نان_گل_آفتاب_گردان
😋موادلازم ....
خمیر نان شیرمال با نیم کیلو آرد
کنجد: به مقدار لازم
زرده تخم مرغ: 1 عدد
شیر: 1 قاشق غذاخوری
✅ طرز تهیه
مرحله 1 - خمیر نان شیرمال را تا آخر مرحله 2 انجام دهید.
مرحله 2 - بعد از اینکه حجم خمیر دوبرابر شد به خمیر ورز ثانویه داده و خمیر را به 3 قسمت با اندازه های کوچک، متوسط و بزرگ تقسیم کنید (این تقسیم بسته به اندازه قالب مورد استفاده دارد) و به شکل چانه در آورده، برای 4 تا 8 دقیقه دیگر استراحت دهید.
مرحله 3 - کف قالب را با قلمو چرب کنید، اولین چانه از خمیر بزرگ را به اندازه قطر قالب به کمک وردنه باز کرده و درون قالب پهن کنید، سپس به 8 قسمت برش بزنید بطوریکه به انتها نرسد سپس هر مثلث درست شده را روی خمیر برگردانید.
مرحله 4 - خمیر متوسط بعدی را نیز به همین روش باز کنید بطوریکه باندازه گردی باز مانده داخل خمیر اولی باشد و اینبار طوری برش بزنید که هر مثلث بین برش های قبلی قرار بگیرید و به همان صورت روی خمیر قبلی برگردانید.
مرحله 5 - خمیر کوچک بعدی را به همان صورت گرد در جای خالی و وسط قرار دهید، سپس روی قالب را با پارچه تمیز پوشانده و برای 45 دقیقه استراحت دهید.
مرحله 6 - شیر و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و به کمک قلمو روی نان بزنید و سپس کنجد پاشیده، در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 تا 210 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دهید تا پخته شود.
مرحله 7 - برای رنگ روی نان از شعله بالای فر برای چند دقیقه استفاده کنید. به کمک چاقو دور نان را از قالب جدا کنید و نان را در ظرف مورد نظر قرار داده و سرو نمایید.