این روزها که فصل گردوی تازه است، توی خانه همه ما حداقل یکی دوکیلو گردو پیدا می شود. آن ها را فقط برای صبحانه و فسنجان مصرف نکنید گردو در کوکو و سالاد بی داد می کند باور ندارید امتحان کنید. این کوکو برای شام عالی است.
مواد لازم براي 4 نفر
- 200 گرم گردوی آسیاب شده
- 4 عدد تخممرغ
- 1 عدد پیاز
- 3 ق س رب انار
- 3 ق س کنجد درسته
- به میزان لازم نمک و فلفل
- به میزان لازم روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
1. ابتدا پیاز را ریز خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا پیاز خرد شده را داخل آن تفت دهید تا نرم و طلایی شود، سپس آن را از تابه درآورده و در کاسهای بریزید.
2 بعدازآنکه پیازداغ خنک شد، آن را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. حالا تخممرغها، رب انار، گردوی آسیاب شده، کنجد و به میزان لازم نمک و فلفل را هم اضافه کرده و مواد را خوب هم بزنید تا مایه کوکو آماده شود.
3 در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی روغن داغ شد مایه کوکو را داخل آن بریزید و پخش کنید. صبر کنید تا یک طرف کوکو سرخ شود، سپس کوکو را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.
4 بعدازآنکه کوکو آماده شد، آن را برش بزنید و سرخ کنید.
یه جور دیگه
اگر گردو دوست ندارید،بهجای گردوی آسیاب شده از کنجد آسیاب شده و به جای سیر از پودر سیر هم میتوانید استفاده کنید