0

برترین های کنکور 95 از موفقیتشان می گویند

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

تهران و خراسان رضوی دارای بیشترین نفرات کنکور95

سرانجام روز گذشته وضعیت کنکوری های سال 95  که رتبه های برتر را کسب کردند مشخص شد. به گفته رئیس سازمان سنجش کشور در بین ٣6 نفری که به عنوان نفرات برتر کنکور برگزیده شده اند نام  ٢6 پسر و ١٠ دختر دیده می شود. ٢١نفر از رتبه های برتر از تهران و شمیرانات،4 نفر از خراسان رضوی و 11نفر از دیگراستان ها هستند. این برترین های کنکور که بدون تردید بهترین روزهای زندگی شان را تجربه می کنند، لطف خداوند ، برنامه ریزی ،  پشتکار و تلاش و همراهی  معلمان  و والدین را علت موفقیت خود می دانند .

زهرا سادات موسوی نفر اول گروه علوم انسانی درباره موفقیت خود توضیح داد: از یک سال قبل به طور  جدی به درس خواندن پرداختم و روزی 8 ساعت درس می خواندم و تمام تمرکزم روی کلاس های آموزشی مدرسه و تست های سازمان سنجش بود. وی با بیان این که به هیچ وجه از کلاس های آموزشی آموزشگاه های خصوصی استفاده نکرده است افزود: لطف خداوند  ،تلاش خودم  و اولیای مدرسه و پدر و مادرم، از مهم ترین عواملی است که باعث شد امروز شیرینی کسب رتبه اول کنکور را بچشم.

فراز فرح وش دانش آموز تبریزی که رتبه  5 گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی را کسب کرده، نیز اذعان کرد: روزهایی که در مدرسه بودم روزی 5-6 ساعت و روزهای تعطیل 8 تا 10 ساعت مطالعه می کردم ، حتی در ایام عید فقط روز اول را به استراحت پرداختم و بقیه تعطیلاتم به درس خواندن گذشت. وی ادامه داد: طی این مدت هدفمند و با برنامه ریزی درس خواندم، کمتر ناامید شدم ، به برنامه ریزی درسی پایبند بودم ، معلمان خوبی داشتم و پدرو مادرم برای مهیا کردن شرایطی که بتوانم با آرامش تحصیل کنم به من کمک فراوانی کردند.  فرح وش ادامه داد: فقط از کلاس های مدرسه برای کنکوراستفاده کردم و برای رفع اشکال یکی دو جلسه به مشاور مراجعه کردم.

انوشه بابایی نفر سوم گروه علوم انسانی نیز درباره موفقیت خود اظهار کرد: برای کنکور به طور جدی از چند ماه مانده به آزمون شروع به درس خواندن کردم و روزی 8 تا 10 ساعت مطالعه داشتم. به هیچ کلاس آموزشی نرفتم و تنها  از تست های سازمان سنجش که آزمون آن در مدرسه برگزار می شد استفاده کردم.بابایی که تصمیم دارد رشته حقوق یا مدیریت مالی را انتخاب کند ادامه داد: هوش بالایی که خداوند به من داده ، تلاش مستمر و جدی و زحماتی که معلمان و والدینم متقبل شدند باعث شد امروز برای کسب این رتبه شاد باشم.

مهشاد افشارزاده رتبه هشتم کنکور تجربی نیز با بیان این که مهم ترین دلیل موفقیتم در آزمون سراسری، آرامش بود به دانش آموزانی که کنکور را پیش رو دارند توصیه کرد تحت تأثیر جوی که برخی مشاوران و معلمان ایجاد می‌کنند قرار نگیرند، آرامش خود را حفظ کنند و به خود و توانایی‌های شان اعتماد داشته باشند.  به گزارش تسنیم، مهشاد افشارزاده ادامه داد: زمان مطالعه من برای کنکور از روزی 5-6 ساعت شروع شد و به حدود 12 ساعت رسید.وی خاطرنشان کرد: در کلاس‌های کنکور هم شرکت کردم، اما نه در همه دروس. دروس عمومی را خودم خواندم و برای درس‌های زیست شناسی، فیزیک، شیمی و ریاضی در کلاس شرکت کردم.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 20 مرداد 1395  8:12 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها