0

غذای محلی گیلانی؛ مرغ ترش گیلانی

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

غذای محلی گیلانی؛ مرغ ترش گیلانی

وب‌سایت آشپزباشی: مرغ ترش گیلان از مجموعه دستورغذایی های محلی است که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. مرغ ترش، این غذای محلی و خوشمزه ی استان گیلان را بپزید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم:

 

  •     روغن  به میزان لازم
  •     سبزیهای معطر  ۱ کیلوگرم
  •     پیاز  ۱ عدد
  •     سیر  ۴ حبه
  •     مرغ  ۱ عدد
  •     لپه  ۱۰۰ گرم
  •     زردچوبه  به میزان لازم
  •     آبلیمو  ۱ پیمانه
  •     نمک به میزان لازم
  •     فلفل  به میزان لازم
  •     تخم مرغ  ۲ عدد

 

مرغ ترش گیلان


طرز تهیه:

 1-در ماهیتابه ای بزرگ کمی روغن بریزید و سبزی ها را در آن تفت دهید.

 2-در این میان، در قابلمه ای کمی روغن بریزید و پیاز و سیر را در آن تفت دهید. مرغ و لپه را اضافه کنید و تفت دهید ، به آن ها زردچوبه بزنید و کمی تفت دهید. بر روی آن ها ۲ لیوان آب بریزید و بگذارید تا مرغ و لپه کاملا پخته و نرم شوند.

 3-سبزی تفت داده شده را به مواد اضافه کنید و برای ۶۰ دقیقه بپزید.

  4-آب لیمو، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و بگذارید تا خورش جا بیافتد.

 5-در پایان تخم مرغ های زده شده را در آن بریزد و بگذارید تا پخته شوند.

 6-خورش را در ظرف مورد نظر بکشید و به همراه برنج میل کنید. 

نکات:

1- سبزی مرغ ترش شامل جعفری، گشنیز و سبزی محلی خالواش است. می توانید به جای خالواش از نعناع و یا حتی پونه استفاده کنید. سبزی ها را پاک کرده و تمیز بشویید. آن ها را ریز خرد کنید.

2- پیاز را ریز خرد کنید. سیر را هم با کنار چاقو له کرده و ریز خرد کنید.

3- می توانید از فیله ی مرغ هم استفاده کنید. در صورت تمایل آن ها را خرد کنید.

4- لپه را از شب قبل خیس کنید. ترجیحا در این میان آب آن را چند بار عوض کنید.

5- می توانید به جای آب لیمو از آب نارنج، آب غوره یا آب انار استفاده کنید.

6- تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با چنگال هم بزنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

دوشنبه 4 مرداد 1395  10:57 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها