مواد لازم
نخودفرنگی- ۵۰ گرم یا یک چهارم پیمانه
روغن زیتون- ۳ قاشق سوپ خوری
پیاز خردشده -یک عدد
تکه های مرغ بدون استخوان- ۴۵۰ گرم
آب مرغ- یک و نیم پیمانه
زردچوبه- یک قاشق چای خوری
پودر دارچین- نصف قاشق چای خوری
جوز هندی رنده شده- یک چهارم قاشق چای خوری
نعناع خشک- ۲ قاشق سوپ خوری
بادمجان نگینی خردشده -۲ عدد
گوجه فرنگی متوسط نگینی خرد شده – 2 عدد
سیررنده شده - ۲ حبه
نمک و فلفل- به میزان لازم
برگ نعناع- برای تزئین
طرز تهیه
* ابتدا نخودفرنگی ها را داخل قابلمه ای بریزید و بعد از اضافه کردن مقداری آب، در ظرف را بگذارید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا بپزد.
*یک قاشق از روغن زیتون را در تابه ای بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید ، سپس پیاز را در روغن سرخ کنید.
*پس از آن، تکه های مرغ را اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا مرغ روی حرارت نیم پز شود.
*همه مواد (شامل زردچوبه، آب مرغ، دارچین، جوز هندی، نعناع و نخودفرنگی نیم پز شده) را در آن بریزید و با اضافه کردن کمی نمک و فلفل مزه دار کنید؛ سپس قابلمه را به مدت یک ساعت روی شعله اجاق گاز قرار دهید.
*بادمجان خرد شده را به مدت ۱۰ دقیقه در آن تفت دهید. بعد گوجه فرنگی و سیر را اضافه کنید
این مخلوط را پس از گذشت نیم ساعت همراه مرغ پخته به خورش اضافه کنید و روی شعله ملایم اجاق گاز حدود ۴۵ دقیقه دیگر حرارت دهید. خورش را با برگ های نعناع تزئین کرده و با پلوی ساده سرو کنید.