مواد لازم
*مایه خمیر – دو و نیم قاشق مرباخوری
*آب ولرم – یک و نیم پیمانه
*شکر – یک قاشق مرباخوری
*آرد – 3 و نیم پیمانه
*نمک – یک قاشق مرباخوری
*خمیر مایه،نصف پیمانه آب و شکر را در کاسهای بریزید، کمی هم بزنید و بگذارید در یک مکان کمی گرم بماند تا وربیاید.
*آرد و یک پیمانه آب را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا نرم ، یکدست و کشدار شود.
*کاسه خمیر را با پلاستیک بپوشانید و بگذارید به مدت 2 ساعت بماند تا ور بیاید.
*خمیر را به 10قسمت تقسیم کنید و به شکل توپدر بیاورید و روی آن را بپوشانید و بگذارید به مدت10 دقیقه بماند.
*هرکدام از توپکها را با وردنه بازکنید و روی تابه داغ هر دو طرف را بپزید.