آموزش و طرز تهیه پاستا آرابیاتا خوشمزه
مواد لازم پاستا آرابیاتا :
پاستا پنه ۳۵۰ گرم
روغن زیتون چهار قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی خرد شده ۴۰۰ گرم
پنیر پارمزان رنده شده ۲۵ گرم یا یک قاشق غذا خوری
سیر سه حبه
نمک و فلفل به میزان لازم
آویشن یک قاشق چای خوری
فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چای خوری
طرز تهیه پاستا آرابیاتا :
پاستا را در آب در حال جوش ریخته و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید. برای تهیه سس، در ظرفی روغن ریخته و سیر را تفت دهید و گوجه فرنگی و بقیه مواد را اضافه کنید. وقتی سس آماده شد(زمانی سس آماده است که گوجه فرنگی ها پخته و له شده و سس غلیظ شود) پاستا را آبکش کرده با سس مخلوط کنید تا پاستا کاملا آغشته به سس شود. سپس در ظرف دلخواه سرو نمایید. نوش جان