مواد لازم
برنج - یک لیوان
سیر- 2 حبه
پیاز- یک عدد
فلفل دلمه ای- یک عدد
خیار- یک عدد
زیره سیاه 2- قاشق چای خوری
پونه کوهی- یک قاشق چای خوری
لوبیای پخته- یک لیوان
ذرت پخته - یک لیوان
سس سویا- 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی- 2 قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم
فلفل و نمک به مقدار کافی
طرز تهیه
برنج را داخل قابلمه بریزید و 2 لیوان آب به آن اضافه کنید ، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهیدبرنج بپزد.
داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید ، پیاز و سیر را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود؛ سپس فلفل دلمه ای خرد شده لوبیای پخته ، ذرت پخته ، سس سویا ، زیره سیاه ، پونه کوهی ، رب گوجه فرنگی و مقداری فلفل و نمک اضافه کنید.
با حرارت متوسط 5 دقیقه مواد را هم بزنید و تفت دهید. سپس برنج پخته شده را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر مواد را تفت دهید و سپس از روی حرارت بردارید.
مواد را داخل نان پیتا یا نان لواش بریزید و روی آن تکه ای خیار قرار دهید و سرو کنید.