0

حسين عبدي: از شرح وظايف مياچ اطلاعي ندارم

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

حسين عبدي،يکي از مربيان خاص فوتبال ايران است. او معمولا از انجام مصاحبه هاي حاشيه اي به دور است و سعي مي کند همه چيز را در قالب صحبت هاي رسمي و حرفه اي پيش ببرد.

مي گويند او از آمدن مياچ به پرسپوليس ناراحت است اما وقتي با عبدي در اين مورد صحبت مي کنيم ، نوع ادبياتش نشان مي دهد که اصلا به دنبال حاشيه نيست و نسبت به اين موضوع حرفه اي برخورد مي کند. مصاحبه مربي پرسپوليس را با خبرنگار سايت گل مي خوانيد.
اوضاع کنوني پرسپوليس را چطور ارزيابي مي کنيد؟
الان شرايط بد نيست اما متاسفانه نتايج بسيار بدي گرفتيم و تا حدودي از کورس قهرماني دور شديم. البته پيروزي مقابل سايپا در بازي آخر بسيار اميدوار کننده بود و ما در اين تعطيلات روي تيم کار خواهيم کرد تا همه چيز درست شود.
فکر مي کنيد اگر علي دايي پس از استعفا حاضر به بازگشت نمي شد چه اتفاقاتي مي افتاد؟
من نمي خواهم در اين مورد حرف بزنم چون صحبت کردن در مورد اين مسائل مباحث ديگري را به وجود مي آورد که مربوط به فوتبال نخواهد شد.
در مورد جذب وحيد هاشميان چه نظري داريد؟
من از آمدن او هيچ اطلاعي نداشتم و گويا آقاي دايي و کاشاني درمورد اين موضوع حرف زدند و سرانجام هاشميان به تيم ما آمد . دايي با شما مشورت نکرد؟ خير. هيچ مشورتي در مورد آمدن هاشميان با من انجام نشد. البته شايد اين موضوع خيلي سريع اتفاق افتاده باشد و زمان کافي وجود نداشته که مشورتي صورت بگيرد.
 فکر مي کنيد هاشميان بتواند به تيم کمک کند؟
 اگر آماده باشد حتما مي تواند به پرسپوليس کمک کند.
به نظر شما او آماده بود؟
هاشميان در آن روز يک ساعت بيشتر تمرين نکرد و نمي توان به همين راحتي نظر داد.
هاشميان در شرايطي به پرسپوليس آمد که علي دايي در ابتداي فصل اين مهاجم را نمي خواست. در اين مورد چه نظري داريد؟
من حرفي ندارم. اين را بايد از آقاي دايي بپرسيد. در مورد حضور آقاي مياچ در پرسپوليس چه صحبتي داريد؟ من از حضور ايشان اطلاعي نداشتم و به يک باره متوجه شدم. اميدوارم او بتواند به پرسپوليس کمک کند و هر چه که سرمربي مي خواهد را اجرا کند.
مثل اين که شما در جلسه کميته فني با او روبرو شديد.
خير، ايشان در جلسه کميته فني حضور نداشتند اما ما در باشگاه يکديگر را ديديم.
مي گويند شما از حضور او در پرسپوليس ناراحت هستيد. درست است؟
 اگر هر کس در حيطه وظايف خودش عمل کند هيچ وقت اين شايعات و اين مشکلات به وجود نخواهد آمد. من در پرسپوليس يک کمک هستم و اگر سرمربي بودم مي توانستم شرح وظايف را تعيين کنم. نکته مهم اين است که هر کس وظيفه خود را انجام دهد و من اصلا دوست ندارم در مورد اين شايعات حرف بزنم.
شما مي دانيد که مياچ قرار است چه کاري انجام دهد؟
خير. من از شرح وظايف او اطلاع ندارم.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

دوشنبه 13 دی 1389  2:56 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها