0

نان پنیر و ژامبون

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

نان پنیر و ژامبون

وب‌سایت آوای سلامتی: این سریع ترین راه جهت پختن یک نان خوشمزه است که در آن از آرد بکینگ پودردار و خود بکینگ پودر توام استفاده شده تا ور آمدن خمیر را خوب تضمین نماید.

مواد لازم:

 

  •  کره, به قطعات کوچک خرد شده: 100 گرم
  •  آرد بکینگ پودردار: 225 گرم
  •  نمک: 1 قاشق چای خوری
  •  بکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری
  •  پاپریکا: 1 قاشق چای خوری
  •  پنیر کهنه رنده شده: 125 گرم
  •  ژامبون دودی خرد شده: 75 گرم
  •  تخم مرغ, زده شده: 2 عدد
  •  شیر: 150 میلی لیتر

 

نان پنیر و ژامبون


طرز تهیه:

1. یک قالب مخصوص تهیه نان به حجم 450 گرم را با کره چرب نموده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید.

2. آرد, نمک , بکینگ پودر و پاپریکا را داخل یک کاسه با هم الک نمایید.

3. کره را به مخلوط آرد اضافه نمایید و با نوک انگشت آن را ورز دهید تا به شکل خرده های نان در بیاید . سپس پنیر و ژامبون را اضافه نموده و مخلوط نمایید.

4. تخم مرغ های زده شده و شیر را به مواد خشک داخل کاسه اضافه نموده و با قاشق مخلوط را به قالب نان منتقل نمایید.

5. در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 1 ساعت قرار دهید تا این که خمیر به خوبی ور بیاید و نان پف نماید.

6. بگذارید تا نان در قالب خنک شود. سپس آن را بیرون بیاورید و روی یک سینی مشبک فلزی قرار دهید تا کاملا سرد شود . سپس برای سرو, آن را به برش های ضخیم ببرید.

توصیه سرآشپز:

بهترین زمان سرو این نان, در همان روز پخت آن خواهد بود زیرا ماندگاری این نان کم است.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

پنج شنبه 31 تیر 1395  9:09 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها