وبسایت آوای سلامتی: نان ذرت فلفلی به سبک مکزیکی پیوند محکمی با فلفل تند دارد. حتی اگر همراه غذایی خورده نشود باز هم لقمه خوشمزه ای است.
مواد لازم :
- کره جهت چرب نمودن قالب : مقداری
- آرد معمولی : 125 گرم
- آرد ذرت : 125 گرم
- بکینگ پودر : 1 قاشق غذاخوری
- نمک : نصف قاشق چای خوری
- فلفل چیلی سبز , دانه گرفته و ریز خرد شده : 1 عدد
- پیازچه , ریز خرد شده : 5 عدد
- تخم مرغ : 2 عدد
- خامه ترش : 142 میلی لیتر
- روغن آفتابگردان : 125 میلی لیتر
طرز تهیه :
1. کف یک قالب کیک چهارگوش 20 سانتیمتری را با کره چرب نمایید و کاغذ روغنی بیاندازید .
2. در یک کاسه بزرگ , آرد , آرد ذرت , بکینگ پودر و شکر را با هم مخلوط نمایید .
3. سپس فلفل و پیازچه را به مواد خشک اضافه نمایید و خوب هم بزنید .
4. در یک پارچ , تخم مرغ ها را به همراه خامه ترش و روغن آفتابگردان بزنید . مخلوط را روی کاسه مواد خشک بریزید . همه مواد را به سرعت و به طور کامل مخلوط نمایید .
5. مایه آماده شده را داخل قالب آماده شده ریخته و روی آن را صاف نمایید .
6. آن را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت و یا عدد 6 فرهای گازی به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دهید تا پف کند و روی آن کمی طلایی رنگ شود .
7. کمی که خنک شد , روی سینی مشبک فلزی گذاشته , چهار گوش ببرید و گرم سرو نمایید .