0

نان_گل_آفتاب_گردان

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

نان_گل_آفتاب_گردان

نان_گل_آفتاب_گردان

😋موادلازم ....

خمیر نان شیرمال با نیم کیلو آرد
کنجد: به مقدار لازم
زرده تخم مرغ: 1 عدد
شیر: 1 قاشق غذاخوری

✅ طرز تهیه

مرحله 1 - خمیر نان شیرمال را تا آخر مرحله 2 انجام دهید.
مرحله 2 - بعد از اینکه حجم خمیر دوبرابر شد به خمیر ورز ثانویه داده و خمیر را به 3 قسمت با اندازه های کوچک، متوسط و بزرگ تقسیم کنید (این تقسیم بسته به اندازه قالب مورد استفاده دارد) و به شکل چانه در آورده، برای 4 تا 8 دقیقه دیگر استراحت دهید.


مرحله 3 - کف قالب را با قلمو چرب کنید، اولین چانه از خمیر بزرگ را به اندازه قطر قالب به کمک وردنه باز کرده و درون قالب پهن کنید، سپس به 8 قسمت برش بزنید بطوریکه به انتها نرسد سپس هر مثلث درست شده را روی خمیر برگردانید.

مرحله 4 - خمیر متوسط بعدی را نیز به همین روش باز کنید بطوریکه باندازه گردی باز مانده داخل خمیر اولی باشد و اینبار طوری برش بزنید که هر مثلث بین برش های قبلی قرار بگیرید و به همان صورت روی خمیر قبلی برگردانید.

مرحله 5 - خمیر کوچک بعدی را به همان صورت گرد در جای خالی و وسط قرار دهید، سپس روی قالب را با پارچه تمیز پوشانده و برای 45 دقیقه استراحت دهید.

مرحله 6 - شیر و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و به کمک قلمو روی نان بزنید و سپس کنجد پاشیده، در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 تا 210 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دهید تا پخته شود.
مرحله 7 - برای رنگ روی نان از شعله بالای فر برای چند دقیقه استفاده کنید. به کمک چاقو دور نان را از قالب جدا کنید و نان را در ظرف مورد نظر قرار داده و سرو نمایید.

 

چهارشنبه 3 شهریور 1395  12:38 PM
تشکرات از این پست
nargesza
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:نان_گل_آفتاب_گردان

پاسخ به:نان_گل_آفتاب_گردان

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

چهارشنبه 3 شهریور 1395  12:42 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها