نقل قول mosabeghat_ravabet
سلام و عرض ادب خدمت شما خانم زائری
با توجه به اینکه شما یکی از کاربران خوب ما هستید و ما به خود میبالیم بابت همچین بزرگوارانی در سایت سوالاتی خدمتتان داشتم
با عرض سلام و ادب و احترام خدمت شما
خیلی ممنون شما لطف دارید
1-آیا شما از روند قرعه کشی ماهانه راضی هستید؟
بله. طرح خیلی خوبیه. اینکه می تونیم از حسنه هامون استفاده بهینه بکنیم. چون عملاً غیر قابل استفاده بودن فقط مرتب زیاد می شدن. مگر در قرعه کشی سالانه برای عید نوروز. و این امکان هم که نصف حسنه هایی که برنده نشدیم برگشت داده میشه بهترش هم کرده.
و اینکه اسمش هم روش هست قرعه کشی، می فرمایید سیستمی هم هست پس برای این بابت جای اعتراضی نیست.
البته اگه قیمت موارد قرعه کشی رو هم وارد می کردید بهتر می شد. اینطوری می دونستیم موردی رو که برنده شدیم چقدر قیمت داره. قدر قرعه کشی رو می فهمیدیم. قبلاً هم پیشنهاد داده بودم.
2-با توجه به سیستم قرعه کشی ماهانه (شانس کاربر) عکس العمل شما نسبت به برنده نشدن تان چیه حتی تا چند ماه؟
ممکنه ناراحت بشم خُب هرکسی دوست داره برنده بشه، ولی شاکی نمی شم. چه کنیم که موارد قرعه کشی کم و شرکت کنندگان زیادن. رو پایه اعتماد پیش می رم و میگذارم به حساب همون شانس.
3-آیا تاکنون سایت رو به کسی معرفی کرده اید یا کاربر سایت کرده اید پیشنهادتان راجع به این امر چیه؟
به خیلی ها. از اقوام، دوستان و همکاران. براشون گفتم یه سایتی هست که امکانات زیادی داره. بعضی تالارهاشو براشون نام بردم. طرح های ویژه ای که داره مخصوصاً قرعه کشی های ماهانشو براشون گفتم. گفتم حالا شما یه سری بزن ببین چطوره؟ علاقه مند شدن سر می زنن. از تعریف هایی که می کنن می گم. بعضی هاشون هم سایت رو می شناختن.
بهتره یه توضیح مختصر و مفید از سایت، امکاناتش و طرح های مختلف و متنوعش برای دیگران بدیم تا بهتر بتونیم اونها رو جذب سایت راسخون کنیم.