مجله آشپزی مثبت - شکوه روزخوش: اگر به بادام زمینی و نسکافه علاقه دارید، ما به شما می گوییم که ترکیب این دو در کیک طعم عالی می دهد. به ما اعتماد کنید و این کیک را که تنها 30 دقیقه زمان می برد، درست کنید.
مواد لازم:
- 2 پيمانه آرد
- 1 پيمانه شير ولرم
- 4 /3 پيمانه روغ مايع
- 3 عدد تخممرغ
- 1 ق م سر پر بيكينگ پودر
- 1 پيمانه شكر
- 1 ق س پودر نسكافه
- 2 ق س پودر كاكائو
- 2 /1 پيمانه خلال بادامزميني
- 2 /1 ق چ پودر هل
- 8 /1 ق چ وانيل
- 8 /1 ق چ نمك
طرز تهیه:
1. ابتدا دستگاه مايكروفر را با سيستم كانوكشن، 180 درجه سانتيگراد روشن كنيد تا گرم شود. روغن مايع و شكر را در يك كاسه بزرگ ريخته و با همزن برقي مخلوط كنيد تا يكنواخت شود.
2. تخممرغها را يكي يكي و با فاصله اضافه كرده، مخلوط را هم بزنيد. حالا وانيل و پودر هل را هم اضافه كنيد و هم بزنيد. شير ولرم را هم به مواد افزوده و با همزن مخلوط كنيد. بعد از تركيب شدن مواد، آرد و بيكينگ پودر و نمك را به مواد داخل كاسه اضافه كرده و اين بار با ليسك (قاشق مخصوص كيكپزي) هم بزنيد تا مواد گلوله گلوله نمانند.
3. حالا مواد آماده كيك را به دو قسمت تقسيم كنيد. نيمي را با پودر نسكافه مخلوط كرده و نيم ديگر را با پودر كاكائو مزهدار كنيد. خلالهاي بادامزميني را هم به نسبت مساوي به هر دو مايه اضافه كرده و هم بزنيد. كف و ديواره قالب سيليكوني يا پيركسي را كه ميخواهيد كيك را در آن درست كنيد، كمي چرب كرده و داخل آن مقداري آرد بپاشيد.اول مايه كاكائويي را در قالب بريزيد. بعد روي آن مايه نسكافهاي را بريزيد.
4. بعد از اينكه مايكروفر گرم شد آن را خاموش كنيد و مايكروفر را روي سيستم مايكرو و با بالاترين قدرت (100درصد) تنظيم كنيد. قالب را در دستگاه بگذاريد و به مدت پنج دقيقه حرارت دهيد. بعد از اين مدت بلافاصله قدرت را به 60 درصد تبديل كنيد و كيك را به مدت هفت دقيقه حرارت دهيد. بعد از پخت كيك آن را بيرون آورده و با سس شكلاتي يا سس كاراملي تزئين كنيد.
يهجور ديگه
در صورت تمايل به جاي روغن مايع ميتوانيد از 100 گرم كره استفاده كنيد.
فوتوفن
اگر دستگاه شما به سيستم كانوكشن مجهز نبود، ميتوانيد آن را در حالت گريل به مدت 10ـ 8 دقيقه (به صورت خالي) گرم كنيد و بعد قالب كيك را مانند روش گفته شده در آن قرار دهيد و كيك را بپزيد.