0

ته چین گوشتِ مجلسی؛ مخصوص مهمانان مجلسی

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

ته چین گوشتِ مجلسی؛ مخصوص مهمانان مجلسی

وب‌سایت آشپزباشی: ته چین گوشت از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که ما، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این غذای خوشمزه و با ظاهری شیک را می توانید برای مهمانی های خود تهیه کنید و از خوردن آن در کنار مهمانانتان لذت ببرید.

مواد لازم:

 

  •     روغن به میزان لازم
  •     پیاز  ۱ عدد
  •     گوشت  ۶۰۰ گرم
  •     زردچوبه  به میزان لازم
  •     فلفل سیاه  به میزان لازم
  •     نمک  به میزان لازم
  •     برنج  ۴ پیمانه
  •     تخم مرغ  ۲ عدد
  •     ماست چکیده  ۸ قاشق غذاخوری
  •     کره  ۲۰۰ گرم
  •     زعفران دم کرده  ۴ قاشق غذاخوری
  •     خلال پسته  برای تزیین
  •     خلال بادام  برای تزیین
  •     خلال پوست پرتقال  برای تزیین

 

ته چین گوشت


طرز تهیه:

1-در قابلمه ای روی حرارت متوسط کمی روغن بریزید. پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود و سپس گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. به آن ها فلفل سیاه، زردچوبه و آب اضافه کنید و بگذارید تا برای ۲ ساعت بپزد. می توانید به آن کمی زعفران دم کرده هم اضافه کنید. در پایان پخت به آن نمک بزنید. آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

 2- در این میان، فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

3- در قابلمه ای روی حرارت بالا مقداری آب بریزید و بجوشانید، برنج را برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در آن بپزید. برنج را آبکشی کنید.

4-در ظرفی مناسب، تخم مرغ ها را کمی بزنید. ماست، کره و ادویه ها (زعفران دم کرده، فلفل سیاه و نمک) را به آن اضافه کنید. برنج را در آن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.

5-کمی روغن در در ظرف مورد نظر(مخصوص فر) بریزید. نیمی از مایه ته چین را در آن بریزید. گوشت را به صورت لایه ای منظم روی آن بچینید و باقیمانده مایه ته چین را روی آن بریزید. ته چین را برای حدود ۱ ساعت در فر قرار دهید.

6-بعد از پخت آن را از فر خارج کنید و در ظرف مد نظر برگردانید. می توانید ته چین را با انواع خلال (پسته، بادام و پوست پرتقال) تفت داده تزیین کنید و سرو نمایید.

نکات:

1- پیاز را خرد کنید.

2-از گوشت بدون استخوان استفاده کنید. آن را به سایز دلخواه خرد کنید. می توانید از گوشت بره هم استفاده کنید.

3- برنج را از قبل برای ۲ ساعت در آب نمک خیس کنید. قبل از استفاده آن را آبکشی کنید.

4- می توانید آن را در قابلمه و روی گاز هم بپزید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

یک شنبه 3 مرداد 1395  10:58 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها