وبسایت آشپزباشی: پاستا فتوچینی با پستوی جعفری و گردو از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این بار در تهیه ی پستو از جعفری و گردو استفاده کردیم که رنگ و طعم بهار و تازگی به پاستا می دهد و هر مهمان سختگیری را راضی می کند.
مواد لازم:
- نمک به میزان لازم
- پاستا ۳۵۰ گرم
- جعفری ۲ پیمانه
- گردو ۱/۴ پیمانه
- پنیر پارمزان ۱/۴ پیمانه
- سیر ۱ حبه
- آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون ۱/۴ پیمانه
- فلفل سیاه به میزان لازم
- اسفناج ۱۵۰ گرم
طرز تهیه:
1. در قابلمه ای از آب نمک در حال جوش، پاستا را در حدی که زیر دندان بیاید، بپزید.
2. نصف پیمانه از آب پاستا را برداشته و کنار بگذارید.
3. سپس پاستا را آبکشی کنید و به قابلمه بازگردانید.
4. جعفری، گردو، پنیر پارمزان و سیر را به همراه آب لیمو و ۲ قاشق غذاخوری آب در غذاساز ریخته و پوره کنید.
5. سپس در حال زدن سس، روغن زیتون را به تدریج به آن اضافه کنید و برای حدود ۱ دقیقه بزنید. به آن نمک و فلفل اضافه کنید.
6. پستو را روی پاستا در قابلمه بریزید، یک چهارم پیمانه از آب پاستا که کنار گذاشته بودید و اسفناج را هم اضافه کرده و مواد را با هم ترکیب کنید. در صورت لزوم برای رقیق تر کردن پاستا می توانید آب بیشتری به آن اضافه کنید.
7. پاستا را در ظرف های مورد نظر بکشید، بر روی آن ها پنیر پارمزان رنده شده و گردوی خرد شده بریزید و سرو کنید.
نکات:
1. گردو را رنده کنید. به گردوی اضافی خرد شده برای روی غذا نیاز دارید.
2. پنیر پارمزان را رنده کنید. به پنیر پارمزان اضافی برای روی غذا نیاز دارید.
3. اگر دسترسی دارید از بیبی اسفناج (baby spinach) استفاده کنید.
4. برای تهیه این غذا از پاستا فتوچینی استفاده شده است. می توانید از انواع سایر پاستاها هم استفاده کنید.