0

«پیتزای تند هندی» به هزینه اش می ارزد

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

«پیتزای تند هندی» به هزینه اش می ارزد

«پیتزای تند هندی» به هزینه اش می ارزد

 

اگر طرفدار میگو نیستید، این پیتزا را با مرغ یا از آن بهتر با بوقلمون دودی درست کنید. اگر اسفناج تازه دارید چه بهتر اگر نه می‌توانید از اسفناج نپخته فریز شده استفاده کنید (دقت کنید که هیچگاه اسفناج پخته را فریز نکنید، این سبزی وقتی پخت شود و بعد فریز شود در خود تولید باکتری می‌کند و مصرف مجدد آن می‌تواند عواقب ناخوشایندی داشته باشد). فقط مدتی قبل اسفناج را در خارج از فریزر قرار دهید تا یخ آن آب شود. این پیتزا را با نان پیتا می توانید درست کنید یا به دستور تهیه خمیر پیتزای ترکی که مشابه نان هندی است مراجعه کنید.
با این مقدار مواد برای 2 نفر می‌توانید پیتزا درست کنید.
این پیتزا در مدت 20 دقیقه آماده میشود. اگر می‌خواهید این غذا سبکتر باشد مقدار پنیر آن را کمتر بریزید.

 

چی لازم داريم:
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
روغن گیاهی 1 قاشق غذاخوری
زیره آسیاب شده 1 قاشق چایخوری
تخم گشنیز آسیاب شده ½ قاشق چایخوری
زردچوبه ½ قاشق چایخوری
نمک ¼ قاشق چایخوری
سیر ریز شده ½ حبه
نان پیتا 2 عدد
برگ اسفناج کوچک ½ پیمانه
میگوی خام پوست و رگ گرفته 10 عدد بزرگ
پیاز قرمز ریز نگینی شده 1 قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان رنده شده 50 گرم
پنیر گودای رنده شده 50 گرم
فلفل چیلی قرمز 1 عدد
برگ گشنیز تازه ½ پیمانه

 

چطور بپزيم:
فر را از قبل روی 230درجه سانتیگراد گرم کنید. رب گوجه‌فرنگی، روغن، زیره، گشنیز، زردچوبه، نمک و سیر را در کاسه کوچکی با هم مخلوط کنید. مخلوط را به طور یکنواخت روی نان پیتا پخش کنید. برگ‌های اسفناج را روی آن بچینید، سپس روی هریک از نانها 5 میگو قرار دهید. پیاز و سپس پنیرها را روی آن پخش کنید. روی آن فلفل بپاشید و در فر قرار دهید. (به مدت 15 دقیقه). پیتزا را با برگ گشنیز تازه تزئیین کرده و برای سرو کردن هر یک از آن ها را دو نیم کنید.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 17 مرداد 1395  7:55 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها