مواد اولیه
کرهی ذوب شده ۴ قاشق غذاخوری
پنیر خامهای ۷۲۰ گرم
کوکی خورد شده یک بسته
شکر ۱ پیمانه، تخممرغ ۳ عدد
وانیل ۱ قاشق چایخوری
پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
خامهی ترش نصف پیمانه
جوی پرک دوسر نصف پیمانه
شکر ترجیحا قهوهای ۳ قاشق غذاخوری
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
گلابی خورد شده ۲ عدد.
طرز تهیه
در مرحلهی نخست، چیزکیک کوکی پودر شده را درون ظرفی مناسب ریخته و با کره ترکیب کنید. زمانی که کره به خورد چیزکیک رفت، ته قالب مورد نظر را چرب کرده و ترکیب آماده شده را درون آن بریزید. اجازه دهید به مدت زمان یک ربع درون فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد گرم شده است قرار داده تا به خوبی طبخ شود.
سپس در این فاصله، درون ظرف مناسبی پنیر خامهای و شکر را با یکدیگر مخلوط کرده و با همزن برقی هم بزنید. زمانی که مادهای نرم و یکدست به دست آمد، تخممرغها را به نوبت اضافه کرده و با همزن به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید. در مرحلهی بعد، وانیل، دارچین و خامهی ترش را به ترتیب به ترکیب پنیر خامهای و شکر اضافه کنید. خمیر به دست آمده را روی مواد درون قالبی بریزید که داخل فر قرار داده بودید. در این مرحله به آمادهسازی مواد روی چیزکیک بپردازید.
جوی دو سر، آرد، شکر، دارچین و نمک را با یکدیگر مخلوط کرده و با چنگال کره را نیز به آن اضافه کنید. در این مرحله، تکههای گلابی را روی چیزکیک با نظم بچینید. سپس مخلوط جوی دوسر را روی آن ریخته و به مدت زمان ۱۵ دقیقه درون فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجهی سانتیگراد قرار دهید. پس از گذشت مدت زمان ذکر شده، حرارت فر را کاهش داده و آن را روی ۸۰ درجه تنظیم کنید. اجازه دهید به مدت ۲ ساعت و ۱۰ دقیقهی دیگر، قالب داخل فر بماند تا مواد کاملا مغز پخت شود. در این قسمت، فر را خاموش کرده و قالب چیزکیک را از آن خارج کنید.
سعی کنید به کمک چاقویی نوکتیز، چیزکیک را از قالب جدا کنید. بهتر است چیزکیک را بدون قالب و در حالی که درون ظرف نشکن قرار دادهاید، مجددا به داخل فر برگردانده و اجازه دهید با دمای داخل فر، مقداری از حرارت خود را از دست دهد و کاملا سرد شود. سپس روی آن را با دستمال مناسبی پوشانده و آن را به مدت یک شب داخل یخچال قرار دهید. چیزکیک گلابی را میتوان با برشهایی از گلابی پخته شده، شکلات آب شده، خامهی زده شده یا هر خوراکی دوستداشتنی دیگری تزئین کنید.