0

طرز تهیه رولت تن ماهی و تخم مرغِ سریلانکایی

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

طرز تهیه رولت تن ماهی و تخم مرغِ سریلانکایی

وب‌سایت ایران کوک: با تن ماهی و تخم‌ مرغ رولت خوشمزه‌ای تهیه کرده سپس آن را با خیارشور و حلقه‌های لیمو تزیین کنید.
 
 
مواد لازم
 
  •     كنسرو ماهی تن 400 گرم
  •     تخم مرغ 2 عدد
  •     پنیر پیتزای رنده شده 100 گرم
  •     آرد 50 گرم
  •     سركه یك قاشق غذا خوری
  •     جعفری خرد شده به مقدار لازم
  •     تخم مرغ پخته 2 عدد
  •     نمك و فلفل به مقدار لازم
 
طرز تهیه رولت تن و تخم مرغ (سریلانکا)
 
طرز تهیه
 
1.  یک قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید و آن را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

2. روغن کنسرو تن را بگیرید و ماهی را در ظرفی بریزید. سپس آن را با چنگال کمی خرد کرده و تخم مرغ، پنیر رنده شده، آرد، سرکه، جعفری خرد شده و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا به صورت خمیر در آید.

3. یک تکه فویل بردارید و خمیر حاصل شده را روی آن پهن کنید.
 
4. تخم‌مرغ‌های پخته شده را روی آن قرار دهید و آن را به صورت رول بپیچید. دو سر فویل را محکم ببندید.
 
5. حالا رولت پیچیده شده را در‌ زیپ بگ پلاستیکی قرار دهید و هوای داخل آن را خارج سازید و در آن را ببندید.

6. رولت پوشیده شده را به مدت 20 دقیقه داخل قابلمه آب جوش، قرار دهید.
 
7. بعد از این مدت شعله را خاموش کرده و صبر کنید تا فویل درون آب سرد شود.
 
8. پس از سرد شدن رولت آن را برش دهید و با سبزیجات تزیین و سرو کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

دوشنبه 1 شهریور 1395  11:03 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها