0

نان پیتا

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

نان پیتا

 

نان پیتا

 

مواد لازم

 

*مایه خمیر – دو و نیم  قاشق مرباخوری

*آب ولرم – یک و نیم  پیمانه
*شکر – یک قاشق مرباخوری
*آرد – 3 و نیم پیمانه
*نمک – یک قاشق مرباخوری
 
 طرز تهیه
 
*خمیر مایه،نصف پیمانه آب و شکر را در کاسه‌ای بریزید، کمی هم بزنید و بگذارید در یک مکان کمی گرم بماند تا ور‌بیاید.
 
*آرد و یک پیمانه آب را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا نرم ، یکدست و کش‌دار شود.
 
*کاسه خمیر را با پلاستیک بپوشانید و بگذارید به مدت 2 ساعت بماند تا ور بیاید.
 
*خمیر را به 10قسمت تقسیم کنید و به شکل توپ‌در بیاورید و روی آن را بپوشانید و بگذارید به مدت10 دقیقه بماند.
 
*هرکدام از توپک‌ها را با وردنه بازکنید و روی تابه داغ هر دو طرف را بپزید.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 7 مرداد 1395  9:07 AM
تشکرات از این پست
nargesza omiddeymi1368 majnon313
rezahossiny
rezahossiny
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 1677
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:نان پیتا

به نظرم نان روغی باشد که در بیشتر مناطق پخته میشود

یک شنبه 12 دی 1395  7:02 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1 nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها