0

دستور تهیه «نان حلقه ای بادام و آلبالو»

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

دستور تهیه «نان حلقه ای بادام و آلبالو»

دستور تهیه «نان حلقه ای بادام و آلبالو»

 

چی لازم داريم:
مواد اولیه برای خمیر :
_ مایه خمیر یک و نیم قاشق غذاخوری
_ آب گرم یک چهارم پیمانه
_ شیر گرم نصف پیمانه
_ شکر 3 قاشق غذا خوری
_کره یک چهارم پیمانه (گرم شده در دمای آشپزخانه )
_ نمک 1 قاشق چایخوری
_ پودرهل 1 قاشق چایخوری
_تخم مرغ 2 عدد
_ پودر پوست پرتقال یا لیموی خشک شده 2 قاشق چایخوری
_ آرد 5 لیوان

 

مواد لازم برای داخل خمیر:
_ آلبالوی خشک یا ذغال اخته خشک شده (بدون هسته ) سه چهارم لیوان
_ کره نرم شده 2 قاشق غذا خوری
_ آرد 2 قاشق غذا خوری
_ بادام سه چهارم لیوان
_ شکر 3 قاشق غذا خوری
_ پوست لیمو 1 قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای شهد:
_ پودر شکر نصف لیوان
_ آبلیمو 1 قاشق غذا خوری
_ آب 4 قاشق غذا خوری یا ... در حدی که شهد غلیظ شود
_ هل نصف قاشق چایخوری

 

چه جوری درست میشه:
قبل از شروع به کار از تاریخ مصرف مخمر (مایه خمیر ) اطمینان حاصل کنید در صورتی که مخمر تازه نباشد خمیر پف نمیکند و مواد هدر میرود
_ مخمر + آب ----> 2 دقیقه بماند (مرحله 1 )
_ شیر + شکر + کره + نمک + هل + تخم مرغ + پودر پوست پرتقال + 2 پیمانه آرد + مخلوط مرحله 1 ----> خوب با چنگال هم بزنید و نیم ساعت صبر کنید تا حبابهایی ایجاد شود . (مرحله 2 )
_ مخلوط( مرحله دو ) + آرد باقی مانده ، خوب تا سه دقیقه ورز دهید و محکم به خمیر ضربه بزنید اگر خمیر به دست میچسبد باز هم آرد اضافه کنید . وقتی مثل یک توپ شد در ظرف گذاشته و با حوله یا نایلکس روی آنرا بپوشانید (مرحله 3 )
_ خمیر به مدت 2 ساعت در دمای آشپزخانه استراحت کند تا حچمش دو برابر شود . (مرحله 4)
_ در فاصله ور آمدن خمیر شهد را تهیه کنید (مرحله 5)
_ بادام را در آب به مدت سه دقیقه خیس کنید بعد از آب خارج کرده با مولینکس خرد کنید طوری که زیاد خرد نشود و خرده های آن در ابعاد متفاوت باشد (مرحله 6)
_ بادام + آلبالوی خشک بدون هسته + شکر + آرد + کره مخلوط کرده و در یخچال بگذارید . (مرحله 7)
_ حجم خمیر که دو برابر شد ، فر را بابیشترین درچه روشن و بعداز 5 دقیقه روی درجه مورد نظر ( 350 F ) تنظیم کنید (مرحله 8)
_ روی میز تمیزی آرد بپاشید و خمیر را به قطر نیم سانتی متر و مستطیل شکل باز کنید بعد روی آن مایه ( مرحله 7 ) را بریزید وبعد به درازا رول کنید و از درازا خمیر را با کارد نصف کرده و به صورت دو نوار دور هم پیچیده و دو سر آنرا به هم وصل کنید تا به شکل حلقه در آید (مرحله 9 )
روی حلقه را بابرس زرده زده شده بمالید و حلقه را در سینی فر و در پنجره وسط با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت 30 دقیقه بگذارید و بعد فر را خاموش و سریع در قسمت گرمکن فر بگذارید و درب را آنرا بسته و فرصت طلایی شدن به روی نان را بدهید اگر فر گرمکن ندارد از گریل استفاده کنید ولی مواضب باشید که روی نان نسوزد از کنار فر تکان نخورید و با نگاه کردن زمان مناسب را تشخیص دهید (مرحله 10 )
_ بعد از در آوردن نان از فر شهد را روی نان بریزید تا به خورد نان برود .

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 17 مرداد 1395  8:14 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها