خريد 18 ميليارد توماني كتابخانههاي عمومي كشور در طرح كتاب من
گروه استانها / حوزه خراسان رضوي
89/10/12 - 16:30
شماره:8910121223
مديركل كتابخانههاي عمومي كشور خبر داد:
خريد 18 ميليارد توماني كتابخانههاي عمومي كشور در طرح كتاب من
خبرگزاري فارس: مديركل استانها و انجمنهاي نهاد كتابخانههاي عمومي كشور گفت: در سالجاري در طرح كتاب من 18 ميليارد تومان خريد ميكنيم.
به گزارش خبرگزاري فارس از نيشابور، محسن خوانساري ظهر امروز در ديدار با معاون استاندار خراسان رضوي و فرماندار نيشابور اظهار داشت: بسياري از فضاهاي كتابخانههاي شهرستانها فرسوده است كه بايد تخريب شود.
مديركل استانها و انجمنهاي نهاد كتابخانههاي عمومي كشور افزود: با توجه به محدوديت اعتبارات، امكان تخريب و ساخت مجدد نيست، و بايد كتابخانههاي موجود بازسازي شوند.
وي بر ايجاد كتابخانه مركزي نيشابور تأكيد كرد و يادآور شد: در تاريخ اشاره شده است كه اين شهر داراي كتابخانهاي با بيش از يكميليون جلد كتاب بوده است كه اكنون خريب شده است.
مديركل استانها و انجمنهاي نهاد كتابخانههاي عمومي كشور گفت: سال گذشته اعتبار طرح «كتاب من» 3 ميليارد تومان بوده است.
خوانساري اضافه كرد: بايد فضاي كتابخانه به گونهاي دلپذير باشد كه كتابخوان بتواند چند ساعت را در آنجا بنشيند.
وي اظهار داشت: خراسان رضوي از لحاظ شاخصهاي ما خيلي عقب افتاده و در رتبه 25 كشور است.
خوانساري بيان داشت: دو برنامه چشمانداز بايد به ازاي هر 100 نفر، هشت مترمربع فضاي كتابخانه باشد كه در حال حاضر بعضي از استانها كمتر از يك مترمربع فضا دارند.
مديركل استانها و انجمنهاي نهاد كتابخانههاي عمومي كشور تاكيد كرد: سال 83 حدود 600 انجمن داشتيم ولي اكنون بيش از 990 انجمن داريم.
وي گفت: نقشه راه براي كتابخانههاي مركزي استان، مركزي شهرستان، عمومي و كوچك در نهاد تهيه شده است.
خوانساري با بيان اينكه بيشتر بودجههاي نهاد در ادارات كل ارشاد استانها پيشبيني شده است، گفت: با اينكه بدنه ما از سال 82 از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي جدا شده است اما خود را از ارشاد جدا نميدانيم.
مديركل استانها و انجمنهاي نهاد كتابخانههاي عمومي كشور بيان داشت: بايد مردم را با توجه به فرهنگ محلي به سمت كتابخواني پيش برد.
وي اضافه كرد: اكنون دنيا به سمت استفاده از فضاي مجازي و كتابخانه الكترونيك ميرود اما همچنان كتاب و انتشارات جايگاه خود را دارد و ترفيع نيز دارد.
خوانساري گفت: فرهنگ و هنر ايران در همه جاي جهان خواهان دارد و جاي تأسف است كه اين جايگاه را در دنيا از دست بدهيم.
یک شنبه 12 دی 1389 10:28 PM
تشکرات از این پست