالی به پست ها داشته باشه

بعضی از کاربران هم علی رقم تذکرات قبلی، اقدام به ارسال پست های نجومی میکنن که پر از لینک و ... هست، خب اگه بنده بخواهم تک تک پست ها رو ویرایش کنم که تایید پست ها و تایید امتیازات به تعویق می افته و کاربران اعتراض دارن که به حقه، وقتی کاربری بی توجه به قوانین کار خودشو انجام میده اگر بنده وقت برای ویرایش پست هاش بزارم در حق دیگر کاربران اجحاف میکنم، چون اون کاربر خودش وقت واسه ویرایش و ارسال صحیح پست هاش نمی گذاره و توقع داره من انجام بدم.

درو دل زیاده بخدا اما حیف که وقت نیست
مطمئن باشین پستی بی دلیل حذف نمیشه

سلام و با تشکر از اینکه به عنوان اولین مسئول وارد مبحث شدید!

مواردی که شما ذکر کردید صحیح. ولی برای خود بنده چندین مورد پیش اومده که بدون ذکر دلیل پست هام حذف شده! مثلا مورد آخرش مطلبی در مورد جشن رنگ ها بود

حداقل اقدام به غیر فعالسازی بشه بهتره از حذف شدنه

جمعه 19 شهریور 1395  10:35 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon borkhar zaker7007 omiddeymi1368 nargesza
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1

نقل قول nargesza

دوستان راسخونی عزیز با تشکر و سپاس مجدد از حضور همگی، علاوه بر موارد ذکر شده در تاپیک اول نظرات شخصیتونو در این موارد هم بیان کنید.

* چه موضوعی باعث شده همچنان عضو راسخون باقی بمونید؟

* خاطره ای، چه خوش و چه ناخوش از حضورتون در سایت بیان کنید.

* هر سوال و اشکالی راجع به هر تالار و مدیر و مسئولی دارید بپرسید تا انشاالله پاسخگویی بشه.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

بنظرم خاک راسخون دامن گیره!!

خاطرات خوب که زیاده ولی خاطرات بد هم برنده نشدن تو مسابقات و حذف شدن پست ها

فکر خوبیه مدیران تالارها با هم تبادل نظر و  سوال و انتقادات به هم برسونن

جمعه 19 شهریور 1395  10:40 AM
تشکرات از این پست
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1

نقل قول omiddeymi1368

سلام. به نظر بنده، با توجه به مطالب دوستان در تاپیکهای مختلف، تنها قسمتی که دادِ همه رو درآورده واحد مسابقاته! همچنین طرحهای بدون نتیجه!

دو روز دیگه محرم میاد، یه عالمه طرح اعلام میشه، قبلیا به فراموشی سپرده میشه، میره تا بعد محرم و صفر!!!! باز نتیجه طرحهای محرم میفته به ماه رمضون سال دیگه!

نمیدونم چه وضیه اصن! این طور طرحها اگه برگزار نشه همه دوستان راحت ترن بخدا.

الآن نتیجه جشنواره مطالعه کریمانه چی شد؟ کلاً یکی دو روز کار داره که نتایج اعلام بشه. اون همه کِش دار برگزار شد، کِش دار هم نتیجش اعلام بشه که خیلی داغونه دیگه!

تمدید کردن بیخودیه طرحها و برنامه ها هم رسم جدیدیه. معنی نداره همش تمدید تمدید!

یه سری مسابقات دورهمی(!!!!) هم از طرف کاربرا دیده شده که برگزار میشه ولی کلاً بعدش خبری نیس. مثل اون مسابقه زبان انگلیسی و خیلی چیزای دیگه. اینا هم درست و حسابی ساماندهی بشه خیلی خوبه.

بنظر بنده هم نقد آقای دیمی کاملا وارده!

یکی از راه حل هاهم استفاده از ظرفیت کاربران در برگزاری مسابقاته که البته کم و بیش استفاده میشه!

یک نکته که همیشه به چشم میاد توجه مسئولین به برگزاری هر طرح و برنامه ایی که اجرا میشه!پس نباید برنامه ها رو طوری اجرا و تمام کرد که این شائبه ها برا کاربران سایت پیش بیاد

جمعه 19 شهریور 1395  11:30 AM
تشکرات از این پست
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام به همگی.

امروز وقت کردم همه پست ها رو خوندم.

ممنون بابت شروع مجدد طرح صالحین 

در مورد چند مورد از سوالاتی که در اول مبحث طرح شده در تالار گفتگو در باب راسخون تاپیک هایی ایجاد شد و مطالبی هم ارائه شد.

مثل مسئولین سایت، تغییر سمت ها در راسخون ، ایرادات فنی، انتقادات و پیشنهادات و.... 

گاهی بعضی انتقادات فورا بررسی شدند، گاهی بنا به دلایلی که من و شما بی خبریم و یا با اصرار در صندوق پیام مطلع میشیم پیشنهادی اجرا نمیشه.

من حرف زیاد دارم برای زدن ولی بخوام بگم هم حوصله شما سر میره و هم اینکه وقتم تموم میشه.

به مرور در چند پست نظرم رو میگم.

با تشکر از صبر و حوصله تون

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

جمعه 19 شهریور 1395  11:53 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014 ravabet_rasekhoon borkhar zaker7007 omiddeymi1368 ehsan007060 nargesza
salma57
salma57
کاربر طلایی1

مورد اول

نمیدونم شما تا حالا در مسابقه ای که به طور مثال سی روز پشت سر هم اجرا شده شرکت کردین یا نه؟

از همونایی که باید هر روز شرکت کنید!

و شما هم هر سی روز شرکت کردین. 

بعد یه نفر میره درخواست میده که مسابقه رو چند روز تمدید کنید و موافقت میشه!

و شما حرص میخورید که چرا با تمدید مسابقه تعداد رقبای شما بیشتر شده (این مورد برای من پیش اومده)

اما 

یه بار پیش اومده یکی دو روز در این وسط دسترسی به نت نداشته باشین و یا اینکه مشغله تون زیاد باشه؟ بعد خدا خدا میکنید کاش یه نفر بره درخواست تمدید و باز شدن مسابقه رو بده که شما هم بتونید کامل در مسابقه شرکت کنید. (جالبه این مورد هم برام پیش اومده)

خب من سری اول از تمدید مسابقه ناراحت شدم و سری دوم ذوق زده شدم.

مسئولین هم فکر میکنم بسته به درخواست کاربران اقدام به تمدید مسابقات میکنند.

بهتر هست فقط خودمون رو نبینیم و شرایط دیگران رو هم در نظر بگیریم.

خب این مورد اول

جمعه 19 شهریور 1395  12:01 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014 ravabet_rasekhoon borkhar zaker7007 omiddeymi1368 ehsan007060 nargesza
salma57
salma57
کاربر طلایی1

مورد بعد در مورد نتایج مسابقات!

مدیران تالارها و یا کاربران فعال.

نمیدونم تا حالا مسابقه ای در قالب سوالات سه گزینه ای و جدول و...  برگزار کردید یا نه!

از همون سری مسابقاتی که جواب همه کاربران مثل هم هست!

تو این سری مسابقات علاوه بر اینکه استقبال از مسابقه بیشتر میشه(به دلایل مختلف، از جمله حضور پرشور خانواده های راسخونی) درخواست تمدید مسابقه باز هم مطرح میشه و در نتیجه بررسی سوالات و جوابها و اینکه تکراری هستند یا نه و...  با توجه به اینکه مسئولین برگزار کننده مسابقه مشغله های کاری دیگری نیز دارند با مشکل مواجه میشه.

من دو سه مورد تصحیح سوالات داشتم واقعا وقت گیر و خسته کننده بود برام. 

پس تاخیرات در نتیجه زیاد شدن شرکت کنندگان طبیعی هست.

در بخش مسابقات، نتایج میتونه به صورت اتوماتیک و برنامه نویسی شده بررسی بشه ولی در مورد مسابقات و تاپیک های انجمن، نیاز به وقت گذاشتن هست.

از همه مدیران درخواست میکنم چنانچه وقت کافی دارند برای بررسی پاسخ های بعضی از مسابقات که با تاخیر مواجه شده به مسئول برگزار کننده مسابقه کمک کنند. (البته در صندوق پیام درخواست بدین ببینین کمک میخوان یا نه. :) )

جمعه 19 شهریور 1395  12:14 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon borkhar farshon zaker7007 omiddeymi1368 nargesza
salma57
salma57
کاربر طلایی1

از ارسال انتقاد و پیشنهاد هم معذورم.

یعنی میدونید چیه؟

زبان سرخ سر سلما میدهد بر باد.

من یه وقتی پشت سر هم اعتراض میکردم بعد ایرادات فنی فقط یقه نام کاربری منو میگرفت.

تو اوج انتقاداتم در یک هفته سه بار هر تغییر فنی در سایت اعمال میشد نام کاربری من و چند کاربر دیگه مسدود میشد. یعنی ایراد فنی باعث میشد نام کاربریا مسدود بشه. سوء تفاهم نشه

الان چون امن و امانه انتقادی نمیکنم.

جمعه 19 شهریور 1395  12:20 PM
تشکرات از این پست
borkhar zaker7007 omiddeymi1368 nargesza
salma57
salma57
کاربر طلایی1

شیطونه نمیذاره من ساکت بمونم.

یه تاپیک داریم بنام شایعات راسخونی

دیروز خواستم پست بذارم وقت مناسب نبود الان اینجا میگم.

شایعه شده چون برنامه نویسی جدید سایت که قرار بود دو سال پیش رونمایی بشه قدیمی شده، واحد فنی اون رو گذاشتن کنار و یه سایت جدید رو دارن برنامه نویسی میکنن.

اگه میبینید رونمایی از سایت جدید طول کشیده به این دلیله! cool

جمعه 19 شهریور 1395  12:24 PM
تشکرات از این پست
borkhar ravabet_rasekhoon zaker7007 omiddeymi1368 ehsan007060 nargesza
salma57
salma57
کاربر طلایی1

از نظر خاطره هم فکر کنم کوله باری از خاطره در انجمن دارم.

اونقدر خاطرات خوبم در کار دیگر راسخونی ها زیاد بوده که تا الان منو راسخونی نگه داشته.

از شب نشینی های رمضانه و برگزاری تاپیک ومسابقات و برنده شدن و جشن ها و هدایا تا قهر و آشتی های خواهرانه هام.

خاطره بد هم زیاد داشتم و دارم، خیلیاش رو یادم رفته ولی بعضیاش بنا به شرایط یادم میاد.

برنده نشدن در قرعه کشیایی که واقعا دلم میخواست برنده بشم crying

دعوا هم کم نداشتم blush مخصوصایه دوره خاص که مشهور و ملقب شده بودم به آجی دعوا 

جمعه 19 شهریور 1395  12:33 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon zaker7007 omiddeymi1368 nargesza
salma57
salma57
کاربر طلایی1

با اجازتون من به مشغلات زندگیم برسم اگه فرصت شد مابقی صحبتهام در فرصت بعد. البته اگه زمان تاپیک تموم نشه

جمعه 19 شهریور 1395  12:36 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon zaker7007 omiddeymi1368 ehsan007060 nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها