0

خوشحالی نایب رییس فدراسیون وزنه‌برداری ازبکستان از مدال‌آوری ایران در المپیک ریو

mojdeh1
mojdeh1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 635

خوشحالی نایب رییس فدراسیون وزنه‌برداری ازبکستان از مدال‌آوری ایران در المپیک ریو

وزنه برداری

نایب رییس فدراسیون وزنه‌برداری ازبکستان گفت: ایران مانند المپیک سیدنی توانسته دو مدال طلا بگیرد و من از این موضوع خوشحالم.

شکرالله محمودف در گفت‌وگو با خبرنگار اعزامی ایسنا به ریو درباره وزنه‌برداری ایران بیان کرد: من در سال‌های گذشته با علی مرادی رییس فدراسیون وزنه‌برداری ا یران کار کرده‌ام و خوشحالم که او رییس فدراسیون ایران شده است.  در المپیک 2000 سیدنی ایران دو مدال طلا گرفت و اکنون نیز در المپیک ریو توانسته دو مدال طلا بگیرد و از این بابت خیلی خوشحال شدم.

او با اشاره به قهرمانی روسلان نورالدینف در رقابت‌های دسته 105 کیلوگرم گفت: نورالدینف در رقابت‌های دسته 105 کیلوگرم موفق شد که علاوه بر کسب مدال طلا رکوردشکنی هم داشته باشد و این افتخاری در تاریخ وزنه‌برداری ازبکستان است.

محمودف درباره پیشرفت ازبکستان در وزنه‌برداری بیان کرد: دولتاز ما حمایت می‌کند و مربی خارجی هم آورده‌ایم و کم کم توانستیم پیشرفت کنیم. البته هنوز از ایران عقب‌تر هستیم و با استفاده از تجربه و علم کم کم توانستیم در وزنه‌برداری پیشرفت داشته باشیم.

منبع : ایسنا

اللَّـــهُمَّ صَــلِّ عَلَـى مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّدٍ و عَجِّــلْ فَرَجَـهُمْ‏ و فَرَجَنا بِهِم

سه شنبه 26 مرداد 1395  12:42 PM
تشکرات از این پست
rezahossiny
rezahossiny
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1677
سه شنبه 26 مرداد 1395  1:37 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها