0

(صندلی داغ) میهمان nargesza

morteza237
morteza237
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1979

پاسخ به: (صندلی داغ) میهمان nargesza

چه تعداد از هر نوع حیوان به داخل کشتی موسی برده شد ؟

خدایا چنان کن سرانجام کار                              تو خوشنود باشی و ما رستگار

پنج شنبه 7 مرداد 1395  9:30 AM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

نقل قول aliada

باسلام

سلام خدمت شما

1- اگر خاطره روز اول مدرسه ( کلاس اول ) رابه یاد دارید توضیح بدهید.

یادمه وقتی رفتیم مدرسه مامانامونو بیرون کردن تو کلاس نشستیم. بهمون بسته شکلات دادن چقدر دوست داشتیمشون. من نیمکت دوم یا سوم نشسته بودم به خاطر اینکه قدم کوچیک بود منو بردن نیمکت اول. بقیشو یادم نیست.

2-در این دنیا از چه چیزهایی می ترسید؟

از دروغ، تظاهر، ریا. ضربه ی بدی از اینا خوردم.

3- چه آرزویی در کودکی داشتید که هنوز هم نتوانستید به آن برسید؟

آروزی معلم شدن. از بچگی دوست داشتم معلم بشم. بقیه آروزهام یا بزرگ شدن یا فراموش.

4- یه جمله به امام زمان (عج) که دوست دارید بگید را بفرمایید.

جملات زیادی دوست دارم بگم. یکیشم اینه. امام زمان روم سیاه آقاجان من هرروز دعای عهد می خونم زیاد دعای فرج و سلامتی شما رو می خونم. صلوات زیاد برا سلامتی و تعجیل در فرجتون می فرستم ولی ......... نمی دونم چرا همش غرق در افکارم هستم فقط همون موقع تا زمانی که می خونم حواسم هست ولی بعدش ............. ببخش خدایا. به بزرگی و بخشندگی خودت، به وجود پاک امام زمان (عج) ما رو ببخش.

پنج شنبه 7 مرداد 1395  9:39 AM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

نقل قول shirdel2

بنام خدا

سلام

سلام

از اینکه وفت زیادی گذاشتید و به سوالات دوستان جواب دادید سپاسگزارم .لطفا بفرمائید:

خواهش می کنم، در خدمتم.

آیا سایت راسخون توانسته به خواسته های شما کمک کند؟

تا حد زیادی

چه استفاده ای از راسخون در زندگی خانوادگی کرده اید؟

استفاده های زیاد. بنا به مطالب تالارهای مختلف.

با توجه به اینکه شاغل هستید ،وقت گذاشتن در راسخون و شبکه های مجازی برایتان مشکل ساز نیست؟

مشکل ساز که هست. شانسم گفته این چند روز با اینترنت خیلی کار دارم می رسم بیام جوابگو باشم. وگرنه فقط شب ها می تونستم در خدمت باشم. چون وقت زیادی می خواد. وگرنه شده تو وقت استراحت هم بیام راسخون و حتی فعالیت هم داشته باشم.

با شبکه های مجازی هم زیاد موافق نیستم و گهگاهی شاید برم یه سر بزنم.

از شغلتان راضی هستید؟ چرا بله و چرا خیر؟

بله. چون در حال حاضر شغل دیگه ای برام مهیا نیست. شرایطش هم تا حدی خوبه وگرنه نمی موندم.

نظرتان را در مورد شاغل بودن زنان خصوصا در رشته های فنی چیست؟

درمورد شاغل بودن زنان قبلاً گفتم. تو رشته های فنی خیلی سخته براشون.. بازم نمیشه کلی گفت بعضی از خانم ها هم قوه و توان دارن و هم جُربزه. ولی مشکلاتی هم دارن. من خودم بخش اداری هستم ولی همکاران خانمی که تو بخش فنی هستن رو می بینم چه مششکلاتی دارن.

پنج شنبه 7 مرداد 1395  9:53 AM
تشکرات از این پست
adam55
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

نقل قول mehdi0014

1- آیا حاضرید 20 سال در اوج شادی و رضایت زندگی کنید به شرطی که درست بعد از این مدت بمیرید؟

شادی و رضایت به چه قیمتی. رضایت چه کسی. اگه باعث رضایت خدا باشه، بله حاضرم.

2- اگر بتونید نوع مرگتون رو انتخاب کنید چه جور مرگی رو انتخاب   کردین؟

مرگ با عزت، خدای نکرده موقع گناه نباشه. بی دردسر باشه، باعث زحمت اطرافیان هم نشه. شهادت در راه خدا باشه که خیلی بهتره.

پنج شنبه 7 مرداد 1395  9:57 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014 adam55
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

نقل قول mehdi0014

1- حاضری یک شب رو توی خونه ی متروکه ای که گفته می شود جن زده است  تنها بگذرونی؟

نه حاضر نیستم.

2- از چه تیپ آدمها با چه اخلاقی بیشتر خوشت می آید؟

تیپ ساده و رسمی ولی شیک و تمیز با اخلاق خوب، خندان نه جِلف، خوشرو.

پنج شنبه 7 مرداد 1395  10:00 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014 adam55
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

نقل قول emamedavazdah

سلام و درود 

چه وقت هایی و با چه کارهایی حالتون خوب میشه؟

هروقت حالم بد باشه با راز و نیاز به درگاه خدا، و درد و دل مخصوصاً با خدا حالم خوب میشه. وقت مشخصی نداره.

پنج شنبه 7 مرداد 1395  10:02 AM
تشکرات از این پست
adam55
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

نقل قول emamedavazdah

سلام و درود 

سلام و عرض ادب

یه آرزوی برای همه راسخونی ها. ..

mail

آرزوی خوشبختی و عاقبت بخیری برای همه راسخونی ها دارم.

​​​​​​​​​​​​

پنج شنبه 7 مرداد 1395  10:03 AM
تشکرات از این پست
adam55
adam55
adam55
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 678

نقل قول nargesza
نقل قول adam55

اگه زمان به عقب برگرده باز هم ریاضی میخونید ؟! اطلاع دارم که اوضاع شغلی رشته های علوم پایه بشدت ضعیفه درحالیکه مشقت خاص خودشون رو دارن دوران تحصیل

بله می خونم. حتی پیشرفته تر و حرفه ای تر از قبل چون ریاضی رو خیلی دوست دارم. و در کنارش مهارت های دیگری رو هم یاد می گیرم مهارت هایی که الآن تازه یاد گرفتم.

یه روز یه همکارام گفت زمان ما درس خون ها و باهوشا می رفتن رشته ریاضی، متوسط ها می رفتن رشته تجربی و درس نخون ها می رفتن رشته انسانی. بعدش همه پست های ریاست و وزارت انسانی ها بودن. جونمون دست تجربی ها بود و ریاضی خون ها هم بیکار. البته من از این تعریف قصد جسارت به کسی و یا رشته ای رو ندارم.

ممنونم از پاسختون

البته تجربه الان شما با سال های دبیرستان خیلی متفاوته

من هم خودم دبیرستان ریاضی خوندم ، اصلا دنیای معادلات ریاضی قابل قیاس با رشته های دیگه نیست

بنظرتون چرا قدر و ارزش و جایگاه علوم پایه تو کشور ما انقدر پایینه؟! در حالی که پایه و بستر سایر علوم هستن

پنج شنبه 7 مرداد 1395  10:03 AM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

نقل قول mamadbayat

1- چه مقدار حقوق برای زندگی شما کافیست؟

من آدم ولخرجی نیستم. تا جایی که بتونم هم صرفه جویی می کنم. ولی بنا به کاری که انجام می دم توقع حقوق کافی دارم.

2- آیا تحمل روزه گرفتن در گرمای تابستان وکار در این حالت را دارید؟

با خواست و کمک خدا تحمل کردیم و روزه گرفتیم. انشاالله که مقبول خداوند بوده باشیم.

3- از زندگی ماهی وحرکت آن در آب چه برداشتی دارید؟

برداشت زندگی، تلاش برای زندگی، هرکسی و هرچیزی برای زنده بودن و زندگی کردن یه جور تلاش می کنه. بیش از این بلد نیستم بگم.

پنج شنبه 7 مرداد 1395  10:07 AM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

نقل قول morteza237

فرض کنید راننده یک اتوبوس برقی هستید. در ایستگاه اول 6 نفر وارد اتوبوس می شوند ، در ایستگاه دوم 3 نفر بیرون می روند و پنج نفر وارد می شوند . راننده چند سال دارد ؟ 

راننده یعنی خودم، بماند.

پنج شنبه 7 مرداد 1395  10:12 AM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

نقل قول morteza237

چه تعداد از هر نوع حیوان به داخل کشتی موسی برده شد ؟

کشتی رو که حضرت نوح (ع) ساخت و از هر نوع حیوانی هم یک جفت برد داخلش.

پنج شنبه 7 مرداد 1395  10:14 AM
تشکرات از این پست
adam55
adam55
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 678

نقل قول nargesza
نقل قول adam55

اون حداقل هایی که یه بانو باید داشته باشه که هم خانواده ازش راضی باشن هم امام زمان (عج) چیا هستن بنظر شما؟!

اینه که خودشو ارزون نفروشه. ارزش خودشو بدونه. بدونه که با رعایت حجب و حیا هم خودش و هم خانوادش رو از خیلی از بلایا حفظ می کنه. از چشم چرونی ها، حرف و حدیث ها، طعنه ها و کنایه ها، توهین ها و تهمت ها. اگه خودشو حفظ کنه از خیلی چیزا از چشم های دریده و هیز، شاید اصلاً باعث بشه چشم هیزی تو جامعه باقی نمونه یا چشمی هیز نشه. خودشو حفظ کنه تا اگه چشم هیزی هم دنبالش رفت بتونه از خودش دفاع کنه. دلیل و منطق داشته باشه. اینطوری در آرامش زندگی می کنه هم خودش و هم خانوادش و هم اینکه امام زمان (عج) هم ازش راضیه انشاالله و همچنین خدا.

مهمترین مشکلات حال حاضر بانوان جامعه ما چیه؟! اصلا مشکلی دارن بنظر شما؟!

مشکل که بله دارن فراوون. مشکلشون اینه که ارزش خودشونو نمی دونن. خیلی راحت و خیلی ارزون خودشون رو به یه مدل جدید لباس، یا کفش، یا رنگ مو ... می فروشن. اگه می دونستن چقدر برا خدا ارزش دارن به هیچ قیمتی خوشون رو نمی فروختن. (همیشه استثناعاتی هم هست.)

شاید بزاریم پای چشم و هم چشمی. پس کو عقل و هوش و ذکاوت که انقدر ازش دم می زنیم. بیشتر باید بزاریم پای چشم چرونی. دختر و پسر هم نداره ارزون فروشی اروزن فروشیه.

حالا به هر دلیلی جامعه ناامنه این حد ناامنی همیشه بوده. باید خودمونو حفظ کنیم. وقتی از خونه بیرون می ریم نه انگار از آرایشگاه بیرون رفته باشیم. نه برای جلب توجه و فریب دیگران باشه. اسلام واقعی با نظم و نظافت و پاکیزگی مشکلی نداره. اصلاً پاکیزگی نصف ایمانه. پاکیزگی نه این کثافت کاری ها.

تو ساعت های خلوتی تنها بیرون نریم تا جایی که ممکنه. همه راه های منجر به بی عفتی رو ببندیم تا هم خودمون آرامش داشته باشیم و لذت ببریم هم دیگران.

ببخشید اگه احیاناً تند حرف زدم.

خواهش میکنم

صحبت شما عین واقعیت و حقیقت هست ، تندی ندیدم

اگر خلاصه کنیم تماما یک عبارت میشه و اون جلوه گری هست که در ذات افراد قرار گرفته

بنظرتون مهار این خصیصه ذاتی آسونه؟!

انسان تک و تنها در جامعه بین فامیل و در فرهنگ غلطی که به ما تحمیل شده قد علم کردن و به مقابله پرداختن دشوار نیست؟!

قبول دارید که در این راه باید بهاء داد؟! که شاید عده ای اسمش رو بزارن تاوان

پنج شنبه 7 مرداد 1395  10:17 AM
تشکرات از این پست
nargesza safa45
morteza237
morteza237
کاربر طلایی1

هواپیمایی از ایران به سمت ترکیه در حرکت است و در مرز این دو سقوط می کند، بازمانده ها را کجا دفن می کنند؟

خدایا چنان کن سرانجام کار                              تو خوشنود باشی و ما رستگار

پنج شنبه 7 مرداد 1395  10:18 AM
تشکرات از این پست
nargesza
morteza237
morteza237
کاربر طلایی1

من دو سکه به شما می دهم که مجموعش 30 تومان می شود. اما یکی از آنها نباید 25 تومانی باشد . چطور ؟

تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

نقل قول adam55
نقل قول nargesza
نقل قول adam55

اگه زمان به عقب برگرده باز هم ریاضی میخونید ؟! اطلاع دارم که اوضاع شغلی رشته های علوم پایه بشدت ضعیفه درحالیکه مشقت خاص خودشون رو دارن دوران تحصیل

بله می خونم. حتی پیشرفته تر و حرفه ای تر از قبل چون ریاضی رو خیلی دوست دارم. و در کنارش مهارت های دیگری رو هم یاد می گیرم مهارت هایی که الآن تازه یاد گرفتم.

یه روز یه همکارام گفت زمان ما درس خون ها و باهوشا می رفتن رشته ریاضی، متوسط ها می رفتن رشته تجربی و درس نخون ها می رفتن رشته انسانی. بعدش همه پست های ریاست و وزارت انسانی ها بودن. جونمون دست تجربی ها بود و ریاضی خون ها هم بیکار. البته من از این تعریف قصد جسارت به کسی و یا رشته ای رو ندارم.

ممنونم از پاسختون

البته تجربه الان شما با سال های دبیرستان خیلی متفاوته

من هم خودم دبیرستان ریاضی خوندم ، اصلا دنیای معادلات ریاضی قابل قیاس با رشته های دیگه نیست

بنظرتون چرا قدر و ارزش و جایگاه علوم پایه تو کشور ما انقدر پایینه؟! در حالی که پایه و بستر سایر علوم هستن

واقعاً نمی دونم. و جای تأسف بسیاری داره. شاید اشکال از نظام آموزشی ما باشه. یا شایدم بازار کارمون.

تشکرات از این پست
adam55
دسترسی سریع به انجمن ها