0

اختصاص 123 ميليارد تومان براي ساماندهي سكونتگاه‌هاي غيررسمي كشور

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

اختصاص 123 ميليارد تومان براي ساماندهي سكونتگاه‌هاي غيررسمي كشور

89/10/12 - 14:59
شماره:8910120912
نسخه چاپي ارسال به دوستان
معاون مديركل دبيرخانه ساماندهي سكونتگاه‌هاي غيررسمي كشور خبر داد:
اختصاص 123 ميليارد تومان براي ساماندهي سكونتگاه‌هاي غيررسمي كشور

خبرگزاري فارس: معاون مديركل دبيرخانه توانمندسازي و ساماندهي سكونتگاه‌هاي غيررسمي كشور گفت: امسال براي ساماندهي سكونتگاه‌هاي غيررسمي كشور اعتباراتي بالغ بر 123 ميليارد تومان اختصاص يافته است.

به گزارش خبرگزاري فارس از بوكان، نريمان مصطفايي ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران رسانه‌هاي گروهي در بوكان اظهار داشت: بر اساس مطالعات انجام شده هم اكنون براي ساماندهي سكونتگاه‌هاي غيررسمي در كشور 58 شهر را در حال مطالعه داريم كه از اين تعداد 35 شهر آن به تصويب و در فاز اجرايي قرار گرفته است.
وي افزود: در حال حاضر طرح ساماندهي و شناسايي سكونتگاه‌هاي غيررسمي در شهرهاي بندرعباس، زاهدان، كرمانشاه، سنندج و تبريز با همكاري بانك جهاني در حال اجراست و براي هر شهر 17 ميليارد تومان در نظر گرفته شده كه در مجموع 85 ميليارد تومان به اين منظور اختصاص يافته است.
معاون مدير كل دبيرخانه توانمندسازي و ساماندهي سكونتگاه‌هاي غيررسمي كشور اظهار داشت: تامين، بهسازي زيرساخت‌ها و ارتقاي محيط زيست به منظور كاهش گسست كالبدي از پيكره اصلي شهر و رفع تبعيض و خدمات‌رساني فراگير به ويژه براي گروه‌هاي كم درآمد آسيب‌پذير و اجراي بخشي از راهبردهاي سند ملي توانمندسازي سكونتگاه‌هاي غيررسمي از قبيل بسترسازي براي توانمندسازي اجتماعات اين سكونتگاه‌ها و ظرفيت‌سازي درمديريت شهري را عمده اهداف اين طرح در سطح كلان عنوان كرد.
مصطفايي تاكيد كرد: درمرحله نخست به بررسي گستره فقر شهري وشناسايي محله‌هاي فقيرنشين با همان سكونتگاه‌هاي غيررسمي مي‌پردازيم چرا كه شناسايي ميزان فقر شهري در مقياس كل شهر است تا از طريق ايجاد بانك اطلاعاتي جامع در اين زمينه و با استفاده از محلات فرودست شهري در داخل و بيرون محدوده شهري شناسايي و اولويت‌بندي شوند.
وي افزود: طرح شناسايي سكونتگاه‌هاي غيررسمي در پنج شهر اروميه، خوي، مياندوآب، مهاباد و بوكان اجرا شده است و در شهرهاي اروميه و مهاباد با تصويب در ستاد توانمندسازي سكونتگاه‌هاي غيررسمي در مرحله اجرا قرار دارد.
اين مسئول اضافه كرد: توانمندسازي اجتماعي و اقتصادي ساكنان اين مناطق، ساماندهي خدمات عمومي شهري و بهبود كيفيت ساخت‌وسازها از اهداف اجراي اين طرح است.
وي خاطرنشان كرد: برنامه ساماندهي سكونتگاه‌هاي غيررسمي اروميه در قالب برنامه‌اي پنج ساله از سال جاري و با 90 ميليارد ريال اعتبار اوليه طرح در مناطق مختلف اجرا مي‌شود.

 
 
یک شنبه 12 دی 1389  9:05 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها