0

(صندلی داغ) میهمان nargesza

nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

پاسخ به: (صندلی داغ) میهمان nargesza

نقل قول bamian

1271, 8113, 1251, 6333, 3813, ?

7135

اگه غلطه درستشو بگید.

چهارشنبه 6 مرداد 1395  2:02 PM
تشکرات از این پست
borkhar
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

1- در شرایط کنونی واقعا علم بهتره یا ثروت؟چرا؟

2- اگه کارتون فوتبالیستها رو دیدین طرفدار کاکرو بودین یا سوباسا؟

چهارشنبه 6 مرداد 1395  2:08 PM
تشکرات از این پست
borkhar nargesza
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

چقدر نظر بقیه درباره ی خودت برات مهمه؟

چه مهارت هایی رو بلدی و دوست داری چه مهارت هایی رو یاد بگیری؟

چهارشنبه 6 مرداد 1395  2:09 PM
تشکرات از این پست
borkhar nargesza
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

نقل قول mosabeghat_ravabet

سلام و عرض ادب خدمت شما خانم زائری

با توجه به اینکه شما یکی از کاربران خوب ما هستید و ما به خود میبالیم بابت همچین بزرگوارانی در سایت سوالاتی خدمتتان داشتم

با عرض سلام و ادب و احترام خدمت شما

خیلی ممنون شما لطف دارید

1-آیا شما از روند قرعه کشی ماهانه راضی هستید؟

بله. طرح خیلی خوبیه. اینکه می تونیم از حسنه هامون استفاده بهینه بکنیم. چون عملاً غیر قابل استفاده بودن فقط مرتب زیاد می شدن. مگر در قرعه کشی سالانه برای عید نوروز. و این امکان هم که نصف حسنه هایی که برنده نشدیم برگشت داده میشه بهترش هم کرده.
و اینکه اسمش هم روش هست قرعه کشی، می فرمایید سیستمی هم هست پس برای این بابت جای اعتراضی نیست.

البته اگه قیمت موارد قرعه کشی رو هم وارد می کردید بهتر می شد. اینطوری می دونستیم موردی رو که برنده شدیم چقدر قیمت داره. قدر قرعه کشی رو می فهمیدیم. قبلاً هم پیشنهاد داده بودم.

2-با توجه به سیستم قرعه کشی ماهانه (شانس کاربر) عکس العمل شما نسبت به برنده نشدن تان چیه حتی تا چند ماه؟

ممکنه ناراحت بشم خُب هرکسی دوست داره برنده بشه، ولی شاکی نمی شم. چه کنیم که موارد قرعه کشی کم و شرکت کنندگان زیادن. رو پایه اعتماد پیش می رم و میگذارم به حساب همون شانس.

3-آیا تاکنون سایت رو به کسی معرفی کرده اید یا کاربر سایت کرده اید پیشنهادتان راجع به این امر چیه؟

به خیلی ها. از اقوام، دوستان و همکاران. براشون گفتم یه سایتی هست که امکانات زیادی داره. بعضی تالارهاشو براشون نام بردم. طرح های ویژه ای که داره مخصوصاً قرعه کشی های ماهانشو براشون گفتم. گفتم حالا شما یه سری بزن ببین چطوره؟ علاقه مند شدن سر می زنن. از تعریف هایی که می کنن می گم. بعضی هاشون هم سایت رو می شناختن.
بهتره یه توضیح مختصر و مفید از سایت، امکاناتش و طرح های مختلف و متنوعش برای دیگران بدیم تا بهتر بتونیم اونها رو جذب سایت راسخون کنیم.

چهارشنبه 6 مرداد 1395  2:30 PM
تشکرات از این پست
mosabeghat_ravabet
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

نقل قول arezooo

واي سلام.

خسته نباشيد.

هميشه دوست داشتم شما هم بيايد صندلي داغ تا باهاتون آشنا بشم.

سلام خدمت شما

شما هم خسته نباشید

لطف دارید در خدمتم.

چهارشنبه 6 مرداد 1395  2:37 PM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

نقل قول amayen

سلام.

سلام

اگه خودتون یا دور و برتون بچه ی پایه دهم دارید، نظرتون راجع به انتخاب رشته امسال چیه؟

نه نداریم. ولی از تلویزیون راجع بهش تو اخبار دیدم و شنیدم.

درد سرهاشو چطور می بینید؟

یه دردسر واقعیه. انتخاب آینده جووناست. شوخی بردار نیست.

آیا این نوع انتخاب رشته رو منطقی می بینید؟

منطقی که نیست از نظر من. نظرها باهم فرق داره. شاید از نظر خیلی ها باشه. به نظر من ظلمه. آخه با معدل 19.90 بره کاردانش؟ برعکشم بود. با معدل پایین گفتن باید بری رشته ریاضی.

انشاالله مشکلشون حل بشه.

چهارشنبه 6 مرداد 1395  2:44 PM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

نقل قول arezooo

بهترين دوستي كه تا الان داشتيد كي بوده؟

مادرم

من دوستان زیادی داشتم و دارم، ولی بهترینشون مادرم هستن. خدا مادرای همه رو حفظ کنه و عاقبت بخیرشون کنه اونایی هم که ندارن خدا بیامرزدشون.

شما به عنوان يك مدير بايد پر از عشق و انرژي باشيد اما از صحبتاتون پيداست كه زياد نيستيد؟ چرا؟

کسی از دل کسی خبر نداره. اگه پای درد دل برسه متوجه می شید چرا. ولی عشق و انرژیمم دارم شاید زیاد نباشه ولی هست. هرکدوم به جای خود.

چه وقتهايي رو به راسخون مي پردازيد؟

وقت مشخصی نداره. گاهی اوقات برا اینکه از موارد و مطالب جدیدش باخبر بشم. تو مسابقات و طرح های مختلفش شرکت کنم. به تالار تحت مدیریتم سر بزنم. مطلبی قرار بدم. و حالا هم مرتب برای صندلی داغ.

چهارشنبه 6 مرداد 1395  2:52 PM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

نقل قول nargesza
نقل قول morteza237

-تو یک جمله خدا رو وصف کن....

خدا مهربانترین، بخشنده ترین، صادق ترین، دلسوزترین و ... دارایی هر انسان.

-?Pcلب تاب یا

لب تاب سیستمی که در حال حاضر دارم.

چهارشنبه 6 مرداد 1395  2:56 PM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

نقل قول morteza237

1- با این دو تا جمله چقدر موافقی؟(تلگرافی جواب نده. کلی طول کشید تایپشون کردم)

چَشم

الف: محبت مثل سكه مي‌مونه كه اگه بيفته توي قلك قلب، نميشه درش آورد، اگر هم بخواي درش بياري بايد اون رو بشكني!!

اینم یه تعریف از محبته. سخت میشه محبت کسی تو قلبت بیفته ولی به قول شما اگه بیفته نمیشه درش آورد. ولی هستن کسانی که خیلی راحت میان قلب رو می شکنن، محبت رو درمیارن و جاش کینه میزارن. بعدشم شکسته بندی می کنن. براشون مثل آب خوردن می مونه خیلی راحته. خدا نصیب نکنه.

ب: خوبي را از گل بياموز، زيرا حتي ته كفشي كه لگدمالش مي‌كند را هم خوش بو مي‌كند.

دیروز یه داستانی خوندم؛ یه شخصی تلاش می کرده یه عقربی رو که در حال غرق شدن بوده نجات بده. عقرب هم مرتب می خواسته دست اون شخص رو نیش بزنه. یه شخص دیگه که صحنه رو می بینه می گه چرا این کارو می کنی درحالی که اون می خواد تو رو نیش بزنه. اون شخص می گه. نیش زدن طبیعت عقربه و طبیعت من کمک کردن در هر حالی. پیام اخلاقیشم این بود که به اطرافیانتون کمک کنید حتی اگه به شما نیش زدن. البته این خودم اضافه می کنم این نباید نشونه حماقت ما و سوء استفاده دیگران از ما هم بشه.

و اما ارتباطش با جمله شما، طبیعت گل، لطافت و بوی خوشه و در هرحالی سعی داره حفظش کنه. طبیعت کفش هم لگد مال کردن. مثل گل باشیم حتی اگه لگرمالمونم کردن و خوردمونم کردن بازم خوب باشیم و نخوایم به کسی بدی کنیم و یا تلافی.

در کل با هر دو جمله موافقم. 

چهارشنبه 6 مرداد 1395  3:16 PM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

نقل قول morteza237

- جا خالی رو پر کن .
دوست دارم اولین کسی باشم که خبر ظهور امام زمان (عج) بدست می آره و اون رو به خانوادش و بقیه مردم می ده.
مادرم همیشه می گه که تو زودرنج هستی ولی من قبول ندارم چون اون نمی دونه که من دل نازکم.

چقدر سخت بود. هیچ وقت از جمله سازی خوشم نمیومد.

چهارشنبه 6 مرداد 1395  3:19 PM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

نقل قول amayen

تابحال براتون پیش اومده که به یه چیزی نیاز فوری داشته باشید، اما نتونید اونو پیدا کنین؟! در حالیکه تقریبا جلوی چشم تون باشه و نبینید؟!

بله شده. یه بار خودکارم تو دستم بود، تو این اتاق و اون اتاق دنبالش می گشتم. یه دفعه دیدم.

اون لحظه چی عکس العملی نشون میدین؟

بستگی داره به اینکه چقدر دنبالش گشته باشم؟ هنوز بهش احتیاج داشته باشم یا نه؟ بالاخره حالم گرفته میشه.

چهارشنبه 6 مرداد 1395  3:24 PM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

نقل قول SABOORI

توصیه می کنی جوون چند سالگی ازدواج کنه؟؟

سن خاصی رو نمی تونم بگم. بستگی داره. باید ببینه کی می تونه از پس مسئولیت یه زندگی بربیاد. نه خیلی زود نه خیلی دیر.

چهارشنبه 6 مرداد 1395  3:27 PM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

نقل قول unknown

در هنگام انتخاب رشته دبیرستان یا دانشگاه به چی فکر می کردید؟ آیا آن انتخاب را درست و منطقی میدانید؟

به شغلی که می تونستم از اون رشته بهش برسم. معلمی رو خیلی دوست داشتم. برای اون موقع به نظرم درست و منطقی بود.

چهارشنبه 6 مرداد 1395  3:29 PM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

نقل قول unknown

تا بحال براتون پیش اومده که بچه ای رو به دلیل شلوغی و اذیت کردن تنبیه کنید ولی چند لحظه بعدش پشیمون بشید؟

بله بارها شده. ولی تنبیه نه. شده فقط کمی عصبی بشم. ولی فراموش نکردم که بچه هست و بچگی می کنه.

آیا به دنبال جبرانش بودید و چه کردید؟

کار خاصی نکردم که پشیمون بشم و بخوام جبران کنم. ولی برا اینکه دیگه شلوغ نکنه راه های دیگه ای براش فراهم کردم. گاهی اوقات موفق بودم.

چهارشنبه 6 مرداد 1395  3:32 PM
تشکرات از این پست
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1

نقل قول adam55

سلام

سلام

چیزی که من از جواب های شما برداشت کردم از لحاظ زمانی در تنگنا قرار دارید

برداشتم درسته؟!

بله درسته

شما کارمند هستید ؟! اگه آره ،بخش دولتی یا خصوصی

بله، بخش خصوصی

امیدوارم بدون هیچ تعصب و جانبداری نظرتون رو بیان بفرمایید ، آیا اشتغال بانوان به آن ها آسیب رسان نیست ؟! همه جوانب رو در نظر بگیرید.

نه همیشه و همه جا. جواب سوالتون رو نمی شه کلی داد. شغل هایی هستن که مخصوص خانم هاست. ولی هست شغل هایی هم که خانم ها از سر اجبار به اون ها رو میارن که باعث آسیب رسوندن به اون ها میشه. یا شغل هایی که مناسب یه خانم نیست و خانم به هر دلیلی به اون شغل مشغوله.
من به شخصه با کارکردن بیرون خونه موافق نیستم. به خاطر شرایط بد جامعه. (شهر کوچیک و آشنایی همه با هم و حرف و حدیث ها منظورمه.) اینکه اگه بخوای تا سر کوچه هم بری باید به هزار نفر جواب پس بدی.
ولی فعلاً خدا رو شکر از کار و محیط کاریم راضی هستم. چون تنها نیستم. خانم های دیگه ای هم هستن. شاید دلیل منطقی نباشه ولی تو شرایطی که من دارم منطقی هست. و بهتر از بیکار بودن و خونه نشین بودنه.

ممنونم

خواهش می کنم

چهارشنبه 6 مرداد 1395  3:44 PM
تشکرات از این پست
adam55
دسترسی سریع به انجمن ها