0

كريم باقري: بزرگترهاي تيم ملي در اين برهه حساس نقش بسيار مهمي دارند

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

ديگر رفته رفته بايد عادت‌مان شود که کريم باقري را در کسوتي به غير از لباس بازيکني ببينيم. باقري که پس از نيمکت نشيني در پرسپوليس ترجيح داد که به بازي اش پايان دهد اين روزها نقش مشاور فني افشين قطبي را بازي مي کند.

نزديکان به تيم ملي در اردوي قطر از انگيزه بالاي باقري براي کمک به تيم ملي گفته اند و او هم در تازه ترين مصاحبه اش گفته که تنها براي بالا بردن انگيزه بازيکنان تيم ملي پا به توپ شده است.

باقري در فاصله چهار روز تا آغاز رقابت هاي جام ملت هاي آسيا به وضعيت تيم ملي اميدوار است اما مي گويد نمي توان با حرف و ادعا به قهرماني در آسيا رسيد.

مشاور فني قطبي صحبت های زیر را مطرح کرد.

*اردوي قطر به پايان رسيد، به آنچه که در قطر مي خواستيد رسيديد؟

-از بدو ورود به دوحه تمرينات پرفشاري را آغاز کرديم تا بازيکنان به شرايط بدني ايده آل دست يابند. برنامه ريزي خوبي انجام شد. دو بازي دوستانه هم انجام داديم. بازيکنان در بازي اول خسته بودند. اما در بازي دوم با آمادگي بهتري بازي کردند. فکر مي کنم در اين مدت تمرينات خوبي انجام داديم و به آنچه که مدنظر کادر فني بود دست يافتيم.

*وضعيت تيم در فاصله چهار روز تا شروع مسابقات را چطور مي بينيد؟

-خوشبختانه بازيکنان در شرايطي به تيم ملي آمدند که پيش از آن در ليگ حاضر بودند. اگر به آمادگي بدني آنها تمرکز هم اضافه مي شد به ترکيب ايده آلي مي رسيديم. فکر مي کنم بازيکنان تمرکز بالايي بايد در چند روز آينده با جديت و تلاش تمرين کنند تا زمان شروع رقابت ها با آمادگي صدرصد برسند. فکر مي‌کنم حضور در کنار خانواده‌هايشان برايشان شارژ روحي باشد و با تمامي اين شرايط اميدوارم که بازيکنان بتوانند توانايي‌هايشان را نشان دهند تا تيم ملي به نتايج دلخواه برسد.

*با منصوريان که صحبت مي کرديم او شرايط تيم فعلي را با حال و هواي تيم 96 مقايسه مي کرد.

-به نظرم نمي توان تيم ها را با هم مقايسه کرد. نفرات و شرايطي که دو تيم با هم دارند قابل مقايسه نيست. ضمن اين که 14 سال از آن روزها مي گذرد و فوتبال عوض شده، نکته اي که اهميت دارد اين است که بازيکنان تيم فعلي با انگيزه تمرين مي‌کنند. براي تيم ايران هيچ چيز دور از دسترس نيست، البته همه چيز به خود بازيکنان و تلاش‌شان برمي‌گردد.همه تيم ها با قدرت مي آيند و ما هم بايد چنين شرايطي داشته باشيم.

*عراق نخستين حريف تيم ملي در جام ملت هاست. خيلي ها شروع سختي را براي تيم ملي متصور شده اند.

-عراق در اين چند ساله جزو تيم هاي موفق آسيا بوده است و بازي هاي خوبي نيز انجام داده است. شايد به لحاظ تعداد بردها کمي بردهاي ما بيشتر باشد اما به هر حال شرايط فوتبال دو تيم تقريبا يکسان است. مهم اين است که ما هر سه بازي را به نحو احسن پشت سر بگذاريم. بازيکنان بايد تا شروع رقابت ها نقاط ضعف‌شان را برطرف کنند تا تيم ملي با قدرت پا به ميدان مهم جام ملت ها بگذارد.

*به هر حال نسل فوتبالي ايران عوض شده و بازيکنان جوان جاي بازيکنان اسم و رسم دار تيم ملي را گرفته اند. فکر مي‌کنيد بازيکنان با تجربه‌اي نظير نکونام، آندو، رحمتي و شجاعي توانسته‌اند جوانان را متوجه اهميت جام ملت‌ها کنند.

-مسلما همين طور است که مي گوييد. بزرگترهاي تيم نقش بسيار مهمي دارند و بايد در اين برهه حساس نقش خود را ايفا کنند و تازه واردها را متوجه اهميت جام ملت ها کنند. بزرگترهاي تيم بايد با انگيزه مضاعف تمرين کنند تا اين انگيزه مضاعف به بازيکنان جوانتر انگيزه بيشتري بدهد. خدا را شکر تاکنون همين طور بوده و بزرگترها بزرگي‌شان را در تيم ثابت کرده اند.

*شايد سوالي که مي پرسيم سوالي کليشه اي باشد اما بايد بپرسيم که از نظر شما که جام ملت هاي 96 و 2000 را درک کرده ايد، آيا ايران در اين دوره از بازي ها مدعي قهرماني هست يا خير؟

-هميشه ايران جزو مدعيان بوده، در اين دوره هم قطعا وضع همين طور است اما بايد بدانيم با حرف اتفاقي نمي‌افتد. نمي‌توانيم با حرف و ادعا قهرمان شويم. بايد بازي به بازي جلو برويم و تلاش کنيم تا به جايي برسيم که همه ما مدنظر داريم.

*نزديکان به تيم ملي بارها در مصاحبه هايشان گفته اند که حضور کريم باقري در کنار تيم ملي بسيار تاثيرگذار بوده است. همين که شما در کنار بازيکنان تمرين کرديد گويا انگيزه بازيکنان را بالاتر برده، به غير از اين اتفاق آيا نظرتان براي مربي‌گري تغيير نکرده است؟

-به هيچ وجه، من همانطور که گفته ام اصلا دنبال مربي‌گري و اين جور حرف‌ها نيستم. ضمن اين که وقتي قطبي از من خواست که در کنار تيم ملي باشم همان ابتدا قبول کردم و وقتي که به قطر آمديم من از قطبي خواستم که در کنار بازيکنان و هم لباس با آنها تمرين کنم. درست است که به بدنم مانند آنها فشار نمي آوردم اما تلاش کردم که پا به پاي آنها تمرين کنم تا بازيکنان هم متوجه شوند که ما براي موفقيت بايد در کنار هم باشيم و تنها در اين صورت است که مي توانيم موفق شويم.

* از وضعيت گلايه داشتيد و مي گفتيد کسي به فکر تيم ملي نيست و همه به دنبال پيدا کردن نام سرمربي بعدي تيم ملي هستند. به نظر مي آيد وضع آلان براي تيم ملي بهتر شده است.

-مسلما بايد همين طور باشد. اين تيم ملي مملکت ماست. چه مربي تيم ملي خارجي باشد چه داخلي، بايد همه به فکر موفقيت تيم ملي باشيم. آنچه که مي ماند نام ايران است و ما نبايد به شخص و افراد کار داشته باشيم. اصل کار نام ايران است و بايد مسايلي که تخريب کننده است را دور بريزيم. بايد با حمايتي که ايجاد مي کنيم آرامش خوبي را در تيم ملي حکمفرما کنيم، البته رسانه ها هم مي توانند مشورت هاي خوبي به تيم ملي بدهند.

*وحيد هاشميان به پرسپوليس آمد فکر مي کنيد پرسپوليس مي تواند با شرايط جديد که به وجود آمده موفق شود؟

-من در رابطه با پرسپوليس حرفي نمي زنم و اميدوارم که ان شاالله پرسپوليس هميشه موفق باشد.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

دوشنبه 13 دی 1389  11:17 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها