بروشتا (Bruschetta) در حقيقت به نان تست ايتاليايي گفته مي شود كه به سير و روغن زيتون آغشته شده باشد. برای شما طرز تهیه بروشتای تخم مرغ و سبزیجات را آموزش داده ایم تا صبحانه ای منحصر به فرد برای خود درست کنید.
مواد لازم:
تخممرغ 4 عدد
پیاز کوهی (خرد شده) دو قاشق غذاخوری
شوید تازه (خرد شده) یک قاشق غذاخوری
سس مایونز ¼ پیمانه
سس خردل یک قاشق غذاخوری
نان تست 4 عدد
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا به مقدار لازم
خیارشور (خرد شده) دو قاشق غذاخوری
کیپر دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1-تخممرغها را در یک قابلمه کوچک و روی حرارت زیاد آبپز کنید. از روی شعله بردارید اما در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید 15 دقیقه به همان حالت بماند. آن را با آب سرد آبکش کنید و سپس پوست بگیرید.
2-در یک کاسه متوسط، پیازکوهی و شوید خرد شده را با یکدیگر مخلوط کنید. تخممرغها را درون مخلوط سبزیجات بغلتانید تا همه سطح آنها را بپوشاند. سپس آنها را به صورت حلقهای برش دهید.
3-سس مایونز و سس خردل را به سبزیجات باقی مانده اضافه کنید و هم بزنید.
4-روی نانها یک لایه از مخلوط سس قرار دهید. روی آن تخممرغ بگذارید و نمک، فلفل سیاه و پودر پاپریکا بپاشید. در مرحله آخر نیز خیارشور خرد شده و کیپر قرار دهید و سرو کنید.