0

انجام آزمايشات تشخيصي 9434 نمونه خون در آذربايجان غربي

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

انجام آزمايشات تشخيصي 9434 نمونه خون در آذربايجان غربي

89/10/12 - 12:16
شماره:8910120472
نسخه چاپي ارسال به دوستان
مديركل اداره دامپزشكي آذربايجان غربي خبر داد:
انجام آزمايشات تشخيصي 9434 نمونه خون در آذربايجان غربي

خبرگزاري فارس: مديركل اداره دامپزشكي آذربايجان غربي گفت: امسال آزمايشات تشخيصي 9 هزار و 434 نمونه خون در آذربايجان غربي انجام يافته است.

شهرام ديلمقاني امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اروميه اظهار داشت: امسال اداره كل دامپزشكي استان در راستاي ايفاي نقش خود در بهبود و سلامت جامعه و به منظور مراقبت و پايش آنفلوانزاي فوق حاد پرندگان با ايجاد پايگاه‌هاي ديدوري توسط اكيپ‌هاي بررسي و نمونه‌برداري مستقر در اداره كل و شبكه‌هاي دامپزشكي استان با نظارت عالي ستاد اجرايي مقابله با آنفلوانزاي فوق حاد طيور استان انجام گرفته است.
وي افزود: امسال اين سازمان با اطلاع‌گيري از مزارع طيور صنعتي، وضعيت پرندگان مهاجر در تالاب‌ها، حاشيه رودخانه‌ها و درياچه‌هاي پشت سد و روستاهاي حاشيه آنها و روستاهاي با تلفات طيور بومي، اقدام به بررسي بيماري، نمونه‌برداري و مطالعات آزمايشگاهي كرده است.
اين مقام مسئول گفت: تعداد موارد بازديد و بررسي در طيور صنعتي روستاهاي حاشيه تالاب‌ها و زيستگاه‌هاي حيات وحش 599 مورد، خبرگيري روزانه و كسب اطلاعات توصيفي از مزارع پرورش طيور صنعتي و بومي 15 هزار و 434 واحد بوده است.
وي با اشاره به تعداد نمونه‌هاي اخذ شده به منظور انجام آزمايشات تشخيصي يادآور شد: 9 هزار و 434 نمونه خون، يك هزار و 585 نمونه بافتي و سوآپ ناي و كلوآك توسط سازمان دامپزشكي استان انجام گرفته است.
ديلمقاني عنوان كرد: شرايط كاري دامپزشكي و نوع خدمات آن سبب شده تا مخاطبان اين حرفه از اقشار گوناگون و دهك‌هاي مختلف درآمدي جامعه باشند.
مديركل اداره دامپزشكي آذربايجان غربي خاطرنشان كرد: اداره كل دامپزشكي به خاطر تأمين بخش مهمي از اقلام خوراكي مردم وظيفه مهمي را در حفظ سلامتي جامعه بر دوش دارد لذا كارشناسان به خاطر آشنايي با مسئوليت خطير خود با حساسيت ويژه در اين زمينه ايفاي نقش مي‌كنند.

 
 
یک شنبه 12 دی 1389  9:10 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها