0

لازانیا پولتنه و سبزیجات

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

لازانیا پولتنه و سبزیجات

لازانیا پولتنه و سبزیجات

 

چی لازم داريم:
آب 2.5 پیمانه
بلغور ذرت زرد 1.5 پیمانه
نمک ۱ قاشق چای خوری
پیاز متوسط خلالی ۱ عدد
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
قارچ تازه خرد شده ۴ پیمانه
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
فلفل کبابی خرد شده ۶۰۰ گرم
سس پاستا ۱/۱۴ پیمانه
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۱ پیمانه

چطوری درست کنيم:
۱- برای تهیه پولنته، در یک قابلمه 2.5 پیمانه آب را روی حرارت زیاد قرار دهید تا بجوشد. در این فاصله، در یک کاسه کوچک بلغور ذرت، 1.5 پیمانه آب و یک قاشق چایخوری نمک را با یکدیگر مخلوط کنید.


۲- مخلوط ذرت را درون آب‌جوش بریزید و دایم هم بزنید. تا زمانی این کار را ادامه دهید تا مواد دوباره بجوشند.


۳- در این مرحله حرارت را کم کنید و پولنته را بدون در به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید تا غلیظ شود. سپس آن را درون ظرف پیرکس بریزید و کنار بگذارید تا خنک شود. پس از خنک شدن، روی آن را بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد و سفت شود.


۴- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک تابه نچسب، روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید، پیاز را اضافه کنید و 3 تا 4 دقیقه آن را سرخ کنید. قارچ‌ها را به همراه نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و تفت دهید. سپس تابه را از روی حرارت بردارید و فلفل‌های کبابی را به آن اضافه کنید.


۵- سس را روی پولنته سرد و سفت شده بریزید. روی آن مخلوط سبزیجات بریزید و در آخر پنیر را اضافه کنید.


۶- روی ظرف را بپوشانید و آن را به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید. روکش آن را بردارید و 10 تا 15 دقیقه دیگر بپزید. درصورت تمایل می‌توانید جعفری خرد شده روی آن بریزید و سرو کنید.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 17 مرداد 1395  7:42 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها