0

تاک پلو غذای محلی شاهرود

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

تاک پلو غذای محلی شاهرود

تاک پلو غذای محلی شاهرود
 
مواد لازم برای تاک پلو :
 برنج   3 پیمانه
برگ مو  300 گرم
 مرغ بدون استخوان   500 تا 600 گرم
 پیاز   1 عدد
سویا سس  1 قاشق غذاخوری
پودر خردل  1 قاشق چایخوری
گرد لیمو عمانی  1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل  به میزان لازم
ادویه و زردچوبه  به میزان لازم
زعفران  به میزان لازم
روغن  به میزان لازم

طرز تهیه تاک پلو :
مرغ ها را به تکه های کوچک تقسیم کنید. پیاز رو خرد کنید و روی مرغ بریزید. پودر لیمو عمانی، پودر خردل و سویا سس و نمک و زعفران به مرغ اضافه کنید و بگذارید داخل یخچال برای حداقل ۱ ساعت بماند تا مزه دار شود.

برگ موها را بشویید و خرد کنید و در یک قابلمه برای چند دقیقه بپزید و بعد آبکش کنید.
برنج را به روش کته یا آبکش آماده کنید و برگ مو ها را با پلو مخلوط کنید و بگذارید تا پلو دم بکشد.

تو این فاصله هم در یک قابلمه روغن بریزید و مرغ ها را به آن اضافه کنید و بگذارید تا مرغ ها سرخ شوند و بعد هم به آن کمی زردچوبه و ادویه بزنید و بگذارید تا با کمی آب خوب بپزد و به همراه پلو سرو کنید.

نکاتی برای تهیه تاک پلو :
1. پودر خردل را از عطاری ها می توانید تهیه کنید.
2. به جای مرغ از ماهیچه گوسفندی هم می توانید استفاده کنید.

پنج شنبه 7 مرداد 1395  12:16 PM
تشکرات از این پست
nargesza
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:تاک پلو غذای محلی شاهرود

پاسخ به:تاک پلو غذای محلی شاهرود

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

پنج شنبه 7 مرداد 1395  12:17 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها