0

مبحث 121 طرح صالحین: «راسخون از ابتدا تاکنون»

nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

مبحث 121 طرح صالحین: «راسخون از ابتدا تا کنون»

با عرض سلام، ادب و احترام خدمت همه کاربران و مدیران عزیز سایت و انجمن راسخون

بعد از مدت ها بر آن شدیم تا طرح صالحین را دوباره شروع کنیم. با این موضوع: راسخون از ابتدا تاکنون.

سایت راسخون سایتی پربیننده و پرکاربرد است. سایتی که در طول چند سال توانسته کاربران بسیاری را جذب کرده و به فعالیت در قسمت های مختلف بگمارد. با عناوین مختلف، کاربر، مدیر، مسئول و ....

از شما کاربران محترم تقاضا داریم دراین موارد نظرات خودتون رو با ما درمیان بگذارید.

عناوین مورد بحث:

* سایت راسخون در چه سالی و با چه هدفی تأسیس شد؟

* دلیل نام گذاری سایت به این نام؟

* طرح های مختلف و متنوع آن در طول سال های متمادی؟

* کاربران و مدیران سایت؟

* پیشنهادات و یا انتقاداتی درباره بخش های مختلف آن؟

* معرفی مسئولین سایت؟

* راهکارهای پیشنهادی شما برای بهتر شدن سایت؟

* مهم ترین نقطه قوت و ضعف سایت از دیدگاه شما؟

* پیش بینی شما برای آینده سایت؟

* ..........

خوشحال می شویم در این مبحث نظر مسئولین محترم را هم جویا شویم.

پیشاپیش از حضور گرم شما عزیزان تشکر و قدردانی می نمایم.

یک شنبه 14 شهریور 1395  11:30 PM
تشکرات از این پست
salma57 ravabet_rasekhoon mosabeghat_ravabet bigharar adam55 kordabadi mhzahraee borkhar omiddeymi1368 ehsan007060 zaker7007 emamedavazdah shirdel2 aziz1352 iustminers amirali123 mamadbayat saeedmahammadi
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

پاسخ به:مبحث 121 طرح صالحین: «راسخون از ابتدا تا کنون»

سلام و عرض ادب 

من تا حالا متاسفانه یا خوشبختانه تو مبحث صالحین شرکت نکردم.....اولین بار هست....پس میشم تازه وارد و نا وارد

راسخون فکر کنم سال 86 تاسیس شده اگه اشتباه نکنم.اسفندماهش.

معنی راسخون رو خوندم یعنی کسانی که در علم صاحب نظرند.........حالا.....

انتقادات و پیشنهادات زیاد بوده و هست.......از جمله امروز و فردا کردن برای رونمایی از سایت جدید.البته من با همینم مشکل ندارما دوستان نظرشون اینهfrownsurpriselaugh

در مورد طرح ها......یه یکسال یا بیشتر هست که طرح های زیاد و ویژه برنامه های جالبی توی سایت برگزار میشه.که جای تشکر داره.چون قبلن اینجوری نبود...

البته یه سری از طرح ها به فراموشی سپرده شد که با وجود در خواستهای زیاد هنوز هم در بایگانی به سر میبرند مثل جلسات آنلاین مدیرها....

در مورد مسئولین هم اظهار نظر نمیکنم......دلتون میخواد من فردا مسدود بشم؟laugh

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

دوشنبه 15 شهریور 1395  12:08 PM
تشکرات از این پست
salma57 omiddeymi1368 kordabadi ravabet_rasekhoon mosabeghat_ravabet ehsan007060 emamedavazdah amirali123 zaker7007 nargesza
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

پاسخ به:مبحث 121 طرح صالحین: «راسخون از ابتدا تا کنون»

معرفی مسئولین سایت؟این سوالتون رو متوجه نشدم...............

* راهکارهای پیشنهادی شما برای بهتر شدن سایت؟ان شاالله و امیدواریم با حضور و فعالیت کاربرای خوبی که داره شاهد پیشرفت هر روز سایت راسخون باشیم.

* مهم ترین نقطه قوت و ضعف سایت ار دیدگاه شما؟یه نقطه قوتی قبلن سایت داشت البته از نظر من قبلن رابطه ی کاربر و مسئولین بیشتر بود الان متاسفانه خیلی کم شده و یا اصلن نیس

* پیش بینی شما برای آینده سایت؟بهترین سایت مذهبی در کل جهان

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

دوشنبه 15 شهریور 1395  12:17 PM
تشکرات از این پست
kordabadi omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon mosabeghat_ravabet emamedavazdah salma57 amirali123 zaker7007 nargesza
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

پاسخ به:مبحث 121 طرح صالحین: «راسخون از ابتدا تاکنون»

راهکارهای بهترشدن سایت تغییرلوگوی سایت وماهیت فعلی سایت هست بنظرمن باعث بیشترجذب شدن کاربرامیشه گاهی تنوع هرچندوقت لازمه تاکنون که عملی نشده.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 15 شهریور 1395  12:53 PM
تشکرات از این پست
kordabadi omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon mosabeghat_ravabet emamedavazdah salma57 amirali123 zaker7007 nargesza
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

سلام. رایگان شدن ترافیک سایت برای کاربران یکی از بهترین راهکار های جذب کاربران میباشد

دوشنبه 15 شهریور 1395  2:10 PM
تشکرات از این پست
emamedavazdah salma57 omiddeymi1368 amirali123 zaker7007 ravabet_rasekhoon nargesza
zaker7007
zaker7007
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2796

سلام

بنظر بنده سایت از نظر محتوا هیچ مشکلی نداره و خیلی هم کامل هست

انتقادی که دارم اینه که برنامه ها اجرا میشن بخوبی ولی مدیریت پس از آن بخوبی انجام نمیشه...ینی خیلی دیر کاربرا دلگرم میشن(مثلا:نتیجه برنامه ها خیلی دیر اعلام میشه)

و اما پیشنهادی که دارم جذب کادر برای سایته که در اجرای برنامه ها و هم مدیریتش سرعت بیشتری به خودش بگیره

به امید موفقیت های روز افزون

...امضا؟؟هیچــــــــــــــــــــــــــــــــــــی

وبلاگ یا حسیــن مظلوم

وبلاگ محبان مهـــــدی عج

وبلاگ مدافعان حرم

دوشنبه 15 شهریور 1395  5:48 PM
تشکرات از این پست
salma57 ehsan007060 omiddeymi1368 kordabadi amirali123 mosabeghat_ravabet ravabet_rasekhoon nargesza
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

نقل قول amirali123

تاریخ دقیقش رو یادم نیست ولی من خودم سال 90 عضو شدم و این رو به جرئت میگم تا همین الان از عضو شدنم راضی هستم و خدارو شکر میکنم چنین سایتی رو پیدا کردم و وقتم رو باهاش سپری کردم

هدف که زیاد میتونه باشه در زمینه فرهنگی و علمی و مسابقه و سرگرمی و مذهبی و ........ که بسیار خدمت رسانی کرده و میکنه

فکر کنم معنیش اینه که کسی هست که در زمینه علم و دانش دارای مقامی هست

خیییییییییییییییییلی هستش اصن وقت نمیشه که بشمارم ولی به عنوان مثال میتونم به مسابقات بیشمارش در زمینه های علمی و مذهبی و ورزشی و سوگواره ها و وبلاگ نویسی ها و اتاق چت و ........... اشاره کنم

* کاربران و مدیران سایت؟
اووووووووووووووووو خیلی هستن ... مثلا محبوب دلها wink و همه دوستان استاد خدایی و فرشون داداش حسین و یحیی و خانم سلما و برخوار و فاطمه خانم و نازنین فاطمه و مسئولین محترم و همه عزیزان که نمیشه اسم تک تکشون رو بنویسم .. خخخ

خیلی زیاد دارم و گفتم و بازم میگم حالا تو این زمینه یادم بیاد میام باز اینجا مینویسم

* معرفی مسئولین سایت

من کم و بیش میشناسمشون بخ خصوص حاج اقا منتظمی و حاج اقا عزتی و روابط عمومی فکر کنم اقای قریشی و ....

خیلی هستش گفتم باز یادم بیاد میگم
فکر کنم ندارم البته هستش یه کوچولو که یادم بیاد میگم مراحل بعدی

ایجاد یه شعبه در منطقه من و فرستادن حکم استخدام محبوب دلها در سایت راسخون wink
* ..........

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

دوشنبه 15 شهریور 1395  10:17 PM
تشکرات از این پست
zaker7007 ehsan007060 ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 nargesza
iustminers
iustminers
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 360

سلام

در مورد هر عنوان توضیح داده ام

عناوین مورد بحث:

این سایت زیر نظر سازمان اوقاف و امور خیریه هستش که در سال 1386 تاسیس شد.

اون چیزی هم که میشه بگم در مورد هدف از تاسیسش، در مورد مسائل مذهبی، اسلامی و حتی اخبار مهم ایران و جهان.

نام این سایت از جمله « الرَّاسِخُونَ فِي الْعِلْمِ» از آیه 7 سوره آل عمران اخذ شده؛ یعنی کسانى هستند که در علم و دانش، ثابت قدم و صاحب ‏نظرند.

به نظر من هم، با توجه به محتوا و هدف این سایت، اسمی با مسمی و برازنده است

بسیار خوب بودند، بخصوص به نظرم برای نسل جوان که کاربردی و دارای محتواهای خوبی بودن

* کاربران و مدیران سایت؟
من که فقط می دونم مدیر عامل سایت حجت الاسلام دکتر سجادی هستن و بقیه رو نمی شناسمشون هر که هستند خدا خیرشان دهد، کلمه به کلمه و حرف به حرف

چون بخش ها بسیارند پاسخ این سوال زمان بر است که در مورد تک تک اونها نظر بیان شود.

اما در کل، ما که راضی هستیم، خدا راضی باشد

* معرفی مسئولین سایت؟
جهاد گران عرصه فرهنگ

بنده که خودم شغلم فرهنگی نیست اما در محل کار سعی به توجه به کار فرهنگی دارم، گاهی راهکارهای فرهنگی رو از سایت های خوبی مثل راسخون می گیرم؛ حالا انتظار راهکار داشتن از من، بردن زیره به کرمان است.

البته اگر نظر هم داشتم، بیان می کنم.
ضعف رو که نمی دونم، یعنی من ندیدم

اما نقطه قوت این سایت، محتوا و مضون اسلامی-انقلابی به خصوص برای نسل نوجوان و جوان است
با تبلیغ این سایت در مراکز نوجوانی و جوانان، شاهد پربارتر شدن فضای سایت و خود ان مراکز می شویم.

من خودم که به چند نفر در حد وسعم سایت رو معرفی کردم؛ اثر بخش دیدم؛ چرا که مراجعه کردن و از مطالب سایت استفاده ها کردن
* ..........

این چند نقطه رو نمی دونم چی در ذهن بگیرم که نظر در موردشان بیان کنم

به ذهنم چیزی آمد به روی چشم

موفق باشید

سه شنبه 16 شهریور 1395  9:57 AM
تشکرات از این پست
mosabeghat_ravabet ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 ehsan007060 amirali123 zaker7007 nargesza
maryamjoon
maryamjoon
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1178

بنظر بنده سایت از نظر محتوا هیچ مشکلی نداره و خیلی هم کامل هست
اگر می شود تعداد جوایز را زیاد کنید  خوب می شود ودر قسمت قرعه کشی فروشگاه تعداد برندگان را زیاد نمایید

سه شنبه 16 شهریور 1395  1:04 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 mosabeghat_ravabet ehsan007060 amirali123 zaker7007 ravabet_rasekhoon nargesi nargesza
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

پاسخ به:مبحث 121 طرح صالحین: «راسخون از ابتدا تاکنون» با امتیاز ویژه

یکی از بزرگترین انتقاداتی که به سایت وارده حذف بی سر و صدا و گاها بی دلیل پست توسط واحد نظارته!

سه شنبه 16 شهریور 1395  4:59 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 amirali123 zaker7007 nezarat_ravabet mosabeghat_ravabet ravabet_rasekhoon nargesi nargesza
nezarat_ravabet
nezarat_ravabet
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 917

نقل قول ehsan007060

یکی از بزرگترین انتقاداتی که به سایت وارده حذف بی سر و صدا و گاها بی دلیل پست توسط واحد نظارته!

با درود و سپاس از شما

با اطلاع می رساند واحد نظارت بی دلیل پستی رو حذف نمیکنه، اما با توجه به اینکه تعدادی کاربران منابع مشخص و یکسانی رو واسه ارسال پست های خود در نظر می گیرند مثل باشگاه خبرنگاران جوان و... تعداد پست های تکراری زیاد میشه
بنده اگه کمی فاصله زمانی بین ارسال پست های تکراری باشه سعی میکنم پست رو حذف نکنم اما گاها پست ها با فاصله زمانی خیلی کم تکراری میشن، حتی به فاصله چند دقیقه
خب قوانین هم مشخصه ولی بنده سعی میکنم تا جایی که راه داره حذف نکنم.

در مورد حذف بی سر و صدا، بنده پیام میدم که پستتون حذف شد، اما تعدادی معدود بی اعتنا به پیغام دریافتی همچنان کار خودشون رو دنبال میکنن که من هم دیگه پیغامی مبنی بر حذف پست به ایشان ارسال نمی کنم.

بعضی اوقات هم یه پست در برترین ها یا لینک های چرخشی هست و کاربر بازم اقدام به ارسال همون پست میکنه نمیگم عمدی ولی حداقل یه نگاه اجمالی به پست ها داشته باشه

بعضی از کاربران هم علی رقم تذکرات قبلی، اقدام به ارسال پست های نجومی میکنن که پر از لینک و ... هست، خب اگه بنده بخواهم تک تک پست ها رو ویرایش کنم که تایید پست ها و تایید امتیازات به تعویق می افته و کاربران اعتراض دارن که به حقه، وقتی کاربری بی توجه به قوانین کار خودشو انجام میده اگر بنده وقت برای ویرایش پست هاش بزارم در حق دیگر کاربران اجحاف میکنم، چون اون کاربر خودش وقت واسه ویرایش و ارسال صحیح پست هاش نمی گذاره و توقع داره من انجام بدم.

درو دل زیاده بخدا اما حیف که وقت نیست
مطمئن باشین پستی بی دلیل حذف نمیشه

چهارشنبه 17 شهریور 1395  9:57 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon mosabeghat_ravabet nargesi mehdi0014 omiddeymi1368 zaker7007 nargesza borkhar ehsan007060
maryamjoon
maryamjoon
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1178

راهکارهای پیشنهادی شما برای بهتر شدن سایت؟ان شاالله و امیدواریم با حضور و فعالیت کاربرای خوبی که داره شاهد پیشرفت هر روز سایت راسخون باشیم.

پنج شنبه 18 شهریور 1395  8:32 AM
تشکرات از این پست
mosabeghat_ravabet omiddeymi1368 nargesza ehsan007060 ravabet_rasekhoon zaker7007
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

سلام. به نظر بنده، با توجه به مطالب دوستان در تاپیکهای مختلف، تنها قسمتی که دادِ همه رو درآورده واحد مسابقاته! همچنین طرحهای بدون نتیجه!

دو روز دیگه محرم میاد، یه عالمه طرح اعلام میشه، قبلیا به فراموشی سپرده میشه، میره تا بعد محرم و صفر!!!! باز نتیجه طرحهای محرم میفته به ماه رمضون سال دیگه!

نمیدونم چه وضیه اصن! این طور طرحها اگه برگزار نشه همه دوستان راحت ترن بخدا.

الآن نتیجه جشنواره مطالعه کریمانه چی شد؟ کلاً یکی دو روز کار داره که نتایج اعلام بشه. اون همه کِش دار برگزار شد، کِش دار هم نتیجش اعلام بشه که خیلی داغونه دیگه!

تمدید کردن بیخودیه طرحها و برنامه ها هم رسم جدیدیه. معنی نداره همش تمدید تمدید!

یه سری مسابقات دورهمی(!!!!) هم از طرف کاربرا دیده شده که برگزار میشه ولی کلاً بعدش خبری نیس. مثل اون مسابقه زبان انگلیسی و خیلی چیزای دیگه. اینا هم درست و حسابی ساماندهی بشه خیلی خوبه.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

پنج شنبه 18 شهریور 1395  10:47 AM
تشکرات از این پست
borkhar nargesza ehsan007060 ravabet_rasekhoon zaker7007 nargesi
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

سلام دوستان، کاربران، مدیران و مسئولان و درکل هم راسخونی های عزیز

از اینکه تا اینجای کار وقت گذاشتید و در این طرح شرکت کردید از همگی شما سپاسگزارم. و بابت تأخیرم عذرخواهی می کنم. بنده خودم این هفته وقت کمی داشتم و دارم. شما عزیزان در هر زمینه ای نظرات خودتونو ارسال کنید. انشاالله که مفید فایده باشه.

از کاربران و مدیران عزیز بابت نطراتشون تشکر می کنم همچنین از مسئولین بابت پاسخ دهی.

دوستان عزیز هر سوال و اشکالی هم دارید بپرسید انشاالله پاسخگویی پیدا میشه. البته در این زمینه مطمئنم. چون بارها پیش اومده که اشکالاتی داشتم که با پیام های متعدد و مختلفی مسئول مربوطه رو پیدا کرده و به پاسخم رسیدم. مثل معروف جوینده یابنده است. بنابراین ناامید نباشید. البته امیدتون اول و آخر در هر زمینه ای به خدا باشه ...........

از مدیر محترم این قسمت تقاضا دارم به خاطر موضوع خاص این مبحث، مهلتش رو هم تمدید کنند تا به جاهای خوب خوب برسیم.

پنج شنبه 18 شهریور 1395  4:20 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 ehsan007060 ravabet_rasekhoon zaker7007
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar

سلام و عرض ادب 

من تا حالا متاسفانه یا خوشبختانه تو مبحث صالحین شرکت نکردم.....اولین بار هست....پس میشم تازه وارد و نا وارد

راسخون فکر کنم سال 86 تاسیس شده اگه اشتباه نکنم.اسفندماهش.

معنی راسخون رو خوندم یعنی کسانی که در علم صاحب نظرند.........حالا.....

انتقادات و پیشنهادات زیاد بوده و هست.......از جمله امروز و فردا کردن برای رونمایی از سایت جدید.البته من با همینم مشکل ندارما دوستان نظرشون اینهfrownsurpriselaugh

در مورد طرح ها......یه یکسال یا بیشتر هست که طرح های زیاد و ویژه برنامه های جالبی توی سایت برگزار میشه.که جای تشکر داره.چون قبلن اینجوری نبود...

البته یه سری از طرح ها به فراموشی سپرده شد که با وجود در خواستهای زیاد هنوز هم در بایگانی به سر میبرند مثل جلسات آنلاین مدیرها....

در مورد مسئولین هم اظهار نظر نمیکنم......دلتون میخواد من فردا مسدود بشم؟laugh

سلام

پس جای خوشبختیه. امیدوارم تا پایان این مبحث ما رو با نظراتتون یاری کنید.

پنج شنبه 18 شهریور 1395  4:20 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 ehsan007060 ravabet_rasekhoon zaker7007
دسترسی سریع به انجمن ها