به گزارش تا شهدا؛ رجبعلی کاظم زاده خانیکی پدر شهید مدافع حرم امیر کاظم زاده خانیکی با بیان اینکه پسرم بسیار متواضع و صبور بود گفت: امیر در دوره نوجوانی بیشتر وقت خود را در هیئت رزمندگان و مسجد می گذراند و در هیئات با تواضع کفش های مردم را جفت می کرد و تا پایان مراسم در آنجا حضور داشت و کمک می کرد.
این پدر شهید مدافع حرم در پاسخ به این سوال که فرزندتان چه انگیزه هایی برای رفتن به سوریه داشت تصریح کرد: او عضو سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و پیرو خط ولایت فقیه بود و برای دفاع از اسلام و حرم زینب (س) از جان و همسر و فرزند خود گذشت و راهی سوریه شد. حضرت زینب (س) با شهادت امیر، پاداش محافظت از حرم خود را به او داد.
وی در خصوص خصوصیات اخلاقی و سیره رفتاری این شهید مدافع حرم گفت: او بسیار مهربان و خوش اخلاق بود، در کارش اخلاص و جدیت فراوان داشت و همیشه سعی می کرد من و مادرش را از خود راضی نگاه دارد.
وی افزود: شب آخر که برای خداحافظی آمده بود به ما نگفت ماموریتش کجاست فقط گفت که ماموریت دارد و باید برود، زمانی هم که می خواستند خبر شهادتش را به ما بدهند مستقیم بازگو نکردند، من سر کار بودم که خبر دادند امیر بر اثر اصابت گلوله مجروح شده و باید به بیمارستان برویم، هنگامی که به منزل رسیدم در نهایت با دیدن پارچه های مشکی متوجه شدم که او به شهادت رسیده است.
خانیکی پدر شهید مدافع حرم در واکنش به این سوال که اگر نوه 4 ساله شما محمد طاها در آینده بخواهد راه پدرش را ادامه دهد شما موافق هستید یا خیر اظهار داشت: همیشه گفته اند نوه از فرزند عزیزتر است، اما با تمام این ناراحتی و دلتنگی ها اگر روزی نوه ام بخواهد راه پدرش را ادامه دهد خودم پشتیبانش خواهم بود و راهی اش می کنم.شهادت قسمت هر کسی نمی شود، راهی که امیر انتخاب کرد و در آن به شهادت رسید راه وصال به یار بود، که در این ره جاودانه و ابدی شد.
گفتنی است، امیر کاظم زاده خانیکی شهید مدافع حرم در سال 1361 در تهران متولد شد، پس از پشت سر گذاشتن دوران نوجوانی و اخذ مدرک دیپلم در شغل مقدس سپاه مشغول به کار شد و در سال 1390 ازدواج کرد که ثمره این ازدواج یک پسر 4 ساله به نام محمد طاها بود،در اواخر اردیبهشت ماه عازم سوریه شد و پس از دو هفته مبارزه با تروریست های تکفیری در تاریخ 14 خرداد ماه 1392، در زینبیه سوریه در عملیات پاکسازی هنگام درگیری با نیروهای تروریستی با تله انفجاری به شهادت رسید.