مواد لازم برای 12 نفر
آرد نان (آرد قوی) 450 گرم
نمک یکچهارم قاشق چایخوری
دارچین آسیاب کرده یکدوم قاشق چایخوری
کره خرد کرده 50 گرم
شکر ریز 50 گرم
پودر مایه خمیر فوری 2 قاشق چایخوری
زرده تخممرغ 1 عدد
آب 120 میلیلیتر (حدود یکدوم پیمانه)
شیر 60 میلیلیتر (یکچهارم پیمانه)
مواد لازم میانی
کره آبکرده 40 گرم
شکر قهوهای روشن 50 گرم
شکلات چیپسی 175 گرم
گردوی خرد کرده 75 گرم
میپل سیروپ 40 میلیلیتر (3 قاشق سوپخوری)
روش تهیه نان شیرینی شکلات و گردو
قالب کمربندی عمیق را به قطر 23 سانتیمتر چرب کنید و کنار بگذارید. آنگاه آرد، نمک و دارچین را درکاسه بزرگی الک کنید، کره را بیفزائید و با نوک انگشتان به خورد آرد بدهید تا به شکل خردهنان درآید. اکنون. شکر و مایه خمیر را بیفزائید. حالا زرده تخممرغ، آب و شیر را با هم مخلوط کنید و آن را کمکم به مخلوط آرد بیفزائید و هم بزنید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود.
اکنون خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یکدست شود و آن را به اندازه 30×40 سانتیمتر باز کنید. سپس کره آبکرده را روی خمیر بمالید و شکر قهوهای، شکلات چیپسی و گردو را رویش بپاشید. آنگاه خمیر را از درازا رول کنید و به 12 قسمت مساوی ببرید.
اکنون این برشها را کنار هم در قالب بچینید، رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی یکونیم ساعت در محیط آشپزخانه نگه دارید تا حجم خمیر دو برابر شود.
اینک قالب را در فر گرم کرده با دمای 220 درجه سانتیگراد قرار دهید و نان شیرینی را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه یا تا زمانیکه طلائیرنگ شود، بپزید. سپس نان شیرینی را از قالب درآورید و همچنان که گرم است، میپل سیروپ را رویش بریزید.
یادآوری: اگر میپل سیروپ در دسترس نبود از عسل استفاده کنید.