چی لازم داريم:
بادمجان دلمه ای ۳ عدد
جعفری خرد شده ۱۰۰ گرم
سیر ۴ حبه
سرکه ۴ قاشق سوپ خوری
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
چطوری درست کنيم:
۱- بادمجانها را بشویید، با پوست حلقهحلقه کنید، اندکی نمک بپاشید و کنار بگذارید تا تلخی آن برود.
۲- بادمجانها را در فر کباب یا در روغن سرخ کنید.
۳- بادمجانهای آماده شده را در ظرفی بچینید. سیر، جعفری، نمک، سرکه و فلفل را که با هم مخلوط کنید، روی آن بریزید. درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید تا چند ساعت بماند و مزهدار شود.
۴- میتوانید یک حلقه از این بادمجان را روی برشی از نان باگت تست کرده بگذارید و به عنوان پیشغذا سرو کنید