مواد لازم
*تخممرغ هم دمای اتاق – 6 عدد
*شکر – یک پیمانه
*آرد – یک پیمانه
*بکینگ پودر – نصف قاشق مرباخوری
مواد لازم برای شربت لیمو:
*آبلیموی تازه – یکچهارم پیمانه
*شکر – 3 قاشق غذاخوری
*آب ولرم – سهچهارم پیمانه
مواد روی کیک:
*پنیر خامهای – 150 گرم
*شکر – یک پیمانه
*خامه – 400 گرم
*آبلیموی تازه – 3 قاشق غذاخوری
*پوست لیمو – یک قاشق غذاخوری
*نارگیل تفتداده شده – 2 پیمانه
طرز تهیه
*فر را روی 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و دو قالب گرد را با کاغذ روغنی بپوشانید.
*تخم مرغها را به مدت یک دقیقه با سرعتبالا هم بزنید سپس شکر را به آن اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا مواد سبک و غلیظ شود.
*یک پیمانه آرد و بکینگ پودر را باهم الک کنید و در سه قسمت به تخممرغ اضافه کنید و آرام با لیسک هم بزنید.
* مایه را بهطور مساوی در قالبها بریزید و به مدت 23-28 دقیقه در فر قرار دهید.
*در کاسهای پنیر خامهای و یک پیمانه شکر را با سرعت بالا با همزن هم بزنید.خامه،پوست لیمو و آبلیمو را اضافه کنید و در یخچال قرار دهید.
*برای تهیه شربت تمامی مواد ذکرشده را هم بزنید و کنار بگذارید.
*هرکدام از کیکها را از وسط برش بزنیدو با برس کمی شربت روی آن بمالید .
*روی کیک نارگیل تفتداده شده، بریزید و هنوز که نارگیل ترد است سرو کنید.