0

گارنی یاریخِ خوشمزه و تبریزی

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

گارنی یاریخِ خوشمزه و تبریزی

وب‌سایت شور و شیرین: بادمجان یکی از پرکاربردترین صیفی‌جات در آشپزی  جهان است. بسیاری از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی نیز با بادمجان درست می‌شوند که نظیر آن‌ها را در هیچ‌کجا نمی‌توان یافت. گارنی یاریخ یا بادمجان شکم پر یک غذای خوشمزه تبریزی است.
 
مواد مورد نیاز:
 
  • بادمجان 4 تا 5 عدد
  • روغن به میزان لازم
  • گوشت چرخكرده 250 گرم
  • پیاز رنده‌كرده 1 عدد
  • رب گوجه‌فرنگی 3 قاشق سوپخوری
  • سیر خردكرده 2 حبه
  • جعفری خردكرده 5 قاشق سوپخوری
  • نمك و فلفل به میزان لازم
  • لپه 30 گرم
 
گارنی یاریخ (شكم پر)
 
طرز تهیه:

1. ابتدا بادمجان‌ها را بشوئید و درسته در روغن سرخ كنید.

2. سپس شكافی در آن‌ها ایجاد كنید، و كنار بگذارید.

3. آن‌گاه گوشت را همراه با پیاز، 2 قاشق رب گوجه‌فرنگی، سیر، جعفری، نمك و فلفل تفت دهید.

4. اینك لپه را پس از پختن، با گوشت مخلوط كنید و شكم بادمجان‌ها را از آن پر كنید.

5. اكنون آن‌ها را در قابلمه‌ی مناسبی بچینید و روی اجاق بگذارید.

6. حالا باقیمانده‌ی رب گوجه‌فرنگی را با 1 پیمانه آب جوش مخلوط سازید و روی بادمجان‌ها بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا آب افزوده كاملاً جذب بادمجان‌ها شود.

7. اینك غذا را در ظرف زیبائی بچینید و از خود پذیرائی نمائید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

پنج شنبه 11 شهریور 1395  9:57 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها