مجله زندگی ایده آل: مربا مواد تشكیلدهنده محدودی دارد اما آماده كردن آن توجه زیادی را لازم دارد كه دارای مربای خوشطعم، خوشرنگ و شفافی باشیم و ماندگاری طولانی نیز داشته باشد.
مواد لازم:
- جوهر لیمو: یك قاشق چایخوری
- در صورت تمایل، وانیل: یك چهارم قاشق چایخوری یا دانه هل به میزان دلخواه
روش تهیه:
1. ابتدا گلابیها را پوست كنده و دقت میكنیم رد چاقو روی آن نماند. به محض پوست كندن گلابیها، آنها را داخل یك ظرف پر از آب سرد شناور میكنیم.
2. بعد از یك ساعت كه داخل آب سرد ماندند گلابیها را با نیم لیتر آب كه در دستور داشتیم میپزیم تا تقریبا نرم شوند. ممكن است بسته به جنس و رسیده بودن گلابیها احتیاج به آب بیشتر یا کمتری داشته باشیم. پس از پخته شدن گلابیها آنها را از آب بیرون آورده و كنار میگذاریم. شكر را به آب باقیمانده اضافه كرده و میجوشانیم.
3. در این مرحله كف شكر را گرفته اسانس مورد نظر یعنی وانیل یا هل را به آن اضافه میكنیم. گلابیها را داخل شربت زلال و قوام آمده میگذاریم، كمی جوشانده و زیر آن را خاموش میكنیم. جوهرلیمو را روی مربا ریخته و به هم میزنیم. در قابلمه را میگذاریم و اجازه میدهیم تا مربا یك شب در دمای محیط بماند. سپس آن را داخل ظرف مورد نظر ریخته در یخچال نگهداری میكنیم.
مربا پس از حدود ۱۰ روز ماندن در شهد خودش حالت بلوری پیدا خواهد كرد.