0

🌸🌸طرز تهیه سرکه سیب خانگی

 
SABOORI
SABOORI
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1393 
تعداد پست ها : 4222
محل سکونت : خراسان رضوی

🌸🌸طرز تهیه سرکه سیب خانگی

🌸🌸طرز تهیه سرکه سیب خانگی

 1🌸- روش اول

🎁1- سیب را کاملاً بشویید.
🎁2- سیب را به چهار قسمت نموده.
🎁3- سیب آماده را درون دبه یا ظرفی می ریزیم. و مقدار یک قاشق مخمر نانوایی را در آب ولرم آب نموده به مواد اضافه می کنیم و یا مقدار یک کفه دست نان روی مواد قرار می دهیم و 4/1 روی ظرف را خالی نگه می داریم تا زمانی که براثر تخمیر بالا آمد جای کافی داشته باشد.
🎁4- ظرف را در جای گرم در دمای 20 الی30 درجه نگهداری می کنیم.
🎁5- بعد از تخمیر شدن سیب ها حدود 7-8 ماه سیب تخمیر شده را صاف می کنیم.
🎁6- مایه صاف شده را در ظرف در بسته می ریزیم بعد از مدت 15 روز قابل مصرف می باشد.
توجه: در این روش از آب استفاده نشده است.

 

پنج شنبه 21 مرداد 1395  2:28 PM
تشکرات از این پست
nargesza
SABOORI
SABOORI
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1393 
تعداد پست ها : 4222
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:🌸🌸طرز تهیه سرکه سیب خانگی

2🌸- روش دوم

🎁1- سیب را تمیز مشویید.
🎁2- سیب را به چهار قسمت تقسیم می کنید .
🎁3- سیب آماده شده را به وسیله آب میوه گیری آب آن را می گیرید.
🎁4- آب سیب را درون ظرف ریخته به ازای هر سک کیلو آب سیب یک لیوان سرکه اضافه می کنید.
🎁5- در جای گرم در دمای 20 الی 30 درجه نگهداری می کنید.
🎁6- مدت کمتر از 40 روز قابل استفاده می باشد.

توجه: در این روش از آب استفاده نمی شود و نیاز به صاف کردن ندارد و اگر مدت طولانی نگهداری شودبه عنوان سرکه مادر استفاده می کنند
 

 
عجیب است که:
پس از گذشت یک دقیقه به پزشکی اعتماد می کنیم !

بعد از گذشت چند ساعت به کلاهبرداری !
بعد از چند روز به دوستی !
بعد از چند ماه به همکاری !
بعد از چند سال به همسایه ای !
اما بعد از یک عمر به خدا اعتماد نمی کنیم ...!

 

پنج شنبه 21 مرداد 1395  2:29 PM
تشکرات از این پست
nargesza
SABOORI
SABOORI
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1393 
تعداد پست ها : 4222
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:🌸🌸طرز تهیه سرکه سیب خانگی

🌸3-روش سوم 

🎁1- سیب را کاملاً بشویید.
🎁2- سیب را به چهار قسمت تقسیم کنید.
🎁3- به هر میزان که سیب داخل ظرف می ریزید نصف ظرف را آب می ریزید و هر سه کیلو سیب یک کیلو سرکه به آن اضافه می کنید.
🎁4- می توانید از سرکه های بهداشتی که در بازار وجود دارد استفاده کنیدو یا از سایر سرکه هامثل انگور گلابی که خودتان در منزل آماده دارید استفاده نمایید.
🎁5- ظرف را کاملاً پر نکنید مقدار 4/1 ظرف را خالی نگهدارید تا جای کافی برا تخمیر داشته باشد.
🎁6- در جای گرم ظرف آماده را قرار می دهید.
🎁7- هفته ای یکبار مواد را زیر و رو می کنید تا تخمیر سریعتر انجام شود.
🎁8- بعد از اینکه مواد کاملاً یک دست شد و آب بالا آمد با صافی تمیز صاف می کنید.
🎁9- مواد صاف شده را در جای تمیز قرار می دهید بعد از مدت 15 تا 20 روز آماده مصرف می باشد.

 

 
عجیب است که:
پس از گذشت یک دقیقه به پزشکی اعتماد می کنیم !

بعد از گذشت چند ساعت به کلاهبرداری !
بعد از چند روز به دوستی !
بعد از چند ماه به همکاری !
بعد از چند سال به همسایه ای !
اما بعد از یک عمر به خدا اعتماد نمی کنیم ...!

 

پنج شنبه 21 مرداد 1395  2:29 PM
تشکرات از این پست
nargesza
SABOORI
SABOORI
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1393 
تعداد پست ها : 4222
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:🌸🌸طرز تهیه سرکه سیب خانگی

🌸- روش چهارم 
 
🎁1- سیب را کاملاً می شویید.
🎁2- سیب ها را به چهار قسمت تقسیم می کنید.
🎁3- سیبها را چرخ می کنید.
🎁4- به میزان هر یک کیلو سیب چرخ شده یک لیوان سرکه به آن اضافه می کنید.
🎁5- مواد آماده را در جای گرم نگهداری می کنید.
🎁6- حدود دو ماه سیب ها کاملا له و یک دست شد آن را صاف کنید.
🎁7- مواد صاف شده را در ظرف می ریزیم مواد را در جای بهداشتی و تمیز قرار می دهید کمتر از 15 روز قابل مصرف می باشد.

 

 
عجیب است که:
پس از گذشت یک دقیقه به پزشکی اعتماد می کنیم !

بعد از گذشت چند ساعت به کلاهبرداری !
بعد از چند روز به دوستی !
بعد از چند ماه به همکاری !
بعد از چند سال به همسایه ای !
اما بعد از یک عمر به خدا اعتماد نمی کنیم ...!

 

پنج شنبه 21 مرداد 1395  2:30 PM
تشکرات از این پست
nargesza
SABOORI
SABOORI
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1393 
تعداد پست ها : 4222
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:🌸🌸طرز تهیه سرکه سیب خانگی

روش پنجم
 
🎁1- سیبها را کاملاً بشویید و به چهار قسمت تقسیم کنید.
🎁2- سیب ها در ظروف پلاستیکی یا لعابی بریزید و به ازاء هر کیلوگرم سیب که در فصل برداشت استفاده می شود 5/1 لیتر آب به آن اضافه می کنیم.
🎁3- اگر سیبها چروکیده باشندو یک تا دو ماه از فصل برداشت آنها گذشته باشد به ازائ هر کیلوگرم سیب دو لیتر آب به آن اضافه می شود.
🎁4- مخلوط سیب و آب را به مدت 3 تا 4 روز در جای تمیز می گذاریم وهر روز به هم می زنیم.
🎁5- مخلوط را در یک دبه پلاستیکی می ریزیم بطوری که 4/1 بالای دبه خالی باشد تا جای کافی برای تخمیر داشته باشد.
🎁6- دبه را در جای گرم نگهداری می کنیم تا زودتر تبدیل به سرکه شود و در مدت 4 تا 5 روز مرتب هر روز هم می زنیم تا زمانی که درب ظرف را بر می داریم مواد ته نشین شده و آب روی آن قرار بگیرد دربظرف را می بندیم به مدت 25 تا 30 روز می ماند تا تبدیل به سرکه شود پس از طی این مدت 25 روز، مزه آن را می چشیم اگر مزه مناسبی داشت سرکه را صاف می کنیم تا مایع زلال سرکه بدست آید.

 

 
عجیب است که:
پس از گذشت یک دقیقه به پزشکی اعتماد می کنیم !

بعد از گذشت چند ساعت به کلاهبرداری !
بعد از چند روز به دوستی !
بعد از چند ماه به همکاری !
بعد از چند سال به همسایه ای !
اما بعد از یک عمر به خدا اعتماد نمی کنیم ...!

 

پنج شنبه 21 مرداد 1395  2:30 PM
تشکرات از این پست
nargesza
SABOORI
SABOORI
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1393 
تعداد پست ها : 4222
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:🌸🌸طرز تهیه سرکه سیب خانگی

روش ششم
 
🎁1- سیب را کاملاً بشویید و توسط چرخ گوشت به پوره تبدیل کنید.
🎁2- پوره حاصل مقدار یک تا دو قاشق مخمر نانوایی اضافه کنید (طریه آماده سازی مخمر نانوایی یک یا دو قاشق از مخمر را در نصف لیوان آب ولرم اضافه کنید تا حل شود)
🎁3- محلول حاصل را بحدود 5 تا 10 کیلو پوره سیب آماده اضافه کنید. مخلوط حاصل را در یک جای که دمای آن حدود 27 درجه سانتی گراد است بگذارید بماند. حدود 2 تا 3 هفته مرحله الکلی و به همین مدت مرحله ترش شدن زمان خواهد برد.
🎁4- بعد ازترش شدن محصول حاصل ار صاف کرده و برای مدت چند هفته به حال خود بگذارید تا کاملاً برسد بعد ازاتمام مراحل فوق سرکه حاصل آماده مصرف خواهد بود.
 

 
عجیب است که:
پس از گذشت یک دقیقه به پزشکی اعتماد می کنیم !

بعد از گذشت چند ساعت به کلاهبرداری !
بعد از چند روز به دوستی !
بعد از چند ماه به همکاری !
بعد از چند سال به همسایه ای !
اما بعد از یک عمر به خدا اعتماد نمی کنیم ...!

 

پنج شنبه 21 مرداد 1395  2:31 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها