مواد لازم
مواد لازم برای۶ نفر:
گوشت آبگوشتی - ۳۰۰ گرم
نخود - یک دوم لیوان
لوبیا سفید - یک دوم لیوان
نمک و فلفل و نعناع خشک به مقدار لازم
پیاز - یک عدد
کشک غلیظ - یک لیوان
بادمجان - ۲ عدد
سیر - ۳ حبه
طرز تهیه
نخود و لوبیا را حتما از شب قبل خیس کنید و حداقل 3 مرتبه آب آن را تعویض کنید.گوشت ، نخود و لوبیای خیس خورده ، سیر و پیاز خرد شده را به همراه چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا مواد پخته شود ( در مدت زمان پخت نمک اضافه نکنید).بادمجان ها را خرد کنید و با مقداری آب بپزید و له کنید و پس از این که مواد آبگوشت پخته شد ، بادمجان ها را اضافه کنید و در آخر نیز کشک را بریزید و خوب مخلوط کنید ، 10 دقیقه صبر کنید تا آبگوشت جا بیفتد.حدود 3 قاشق غذاخوری نعناع را با مقداری روغن تفت دهید سپس نعناع داغ را به آبگوشت اضافه کنید.نمک و فلفل آبگوشت را نیز اندازه کنید ، آب غذا را در ظرف جداگانه سرو کنید .مواد آبگوشت را بکوبید یا همراه آب و مقداری نعناع داغ و کشک سرو کنید .خوردن این غذا با نان سنگک و سبزی خوردن توصیه می شود.در صورت تمایل می توانید سیب زمینی را در زمان پخت به این آبگوشت اضافه کنید همچنین می توانید بادمجان ها را کمی سرخ و پس از کوبیدن اضافه کنید .