وبسایت آوای سلامتی: این سریع ترین راه جهت پختن یک نان خوشمزه است که در آن از آرد بکینگ پودردار و خود بکینگ پودر توام استفاده شده تا ور آمدن خمیر را خوب تضمین نماید.
مواد لازم:
- کره, به قطعات کوچک خرد شده: 100 گرم
- آرد بکینگ پودردار: 225 گرم
- نمک: 1 قاشق چای خوری
- بکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری
- پاپریکا: 1 قاشق چای خوری
- پنیر کهنه رنده شده: 125 گرم
- ژامبون دودی خرد شده: 75 گرم
- تخم مرغ, زده شده: 2 عدد
- شیر: 150 میلی لیتر
طرز تهیه:
1. یک قالب مخصوص تهیه نان به حجم 450 گرم را با کره چرب نموده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید.
2. آرد, نمک , بکینگ پودر و پاپریکا را داخل یک کاسه با هم الک نمایید.
3. کره را به مخلوط آرد اضافه نمایید و با نوک انگشت آن را ورز دهید تا به شکل خرده های نان در بیاید . سپس پنیر و ژامبون را اضافه نموده و مخلوط نمایید.
4. تخم مرغ های زده شده و شیر را به مواد خشک داخل کاسه اضافه نموده و با قاشق مخلوط را به قالب نان منتقل نمایید.
5. در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 1 ساعت قرار دهید تا این که خمیر به خوبی ور بیاید و نان پف نماید.
6. بگذارید تا نان در قالب خنک شود. سپس آن را بیرون بیاورید و روی یک سینی مشبک فلزی قرار دهید تا کاملا سرد شود . سپس برای سرو, آن را به برش های ضخیم ببرید.
توصیه سرآشپز:
بهترین زمان سرو این نان, در همان روز پخت آن خواهد بود زیرا ماندگاری این نان کم است.