چی لازم داريم:
تخمه کدو ۱/۲ پیمانه
کنجد ۱ پیمانه
تخمه آفتابگردان ۱ پیمانه
تخم کتان ۲ پیمانه
جو (پرک شده) ۴ پیمانه
روغن ۲ قاشق غذا خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
آب ۶ پیمانه
چطوری درست کنيم:
۱- ابتدا 6پیمانه آب جوش را کنار بگذارید تا ولرم شود و بعد همه مواد خشک را به آن اضافه کرده و روغن را نیز اضافه کنید و مخلوط کرده و داخل ظرف یا کیسه پلاستیکی قرار داده و 7تا9ساعت داخل یخچال قرار دهید.
۲- کف سینی فر را کاغذ روغنی بیاندازید و مواد را بعد از استراحت در یخچال بصورت لایه ای بسیار نازک روی کاغذ روغنی پهن کنید و سینی را درون فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد به مدت یک ربع تا 20 دقیقه بپزید.
۳- پس از این مدت نان ها را از فر خارج کنید و از کاغذ روغنی جدا نموده و مجدد روی سینی فر قرار دهید ، حرارت فر را به 150 درجه سانتیگراد برسانید و به مدت نیم ساعت دقیقه دیگر اجازه دهید نان ها درون فر بمانند تا خوب شکننده و خشک شوند.سپس نانها را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن با کره یا روغن زیتون کمی چرب کرده و سرو نمایید.
سایر نکات
1)در صورت تمایل به جای روغن معمولی از روغن کانولا یا زیتون استفاده کنید.
2)بهتر است درون فر یک ظرف آب هم قرار دهید.
3)در صورت تمایل مواد را بعد از مخلوط کردن میکس کرده و بعد داخل یخچال قرار دهید.
4)اضافه کردن مقداری رازیانه روی این نان آن را خوشمزه و خوش عطر میکند.