0

«پیازو» غذای نام آشنای زنجانی

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

«پیازو» غذای نام آشنای زنجانی

«پیازو» غذای نام آشنای زنجانی

 

از غذاهای سنتی زنجان که شاید امروزه کمتر کسی به نحوه پخت آن آشنا باشد، اما در روزگاری نه چندان دور، مادران و بانوان با ذوقی خوش و با کمترین و سالم ترین مواد کوهی و طبیعی، غذایی فراهم می‌کردند که سردی شبهای زمستان را به خاطره‌ای خوش بدل می‌کرد. غذایی داغ و دلچسب، به نام پیازو که مناسب وعده شام بود.
 

چی لازم داريم:
عدس 1 لیوان
آلوچه و زردآلوی خشک 1 لیوان
پیاز خورد شده 1 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی 1 الی 2 ق غ
آرد گندم 1 الی 2 ق غ
روغن و نمک و زردچوبه به میزان لازم

 

چطور بپزيم:
1. برای تهیه این غذا ابتدا آلوچه زردآلو هامونو تو آب گرم خیس میکنیم.


2. بعد پیاز رو تفت میدیم بعد آرد رو بهش اضافه میکنیم. رب گوجه نمک و زردچوبه رو اضافه می کنیم و عدس رو اضافه کرده به میزان لازم بهش آب اضافه میکنیم.


3. اجازه میدیم عدس پخته بشه آخرای پخت عدس آلوچه و زرد آلو هامونو بهش اضافه میکنیم تا با هم بپزن و مزه ترششون به غذا در بیاد. آبش رو هم تنظیم میکنیم که یه وقت کم نیاد و خدایی نکرده غذاتون نسوزه.


4. غذا که جا افتاد و موادش خوب پخت اون رو تو کاسه به صورت ترید کردن سرو می کنیم.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 27 مرداد 1395  12:38 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها