چی لازم دارم:
گوشت مرغ بدون استخوان 1 کیلو.سیر 5 حبه.آرد سفید 3 ق غ.زرده تخم مرغ 3 عدد.سس خردل 1 ق س.روغن مایع 2 ق غ.ادویه ها شامل:پودر تخم گشنیز دارچین زنجبیل جوز هندی آویشن از هر کدام 1/2ق چ.فلفل سیاه 1 ق چ.پودر میخک و هل 1/4ق چ.نمک 1 ق م.
چطوری درست کنيم:
ابتدا گوشت مرغ را که بهتره مخلوط سینه و ران باشه به همراه سیر له شده سه چهار بار چرخ کنید ادویه ها رو با آرد الک کنید زرده تخم مرغ را به همراه سس خردل به گوشت اضاف کنید روغن رو بریزید ورز بدید و در آخر مواد خشک را اضافه کنید و خوب ورز بدید سپس با کمک قیف یا هر چیزی که راحتین اونو داخل کاور کالباس یا سوسیس بریزین اونو فشرده کنید و ابتدا و انتهای اونو با نخ ببندید و بخار پز کنید چه با دستگاه بخار پز یا با یه صافی که روی قابلمه ای از آب قرار دادین در اونو بزارین و به مدت 2 ساعت اجازه بدین که آماده بشه پس از آن وقتی که خنک شد درون یخچال قرار بدین تا خوب سرد بشه و سپس برای غذاهای مختلف استفاده کنید.میتونید موقعی که خمیر آماده شد روی سطح صافی اونو پهن کنید از هویج و قارچ پخته و پسته استفاده کنید روی خمیر قرار بدین و اونو رول کنید خمیر رو داخل سلفون بپیچین و محکم اونو فشرده کنید سپس اونو درون فویل بپیچین و بخار پز کنید.