0

نکاتی ساده برای بهتر شدن طعم قهوه

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

نکاتی ساده برای بهتر شدن طعم قهوه

وب‌سایت روزیاتو: هیچ‌ چیز بدتر از نوشیدن یک فنجان قهوه جوشیده و بدطعم نیست. اما خوشبختانه ترفندهای ساده‌ای برای پیشگیری از خراب شدن این نوشیدنی خوش عطر وجود دارد.

1. نخستین و البته بدیهی‌ترین مساله ای که باید در مورد قهوه رعایت نمود، اطمینان از تازه بودن دانه‌های آن است. هر چه دانه قهوه تازه‌تر باشد، نوشیدنی آن عطر غنی‌تر و طعم بهتری خواهد  داشت. اما پس‌ازآن، آب سرد نیز نقش بسیار مهمی در این امر ایفا می‌نماید. به یاد داشته باشید که آب گرم یا حتی ولرم موجب می‌شود تا قهوه شما طعم ماندگی به خود بگیرد.

 

نکاتی ساده برای بهتر شدن طعم قهوه


2. همچنین، هنگام دم نمودن قهوه نیز دمای آن باید بین ۹۰ تا یک‌صد درجه سانتی گراد باشد تا بهترین طعمی که می‌توانید انتظار داشته باشید را از آن بگیرید.

3. اگر آب قهوه هنگام دم کشیدن داغ‌تر از درجه یادشده بود، نوشیدنی شما طعم جوشیده و بدی به خود خواهد گرفت.

4. بو دادن دانه قهوه نیز در طعم آن تاثیر بسزایی دارد. درست است که این دانه‌ها باید به‌اندازه بوداده شوند که رنگشان قهوه‌ای شود، اما اگر در این کار زیاده‌روی نمایید، دانه‌ها سیاه شده و بوی سوختگی به خود می‌گیرند. درنتیجه، قهوه‌ای که با آن تهیه می‌شود، تلخی ناخوشایندی خواهد داشت.

5. کثیف بودن ظروفی که در آن‌ها قهوه را دم می‌کنید نیز در عطروطعمش تاثیر می‌گذارند. به‌طور مثال اگر فرنچ پرس مورداستفاده‌تان را تمیز نشسته و فقط آب‌گرفته باشید، بوی قهوه مانده در آن باقی‌مانده و موجب خراب شدن مزه نوشیدنی جدید می‌شود.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

دوشنبه 11 مرداد 1395  11:27 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها