مواد لازم
گوشت چرخ کرده - ۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی رنده شده - ۸۰۰ گرم
تخم مرغ - ۲ عدد
جعفری خرد شده - ۴ قاشق سوپ خوری
پنیر پارمیزان رنده شده - ۱۰۰ گرم
پودر نان خشک - ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل و پودر سیر - به مقدار لازم
پیاز – یک عدد خلالی شده
روغن زیتون - به مقدار لازم
ریحان -۱۰۰ گرم
طرز تهیه
ابتدا پیاز های خرد شده را کمی در روغن تفت دهید تا نرم شود؛ سپس ریحان و گوجه رنده شده و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید و بگذارید تا سس به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد. داخل ظرفی گوشت چرخ کرده، دو عدد تخم مرغ، پودر نان، پنیرپارمیزان، جعفری، نمک و فلفل و پودر سیر را با هم مخلوط کنید و مواد را خوب ورز دهید. سپس از مواد گلوله هایی به اندازه یک نارنگی کوچک درست کنید. سپس کوفته ها را در سس در حال جوش بگذارید تا بپزد .کوفته ها را با کمی سس و جعفری تزئین کنید .