برگر گیاهی
😋مواد لازم براي 6 نفر
2 پيمانه سويا1 عدد پياز كوچك1 پيمانه ذرت پخته2 قس آرد سوخاري1 عدد تخممرغنمك و فلفل به ميزان لازم1 قچ زردچوبهروغن به ميزان لازم
✅طرز تهیه:
1. سويا را در مقداري آب و نمك به مدت 20 دقيقه خيس كنيد. بعد از اين مدت آبكش كنيد و از روي آن آب سرد رد كنيد.
2. سويا را در دست كمي فشار دهيد تا آب آن خارج شود. حالا به همراه پياز چرخ كنيد و در كاسهاي بريزيد. نمك و فلفل و زردچوبه را هم اضافه كرده و خوب ورز دهيد.
3. تخممرغ را در مايه همبرگر بشكنيد و به ورز دادن ادامه دهيد. آردسوخاري و دانههاي ذرت را بيفزاييد و خوب مخلوط كنيد.
4. از مايه برگر به اندازه يك پرتقال كوچك برداريد و در دست به شكل همبرگر فرم دهيد.
5. همه مايه را به همين صورت به شكل برگر درست كنيد و به مدت نيمساعت در يخچال بگذاريد.
6. بعد از نيم ساعت برگرها را در روغن سرخ كنيد و بعد همراه با سبزيجات دلخواه و نان همبرگري به شكل ساندويچ درست كنيد.
فوت و فن - زردچوبه طعم سويا را در غذا بهتر ميكند. - اگر احساس كرديد مايه برگر كمي شل است و حالت نميگيرد يك قاشق سوپخوري ديگر آردسوخاري اضافه كنيد.