چی لازم داريم:
بادمجان 4 عدد مکعبی برش خورده و پخته شده
عدس پخته 2 پ
گشنیز و جعفری خرد شده 1 پ
گوجه گیلاسی 1پ
کنجد 1/2پ
سس کنجد:
ارده 1/2پ
ماست 1/2پ
شیره خرما 2 ق س
سیر 2 حبه
آبلیمو 2 ق س
نمک و فلفل بمیزان لازم
چطوری درست کنيم:
بادمجان را نگینی خرد کرده و با دو قاشق روغن کنجد تفت دهید (با حرارت ملایم). (میتونید کبابی و یا آبپز بکنید).عدس پخته ، گشنیز و جعفری و کنجد ( که بهتره بو داده باشه ) را به بادمجان اضافه کنید.
مواد سس را با هم ترتیب کرده و با سالاد مخلوط کنید.در انتها با گوجه گیلاسی تزیین کنید. این سالاد طعمی ملس دارد .بنا به ذایقه خودتون میتونید مقدار شیره خرما رو کم یا زیاد و یا حتی حذف کنید.