0

نان پنیری برزیلی

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

نان پنیری برزیلی

نان پنیری برزیلی

 

چی لازم داريم:
نمک به مقدار لازم
پنیر (رنده شده و دلخواه(ترجیحا پارمزان یا موزارلا)) ۱/۲ لیوان
شیر ۲/۳ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
روغن زیتون ۱/۳ پیمانه
آرد (غنی شده و مخصوص نان) 1.5 پیمانه

چطوری درست کنيم:
۱- ابتدا شیر را بجوشانید و اجازه دهید ولرم شود.تخم مرغ را به دمای محیط برسانید و با شیر مخلوط کرده و با همزن به خوبی مخلوط کنید و بعد آرد و نمک و روغن زیتون را مخلوط کرده و کم کم به شیر و تخم مرغ بیفزایید و مدام هم بزنید تا مواد یکدست شود.


۲- پنیر را رنده کرده و به مواد بیفزایید و باز هم با همزن بزنید تا صاف شود.


۳- قالب مناسب کیک فنجانی(کاپ کیک که مشابه قالب کیک یزدی است)را چرب کرده و 2سوم هر قالب را با خمیر پر کنید و حدود 15 تا 20 دقیقه داخل فر که با با دمای 200 درجه سانتیگراد از قبل گرم شده است قرار دهید تا نان ها پف کرده و طلایی شوند.

۴- پس از پخت نان ها را از فر خارج کنید ، 10 دقیقه اجازه دهید نان ها کمی سرد شوند سپس سرو کنید.

سایر نکات
1)بهتر است یک ظرف آب هم داخل فر قرار دهید.
2)در صورت تمایل 1سوم قالب را از مواد پر کرده و وسط مواد کمی پنیر پیتزا بریزید و بعد دوباره مواد بریزید تا نان شما مغز دار شود.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 17 مرداد 1395  7:40 AM
تشکرات از این پست
nargesza majnon313
دسترسی سریع به انجمن ها