0

عفاف بالاتر از قلمرو حجاب است

 
gh_golpa
gh_golpa
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1388 
تعداد پست ها : 1224
محل سکونت : اصفهان

عفاف بالاتر از قلمرو حجاب است

معاون پژوهشی دانشگاه امام صادق (ع) واحد خواهران، گفت: عفاف بالاتر از قلمرو حجاب است و به همه رفتار تعاملی یک فرد باز می گردد.

دکتر فائزه عظیم زاده اردبیلی، معون پژوهشی دانشگاه امام صادق (ع) واحد خواهران در گفتگو با خبرنگار سایبر دیپلماسی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران " ایسکانیوز" بیان کرد: حجاب به عنوان یک قانون الهی در جوامع مسلمان است و قطعاً رعایت آن برای زنان، تعالی، تجلی و شخصیت است و قرآن کریم رعایت تعدیل در غرائز را در گرو رعایت حجاب فردی و اجتماعی می داند.
وی در ادامه افزود: حجاب مسوولیت عام است.وقتی زنان و مردان در جامعه حضور پیدا می کنند نوع پوشش آنها، در امنیت روانی و رفتاری جامعه نقش پیدا می کند و ضامن سلامت خانواده و افراد جامعه است و زن با حجاب در مجامع سیاسی، علمی، فرهنگی حضور پیدا می کند زیرا گوهر عفاف و حجاب یک مانع و سدی است برای بی بندوباری.
معاون پژوهشی دانشگاه امام صادق(ع)، زنان و مردانی که حجاب و عفاف دارند در حقیقت توجه به کیان شرافت و عزت خانواده دانست و خاطر نشان کرد: کسانی که عفیف هستند یقیناً اجازه ورود دیگران به حریم شخصی خود را نمی دهد و کسانی که بدحجاب هستند یقیناً تقوی و حرمت آنها شکسته می شود و عفاف در قرآن در مقوله متفاوت، مثل عفاف جنسی، اقتصادی، اخلاقی و رفتاری بیان می شود.
 وی در ادامه به بیان مقوله ها پرداخت و گفت: تک تک مقوله ها در قرآن به شخصیت انسانی ارتباط دارد و زن به عنوان محور اصلی جامعه در شکل پذیری و تحقق اهداف مقدس یک نظام نقش بسزایی دارد و رعایت عفاف، رعایت ارزش های اخلاقی، تربیتی و شخصیتی است و ارزش شخصیتی درآن، افکار، عواطف، عادات و اخلاقیات یک انسان و عناصر رفتاری آن را تشکیل می دهد و انسانی که مستعد و با فکر است از این عناصر شخصیتی به نحو مطلوب استفاده می کند.
عظیم زاده اردبیلی ، عفیف بودن را نشانه تقوا و تکامل فکری دانست و ابراز داشت: امام علی (ع) می فرماید:" من عقل عف: عفیف ترین انسان ها، عاقل ترین انسان ها است". هرکس عقل بیشتری داشته در تدبیر رعایت عفاف بیشتر توجه می کند، چرا که حجاب، آزادی زن را تضمین می کند.
وی بیشترین آمار قتل، جنایت و دزدی را متعلق به زنان فاقد حجاب دانست و خاطر نشان کرد: امروز بالاترین مسائل طلاق اقتصاد نیست بلکه دل ربایی، طنازی، بدحجابی، عشوه گری است و اگر بدحجابی در جامعه درست شود، آمار طلاق پایین می آید و بنیاد خانواده به استحکام می رسد.
دکتر عظیم زاده اردبیلی، عفاف را بالاترین قلمرو حجاب دانست و ابراز داشت: عفاف به همه رفتار تعاملی یک فرد باز می گردد، مثل عفت در نگاه، سخن گفتن، تعاملات بشری، معاشرت با مردم، انتخاب شغل، دوست گزینی،انتخاب همسر، و عفت در انتخاب پوشش که این عفت نامش "حجاب" است.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: حجاب نماد عفاف است و افرادی که عفیف اند باید عفاف به معنای واقعی که شامل نماد ظاهر(حجاب و پوشش) و نماد باطنی (عفت سیانت در بیان تعاملات،راه رفتن و... ) است داشته باشند.
معاون پژوهشی در خاتمه افزود: اسلام شخصیت انسان ها را در زن و مرد یکسان می بیند، چون خلیفه ا... در روی زمین اند و این با عفت در رفتار، کردار، پوشش و تعاملات همراه می شود و عفاف رمز تکامل شخصیت است و کسانی که عفیف نیستند عزت ندارند و همواره در میان مردم خار و دست آویز بوالهوسان خواهند بود و اولین اثر رعایت عفاف به خود انسان ها باز می گردد و همسر و فرزندان در امنیت خاطرند و عفاف متعلق به همه انسان ها است و اگر زن ومرد رعایت نکنند جامعه به ثبات رفتاری نخواهد رسید.

دوشنبه 13 دی 1389  7:30 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها