مجله زندگی ایده آل - مانی یزدانپرست: در این مطلب می خواهیم طرز تهیه خمیر پاستا را به شما آموزش دهیم. حسابی خودکفا شوید و از صفر تا 100 پاستا را خودتان درست کنید.
مواد لازم:
- روغن مایع: 3 قاشق سوپخوری (حدود 50 میلیلیتر)
- آب برای جوشاندن پاستاها: یک لیتر
روش تهیه:
1. ابتدا آرد را داخل کاسهای الک کرده و میان آن را گود میکنیم. تخممرغها و روغن مایع را داخل کاسهای دیگر هم میزنیم تا یکدست شوند. سپس آنها را داخل آرد میریزیم و همه را با هم مخلوط كرده و ورز میدهیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد.
2. اگر لازم بود دوباره مقدار کمی آرد به آن اضافه میکنیم تا خمیر مطلوبی به دست آید.
3. روی خمیر را با یک دستمال پوشانده و حدود 15 دقیقه استراحت میدهیم. در این مرحله روی یک تخته بزرگ یا سطح میز کار را آردپاشی کرده و خمیر را به ضخامت دو تا سه میلیمتر پهن میکنیم. حالا خمیر را به شکل نواری برش میدهیم.
4. آب را داخل قابلمهای گود ریخته و روی حرارت میگذاریم تا بجوشد. پاستاها را داخل آب جوشان ریخته و حدود پنج تا هشت دقیقه به آنها زمان میدهیم تا بپزند. سپس آنها را آبکشی کرده و با سس دلخواه سرو میکنیم.
5. پیشنهاد من این است كه پاستاها را با سیر و گوجهفرنگی سرخ شده و زیتون و پودر پنیر پارمسان سرو کنید.