0

نان شکلاتی شیرین با گردو

 
fatemehza
fatemehza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1393 
تعداد پست ها : 3415
محل سکونت : اصفهان

نان شکلاتی شیرین با گردو

 

نان شکلاتی شیرین با گردو

1130040

این نان خوشمزه انتخاب خوبی برای صبحانه و یا عصرانه فرزندتان است این شیرینی خوش طعم و سالم را در منزل برای اعضای خانواده تهیه کنید برای کودکانتان اشتها آور و مقوی خواهد بود

 

قالب کمربندی عمیق را به قطر 23 سانتیمتر چرب کنید و کنار بگذارید. آن‌گاه آرد، نمک و دارچین را درکاسه بزرگی الک کنید، کره را بیفزائید و با نوک انگشتان به خورد آرد بدهید تا به شکل خرده‌نان درآید.

 

مواد لازم برای 12 نفر

آرد نان (آرد قوی)                    450 گرم

نمک                                      یک‌چهارم قاشق چایخوری

دارچین آسیاب کرده                 یک‌دوم قاشق چایخوری

کره خرد کرده                         50 گرم

شکر ریز                                50 گرم

پودر مایه‌ خمیر فوری               2 قاشق چایخوری

زرده تخم‌مرغ                          1 عدد

آب                                       120 میلی‌لیتر (حدود یک‌دوم پیمانه)

شیر                                    60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

مواد لازم میانی

کره آبکرده                           40 گرم

شکر قهوه‌ای روشن              50 گرم

شکلات چیپسی                  175 گرم

گردوی خرد کرده                  75 گرم

میپل سیروپ                      40 میلی‌لیتر (3 قاشق سوپخوری)

 روش تهیه نان شیرینی شکلات و گردو

قالب کمربندی عمیق را به قطر 23 سانتیمتر چرب کنید و کنار بگذارید. آن‌گاه آرد، نمک و دارچین را درکاسه بزرگی الک کنید، کره را بیفزائید و با نوک انگشتان به خورد آرد بدهید تا به شکل خرده‌نان درآید. اکنون. شکر و مایه خمیر را بیفزائید. حالا زرده تخم‌مرغ، آب و شیر را با هم مخلوط کنید و آن را کم‌کم به مخلوط آرد بیفزائید و هم بزنید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود.

اکنون خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یکدست شود و آن را به اندازه 30×40 سانتیمتر باز کنید. سپس کره آبکرده را روی خمیر بمالید و شکر قهوه‌ای، شکلات چیپسی و گردو را رویش بپاشید.‌ آن‌گاه خمیر را از درازا رول کنید و به 12 قسمت مساوی ببرید.

اکنون این برش‌ها را کنار هم در قالب بچینید، رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی یک‌ونیم ساعت در محیط آشپزخانه نگه دارید تا حجم خمیر دو برابر شود.

اینک قالب را در فر گرم کرده با دمای 220 درجه سانتیگراد  قرار دهید و نان شیرینی را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه یا تا زمانیکه طلائی‌رنگ شود، بپزید. سپس نان شیرینی را از قالب درآورید و همچنان که گرم است، میپل سیروپ را رویش بریزید.

یادآوری: اگر میپل سیروپ در دسترس نبود از عسل استفاده کنید.

 

 

شنبه 30 مرداد 1395  3:40 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها