از مطلب خیلی مفیدتون سپاسگزارم.
کلمه would هم کاربردی مشابه با used to دارد. یکی از مطالبی رو که در سطح اینترنت پیدا کردم رو برای کاربران ارسال می کنم:
از این دو ساختار (به خصوص used to) در زبان انگلیسی استفاده بسیار می شود. ما از این دو ساختار برای صحبت کردن درباره عادت هایی که در گذشته داشتیم استفاده می کنیم (ما هرگز از آنها برای زمان حال استفاده نمی کنیم). همچنین آنها برای اعمالی که برای مدت نسبتا طولانی وجود داشتند استفاده می شوند. ما از این دو برای چیز هایی که چند بار اتفاق افتادند یا برای مدت بسیار کوتاهی وجود داشتند استفاده نمی کنیم.
قبل از اینکه بخواهیم این دو را به خوبی یاد بگیریم باید به یک نکته کلیدی در خصوص گرامر توجه کنیم, دو نوع فعل در این خصوص هستند که یادگیری آنها برای درک این دو ساختار لازم است؛ Stative Verbs (افعال حالتی) و Dynamic Verbs (افعال کنشی).
افعال حالتی افعالی هستند که یک حالت را بیان می کنند (نه یک عمل را). مثلا در جمله I like that book، فعل like در واقع اینجا عملی را انجام نمی دهد. و افعال کنشی افعالی هستند که بیانگر یک عمل هستند. فعل play در Ali is playing football نشانگر یک عمل است(لیستی از افعال حالتی و کنشی در انتهای مطلب قرار داده شده است). در ادامه خواهید دید که این نکته در کجا اهمیت خود را نشان می دهد. به مثال های زیر توجه کنید:
My brother and I used to play chess on Mondays
من و برادرم دوشنبه ها شطرنج بازی می کردیم
people used to think the sun revolved around the earth
مردم فکر می کردند که خورشید دور زمین می چرخد
.
در دو جمله بالا ‘used to’ به درستی بکار رفته است زیرا ما می توانیم از used to برای هر دو نوع فعل استفاده کنیم. یک سوال، اگر ما در این دو جمله ‘would‘ را جایگزین ‘used to‘ کنیم آیا هر دو جمله ما باز هم صحیح است؟
My brother and I would play chess on Mondays
people would think the sun revolved around the earth
به کار بردن would در جمله اول صحیح است چون می توانیم آن را با افعال کنشی استفاده کنیم. کلمه ‘think’ یک فعل حالتی است و ما نمی توانیم ‘would’ را به همراه افعال حالتی استفاده کنیم. با افعال حالتی ما فقط از used to استفاده می کنیم.
تفاوت بین would و used to: از used to می توان برای هر موقعیتی استفاده کرد، ولی would فقط به همراه افعال کنشی به کار برده می شود.
افعال کنشی:
- eat
- walk
- learn
- grow
- sleep
- talk
- write
- run
- read
- become
- go